Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η "REMAX" ΑΝΑΓΝΩΡΙΣE ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΑΝ... "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ;

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ;

9 σχόλια

  1. Ποια είναι αυτή η REMAX;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πολυεθνική εταιρία μίσθωσης και πώλησης ακινήτων, που έχει επεκταθεί και στην Ελλάδα, εδώ και μερικά χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στόχε, μόλις το έλαβα. Κάντε κάτι.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Αντιγράψτε το παρακάτω κείμενο και στείλτε το σε όσους ενδιαφέρονται για τα εθνικά μας θέματα.




    Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) - Παναγιώτης Δημητράς - Γρηγόρης Βαλλιανάτος


    [Α] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    Η μητρική οργάνωση International Helsinki Federation for Human Rights (IHF-HR), έκλεισε μετά από ένα τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο.

    Όπως αναγράφεται στην πρώτη σελίδα του ιστότοπού της (http://www.ihf-hr.org):

    "Ιnternational Helsinki Federation for Human Rights Forced to Close Down. IHF was forced to file for bankruptcy and consequently close down due to a massive fraud committed by its former financial manager."

    Μετάφραση:

    "Η Διεθνής Ομοσπονδία του Ελσίνκι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, αναγκάστηκε να κλείσει. Η ΔΟΕ υποχρεώθηκε να κηρύξει πτώχευση και κατά συνέπεια να κλείσει εξαιτίας μιας μεγάλης απάτης που διαπράχθηκε από τον πρώην οικονομικό διαχειριστή της."

    O Ράινερ Τάνενμπεργκερ (Rainer Tannenberger), κατηγορήθηκε για υπεξαίρεση €1,2 εκ. και καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών.

    Το Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) αποτελεί μέλος της εν λόγω ομοσπονδίας (IHF), όπως αναγράφει και στη παρουσίασή του στο διαδίκτυο (http://www.greekhelsinki.gr/bhr/english/profile.html).

    Στο καταστατικό της IHF (http://web.archive.org/web/20071012142159/http://www.ihf-hr.org/cms/cms.php?sec_id=1&pag_id=12), φαίνονται οι υποχρεώσεις των μελών:

    "Obligations of Members.

    (a) All members shall advance the interests of the Federation and shall avoid any action which might discredit or damage the Federation or interfere with the achievement of its aims.

    (b) Every member committee shall, before a given date every year set by the Executive Committee, report to the Secretariat on the human rights situation in their country, as well as report on the activities of their organization."

    Μετάφραση:

    "Υποχρεώσεις των Μελών.

    (α) Όλα τα μέλη θα προωθούν τους σκοπούς της Ομοσπονδίας και θα αποφεύγουν κάθε πράξη η οποία δύναται να δυσφημήσει ή να προξενήσει βλάβη στην Ομοσπονδία ή να παρεμποδίσει την επίτευξη των επιδιώξεών της.

    (β) Κάθε επιτροπή μέλους, πριν από μια συγκεκριμένη ημερομηνία κάθε χρόνο, ορισμένη από την Εκτελεστική Επιτροπή, θα αναφέρει στη Γραμματεία την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιώματων στη χώρα της, καθώς και τις δραστηριότητες της οργάνωσής της."


    [Β] ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ

    Το 2006 σημειώθηκε μεγάλο σκάνδαλο κατασκοπίας (http://74.125.77.132/search?q=cache:ieiLysCw_mUJ:www.syscare.se/files/FSB_British_Spies_Uncovered.pdf) στη Μόσχα, στο οποίο υπήρξε εμπλοκή πρακτόρων του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο Βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ, αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα, λόγω "ζητημάτων ασφαλείας".

    Τέσσερα μέλη του προσωπικού της πρεσβείας του Ηνωμένου Βασιλείου, χρησιμοποιούσαν πομπούς τοποθετημένους σε κούφιες πέτρες, τοποθετημένες σε διάφορα σημεία ώστε να μη δίνουν στόχο, για να ανταλλάσουν πληροφορίες. Από αυτά τα μέλη, είχαν διοχετευθεί πόροι σε διάφορες ΜΚΟ, μεταξύ των οποίων και το αντίστοιχο "Παρατηρητήριο του Ελσίνκι" της Μόσχας.


    [Γ] ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - CIA, ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ


    Σε εισαγγελική παρέμβαση στα γραφεία του Κέντρου Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας Ελλάδος (ΚΕΦΕ), το οποίο αντιπροσωπεύει τη Σαηεντολογία στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων βρέθηκε φωτοαντίγραφο του σχεδιαγράμματος της μείζονος στρατιωτικής περιοχής του Ελληνικού, που ανήκει στην Πολεμική Αεροπορία. Σε αυτό φαίνονται: το στρατιωτικό αεροδρόμιο, η μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας 129 ΠΥ (πτέρυγα υποστήριξης), το κρατικό εργοστάσιο αεροπλάνων, η μονάδα Έρευνας και Τεχνολογίας, η Μοίρα Ασφαλείας Φρούρησης, οι αποθήκες ανεφοδιασμού και άλλες στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Μάλιστα, πάνω στο σχεδιάγραμμα έχουν μαρκαριστεί τρία σημεία με τις ενδείξεις "Α' υπόστεγο", "Β' υπόστεγο", "Γ' υπόστεγο" κι ένα τέταρτο χωρίς όνομα.

    Το συγκεκριμένο ντοκουμέντο υπήρχε σε φάκελο του ΚΕΦΕ ο οποίος έφερε τόν τίτλο "ΟSΑ", δηλαδή "Γραφείο Ειδικών Υποθέσεων" (Office of Special Affairs). Σχετικό πόρισμα συνέταξε ο εισαγγελέας Ιωάννης Αγγελής (αναλυτικό δημοσίευμα της Απογευματινής: http://users.hellasnet.gr/panelppv/elliniko.htm).

    Σε άλλα έγγραφα που βρέθηκαν, υπήρχαν λίστες "συμμάχων" και "εχθρών" της Σαηεντολογίας στην ελληνική πολιτική σκηνή και τα ΜΜΕ.

    Μεταξύ των "συμμάχων", περιλαμβάνεται ο Παναγιώτης Δημητράς, ενώ αποκαλυπτική είναι και η αλληλογραφία με τη μητρική οργάνωση της Σαηντολογίας στις ΗΠΑ, στην οποία "με χαρά" αναφέρεται η παρέμβαση της CIA ώστε να κλείσει το τμήμα της ΕΥΠ που ήταν αρμόδιο για τα "νέα θρησκευτικά ρεύματα" (βλέπε http://bayimg.com/NAOBgAabE - αυθεντικά αποσπάσματα, από το Εργαστήριο Γραφολογίας της Διεύθυνσης Εγκληματικών Ερευνών - μεγάλη έρευνα στο unchain.gr).

    Ακόμη ένα μέλος (είχε διατελέσει και πρόεδρος) του ΕΠΣΕ, ο ανοιχτά ομοφυλόφιλος Γρηγόρης Βαλλιανάτος, στα πλαίσια της εκπομπής που είχε στο Κανάλι 10 του Γιώργου Τράγκα, είχε αποκλειστική καλεσμένη την Κατερίνα Διαμαντάρα, Πρόεδρο της Σαηεντολογίας στην Ελλάδα.

    Σε έγγραφο "ελέγχου ασφαλείας" που κατασχέθηκε στα Αρχηγεία του ΚΕΦΕ, ο "ελεγχόμενος" καλείται να ομολογήσει αν έχει εξασκήσει ομοφυλοφιλία, σοδομισμό, κτηνοβασία, αν συμπαθεί τον κομμουνισμό, αν γνωρίζει κομμουνιστές, κ.λπ.


    [Δ] ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ


    - Το ΕΠΣΕ θεωρεί πως αποτελεί μέλος μιας οργάνωσης που έκλεισε λόγω υπεξαίρεσης; Αν ναι, αναφέρεται ακόμη σε αυτήν, όπως ορίζει το καταστατικό που υπέγραψε;

    - Ποια είναι σήμερα τα μέλη που αποτελούν την επιτροπή του ΕΠΣΕ, στην οποία αναφέρεται το καταστατικό της IHF; Με ποια διαδικασία έχουν επιλεγεί;

    - Πού βρίσκονται δημοσιευμένες οι πρόσφατες πηγές χρηματοδότησης του ΕΠΣΕ και τα ποσά με τα οποία συνεισέφεραν στη λειτουργία του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H www.westernunion.com exei oxi mono Macedonia alla kai Northern Cyprus!! Kai stin Ellada synergazontai me ta ELTA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 13/3/09 6:27 μμ

    Αυτά τα έχουμε γράψει πολλές φορές. Και η Μεγκουλίνα έχει γράψει αρκετά στο ιστολόγιό της.
    Δεν παίρνεις απάντηση, ούτε και διαψεύδουν όμως! Στο Πολιτικό Καφενείο δημοσιεύουν πολλά και πάντα ανθελληνικά, τους ρωτάμε, αλλά ποτέ δεν απαντάνε. Άσε που μας σβήνουν και τις ερωτήσεις, διότι εμμέσως τους στηρίζουν, αν και οι ίδιοι το αρνούνται.
    Κάνε μία προσπάθεια να αναρτήσεις το μήνυμά σου εκεί και θα δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και το ZARA!
    Αν πάτε να αγοράσετε ρούχο θα δείτε made in Macedonia. Εχουμε ξεσηκωθεί κι ενημερώνουμε άπαντες στο διαδίκτυο. Στο Facebook όσοι είναι, οταν βλέπουν διαφήμισή του να χαρακτηρίζουν προκλητική να την κατεβάσουν οι υπεύθυνοι.
    Κάτω από κάθε διαφήμιση, έχει ένα χέρι για οκ με ορθιο τον αντίχειρα, κι ένα με κάτω. Διαλέξτε το κάτω και όταν σας ρωτήσουν γιατί, τακτοποιήστε τους.

    Neraida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το λιγοτερο που πρεπει να κανουν οι Ελληνες ειναι το εξης,μην αγοραζετε τιποτα απο τους συγκεκριμενους κτηματομεσιτες οι οποιοι εχουν γεμισει την Ελλαδα υποκαταστηματα και απο οποιονδηποτε αλλο εμπορο παρανομει λεγοντας τα σκοπια μακεδονια,δεν σεβοντε την Ελλαδα και τους Ελληνες και αυτο πρεπει να το πληρωσουν ακριβα.Μην τους δεινετε ουτε ενα ευρω,στειλτε τους στην χρεωκοπια,μονο ετσι θα μαθουν να σεβοντε.Αν αλλαξουν σταση και αρχισουν να σεβοντε την χωρα μας και τις διεθνεις συμφωνιες,τοτε τα ξαναλεμε-----------ΑΝΤΙΟΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οσον αφορα το παρατηρητηριο και τους εμμισθους του η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να σταματησει αμεσα την δραστηριοτητα του και τα στελεχη του να οδηγηθουν στην δικαιοσυνη διοτι η εν γενει λειτουργεια του,οι θεσεις και οι ενεργειες των ανθρωπων του σε πολλες περιπτωσεις ειναι φανερα παρανομες και επικινδυνες για το κοινωνικο συνολο και το εθνος και απορω πως η συντεταγμενη πολιτεια δεν εχει παρεμβει μεχρι τωρα αυτεπαγγελτα και τους αφηνει να δρουν ανεξελεγκτα.Την ιδια ακριβως αντιμετωπιση πρεπει να εχουν οι ιεχωβαδες,οι σαιεντολογοι και ολες οι αιρεσεις τετοιου τυπου που αλωνιζουν και διαβρωνουν ανενοχλητα την χωρα.Στην τελικη οι νομοι πιστευω υπαρχουν και πρεπει να εφαρμοστουν,και αν ακομα δεν υπαρχουν οφειλει το κρατος να νομοθετησει θωρακιζοντας την Ελλαδα απο ξενες και ντοπιες επιβουλες.Αυτα τα λιγα και απαιτω ολοι οσοι προωθουν με την δραση τους την διασπαση της χωρας βαφτιζοντας και ανακαλυπτωντας ανυπαρκτες μοιονοτητες,οσοι δυσφημουν συστηματικα την πατριδα μας,οσοι συνεργαζοντε ανοιχτα με κρατη που διεκδικουν αμφισβητοντας τις συνθηκες ,τα δικαια μας και τις σχεσεις καλης γειτονιας που η Ελλαδα καλως η κακως(κακιστα για εμενα) επιμενει να στηριζει,οσοι δρουν κυριολεκτικα ως πρακτορες ξενων κρατων,οσοι διασπειρουν στους Ελληνες αλλοτρια,υποπτα και αντεθνικα ηθη,οσοι παρανομως προσυλιτιζουν και οσοι παρανομως οικιοποιουντε περιουσιες αφελων Ελληνων με σκοπο δηθεν την ενισχυση του εργου που παραγει η οργανωση-εκκλησια-αιρεση-η οπως αλλιως θελουν να λεγοντε,να οδηγηθουν στην δικαιοσυνη,να δικαστουν και να εκτισουν την μεγαλυτερη ποινη που μπορει να τους επιβληθει.Απευθυνομαι σε ολους και ιδιαιτερα στους κρατουντες,ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ,δειτε την συστηματικη μεθοδευμενη διαβρωση της χωρας,επιτελους βαλτε τελος,επιτελους ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ,πριν καποιοι παρουν την κατασταση στα χερια τους,πριν καποιοι Ελληνες οδηγηθουν στην αυτοδικια,γιατι ετσι ακουγεται.Ευτυχως παντως για καποιους η θανατικη ποινη εχει καταργηθει.......ΑΝΤΙΟΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.