Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ Ο ΜΠΕΡΙΣΑ!

Με τον σείχη του Κατάρ συναντήθηκε ο Μπερίσα, ζητώντας την συνδρομή ισλαμικών χωρών, για να λύσει τα σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα που α...

Με τον σείχη του Κατάρ συναντήθηκε ο Μπερίσα, ζητώντας την συνδρομή ισλαμικών χωρών, για να λύσει τα σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αλβανία. Ο αλβανός πρωθυπουργός είπε ότι και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι το Κατάρ θα στείλει αντιπροσωπεία στην αλβανική πρωτεύουσα για την ενίσχυση των διμερών οικονομικών σχέσεων. "Είμαι ευτυχής που η επίσκεψή μου στο Κατάρ θα πρέπει να ακολουθείται από μια επίσκεψη από τον Εμίρη στη χώρα μου," δήλωσε ο Μπερίσα. Νωρίτερα, η Αλβανία και το Κατάρ υπέγραψαν συμφωνίες για την από κοινού -λειτουργία, στον τεχνικό, οικονομικό και εμπορικό τομέα. Περισσότερες συμφωνίες αναμένεται να υπογραφούν στα Τίρανα. Ο Μπερίσα μάλιστα κάλεσε τους Άραβες επιχειρηματίες να επενδύσουν στην Αλβανία και ειδικά στον τομέα του τουρισμού!
Σφίγγει γύρω μας το ισλαμικό τόξο και οι δικοί μας ανευθυνοϋπεύθυνοι σφυρίζουν αδιάφορα! Και τρέχουν να δώσουν και λεφτά στην Αλβανία, διότι ως γνωστόν παριστάνουμε τους πιο... φιλεύσπλαχνους και... φιλάνθρωπους των Βαλκανίων!

2 σχόλια

  1. Εγώ δεν το βλέπω αυτό τρομερό. Την δουλειά του κάνει κι αυτός και προσπαθεί να προσελκύσει κεφάλαια στην χώρα του.
    Το μουσουλμανικό τόξο έχει σφύζει προ πολλού γύρω μας, με την συνεργασία της Αλβανίας με την Τουρκία, στην οποία έχει παραχωρήσει και ναυτική βάση στο Δυρράχιο και την αμέριστη συμπαράσταση της Τουρκίας προς την πΓΔΜ, έστω κι αν μόνο μέρος του πληθυσμού της τελευταίας είναι μωαμεθανοί.
    Η Τουρκία, ειδικά τώρα με την συμπαράσταση του Ομπάμα, ο οποίος την έχει ανάγκη για πολλούς λόγους, βαδίζει σταθερά τον δρόμο της περιφερειακής υπερδύναμης, εν αντιθέσει προς την Ελλάδα, η οποία μαραζώνει εγκλωβισμένη στα εσωτερικά της προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχα, δηλαδή ο "Εμίρης και ο Κακομοίρης"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.