Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΕΙ ΚΑΙ... ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ Ο "ΒΑΡΥΜΑΓΚΑΣ"!

Να καλλιεργήσει ραπανάκια στον κήπο του και να αφήσει στην ησυχία τους τις Μονάδες... Είναι αδύνατον να βρούμε μια κατάλληλη -απο τον πλούτ...

Να καλλιεργήσει ραπανάκια στον κήπο του και να αφήσει στην ησυχία τους τις Μονάδες...

Είναι αδύνατον να βρούμε μια κατάλληλη -απο τον πλούτο της ελληνικής γλώσσας- λέξη, για να χαρακτηρίσουμε τον ανεκδιήγητο υπουργό Εθνικής Αμύνης, γνωστό με το καλλιτεχνικό "βαρύμαγκας"! Ο τύπος αυτός λοιπόν εξέδωσε διαταγή προς όλες τις Στρατιωτικές Μονάδες και Υπηρεσίες για να μείνουμε και εμείς... καραφλοί και να του μοιάσουμε! Διαβάστε τι Δελτίό Τύπου εξέδωσαν απο το ΥΠΕΘΑ:
Στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής πολιτικής που εφαρμόζει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, οι Ένοπλες Δυνάμεις συμμετέχουν στην παγκόσμια πρωτοβουλία για την «Ώρα της Γης». Με σχετική διαταγή της αρμόδιας Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικού Σχεδιασμού και Υποστήριξης (ΓΔΟΣΥ) έχουν δοθεί οδηγίες σε όλες τις στρατιωτικές Μονάδες-Υπηρεσίες να προβούν στο σβήσιμο όλων των φώτων, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, το Σάββατο 28 Μαρτίου 2009 και από τις 20:30-21:30, εφόσον φυσικά αυτό δεν επηρεάζει την επιχειρησιακή ετοιμότητα και την ασφάλεια φύλαξης των εγκαταστάσεων τους. Επισημαίνεται ότι το ΥΠΕΘΑ έχει αποδείξει έμπρακτα τη δεδηλωμένη ευαισθησία του για θέματα περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, όντας από τους πρώτους φορείς του στενού Δημόσιου Τομέα που θέσπισαν και εφάρμοσαν ολοκληρωμένη Περιβαλλοντική Πολιτική. Κατά συνέπεια η συμμετοχή στην εν λόγω δράση δεν έχει συμβολικό και ευκαιριακό χαρακτήρα, αλλά προστίθεται σε μια αλυσίδα πρωτοβουλιών που αποσκοπούν στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση του προσωπικού του ΥΠΕΘΑ και ενισχύουν το ρόλο που διαδραματίζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις στην προστασία του περιβάλλοντος και στην κοινωνία γενικότερα.
Μήπως η επόμενη... ευαισθησία σου θα είναι να κατεβάσουν και τα ρολά, Ευάγγελε; Ρε τι έχουμε πάθει με δαύτους!

15 σχόλια

  1. Το πενταμελες εφετειο Αθηνων επραξε το σωστο και αθωωσε παμψηφει τον Κωνσταντινο Πλευρη για τις δυο κατηγοριες που τον βαρυναν,αδιαφορωντας για τις πιεσεις του Κ.Ι.Σ. και των διαφορων κουλτουροσυριζεων.Ευγε στους Ελληνες δικαστες και στον εισαγγελεα. ΑΝΤΙΟΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pes te mou kiolas oti oi sapiokoilakides ekei sthn mukono(?) kanoun kai kamaki na trella8w teleiws.....pantws o koufioboulgarakhs poly montelo re paidi mou...ti na prwtopw...apo sagionara mexri magio o tupos einai poly trendy...xaxaxaxaxaxaxaxxaxaxa


    Chris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΕΛΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ, ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΝ. ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΦΩΤΑ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ. ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EPEIDH PROBLEPETE OI DHMOKRATES NA POYN TO PSOMI PSOMAKI KAI O STRATOS DEN THA MPORH NA AGORASH OYTE SFERES PROTINO NA BALOYN STA STRATOPEDA APANTAXOY THS ELLADOS ANEMOGENHTRIES KAI NA POYLANE REYMA STHN DEH TO POY THA BRETHOYN TA LEFTA GIA NA FTIAKSOYN TIS ANEMOGENHTRIES NA DIABASOYN THN ISTORIA THS 21-4-1967 ME 0 DHMOSIO E3LLEIMA 0 NARKOTIKA 0 ANERGIA KAI DORO TA DANEIA STOYS AGROTES .TELIKA STA TOSA OSA XRONIA DHMOKRATIAS APO TO 1974 KAI META SHMERA H PEINA KAI H ANERGIA PAEI SYNEFO TA SKANDALA KAI OI LISTIES STO KATHE MERA KAI TA EGGONIA TON KATSAPLIADON OI APLYTOI TOY SYRIZA KAI TOY KKE NA KAINE KAI NA KATASTREFOYN THN XORA KAI META MILAME GIA MAGES SAN TON AMYNHS EGO LEO NA METANOMASTH SE PIGOLAMBIDAS LOGOU TOY SKOTOYS POY TOYS DERNH AMHN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η βλακεία μερικών είναι ανίκητη..αντί να πάρουν μέτρα για ενεργειακά αυτόνομη Ελλάδα,συμμετέχουν σε κάθε είδους παπαριά που μας πλασάρεται απ' έξω.

    Αφήστε την μία ώρα για να σωθεί ο πλανήτης και επενδύστε στον Ήλιο και στον Αίολο μπάς και σωθεί αυτός ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και στην Αθηνα και στην Πατρα και στον Βολο κτλ. Βασικα,σε καθε πολη υπαρχουν δικαστες ποσο μαλλον στην πρωτευουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την μαλακία πολλοί ηγάπησαν -στην
    τρυφερή νεότητά τους βέβαια- τους
    μαλάκες ΟΥΔΕΙΣ!! Και καλά ο βαρύμα-γκας ασκεί την πολιτική του, οι στρατηγοί ΠΩΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ να βγει- και το χειρότερο- να εφαρμαστεί μια τέτοια διαταγή;; Το ότι εμπερι-έχει την υπόδειξη περί ασφάλειας δεν την κάνει πιο ανεύθυνη και επι-
    κίνδυνη! Ελπίζω πως δε θα την εφαρ-μόσει ΚΑΜΙΑ μονάδα και κυρίως
    παραμεθόρια! Αυτά, για να μην πω τίποτα χειρότερο, γιατί είμαι έξαλλος πρωί-πρωί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://promhtheas.blogspot.com/2009/03/wwf.html

    Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε με προσοχή. Πολλά στοιχεία για το WWF και για πιούς κρύβονται πίσω αλλά και τον πακτωλό χρήματος που ρέει.

    Κλέιστε τα φώτα για 60 λεπτά κάτι έιναι και αυτό αλλά να έιστε και επιφυλακτικοί για τους σκοπούς και τις προθέσεις αυτών που ενορχηστρώνουν τέτοιες ενέργειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι, αλλά δεν έδωσαν την διαταγή και όποια μέρα νάναι!!!
    Την ημέρα που έπαιζε η εθνική Ελλάδος με το Ισραήλ θυμήθηκαν τις οικολογικές τους ευαισθησίες.

    Αμ εμείς έτσι κι αλλιως με σβηστά φώτα είμαστε γιατί δεν αντέχουμε να πληρώνουμε την ΔΕΗ!!!
    Αλλά δεν είδα να σβήσανε την ΕΤ, το ΜΕΓΚΑ, τον ΑΝΤ1 κλπ. Τίγκα στις διαφημίσεις ήταν η τηλεόραση όλο το βράδυ!!!
    Τόσο πολύ την πόνεσαν την Γη, που διαφήμιζαν αυτοκίνητα και δάνεια τραπεζών!!!
    Αει μωρέ οικολόγοι του (_|_)


    ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!

    Νeraida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΕΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙ ΕΔΩ ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΝ!!! ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ!!! Αλλάζουν λέει τα σύνορα για οικολογικούς λόγους στην Ελβετια, Ιταλία.

    ΟΡΙΣΤΕ!!!

    Νέα σύνορα λόγω κλιματικής αλλαγής
    Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009 14:33

    Η Ιταλία και η Ελβετία σχεδιάζουν να ξαναχαράξουν τα σύνορά τους στο τμήμα των Άλπεων, καθώς η παγκόσμια υπερθέρμανση λιώνει τους παγετώνες που παραδοσιακά ορίζουν τη συνοριογραμμή. Αν και ειρηνική, αυτή η κίνηση προκαλεί φόβους για μελλοντικές συγκρούσεις σε διάφορες περιοχές του κόσμου καθώς τα σύνορα και οι φυσικοί πόροι θα διαφοροποιούνται.

    http://www.focusmag.gr/articles/view-article.rx?oid=411273


    Neraida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΒΑΡΥΜΑΓΚΑΣ Ο ΧΕΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΛΑΜΟ ΕΠΕΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ !!
    Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ
    -Ο- ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλες αυτές οι δήθεν οικολογικές κινήσεις ΜΑΖΙΚΟΥ χαρακτήρα δεν είναι τίποτε άλλο από μια καλοστημένη επιχείρηση marketing. Σιγά σιγά θα περάσουμε στον οικολογικό καπιταλισμό. Η αγορά είναι τεράστια και τα κέρδη που θα αποκομίσουν τεράστια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όλα ξεκινούν από την Μέκκα του καπιταλισμού τις ΗΠΑ, όπως δεν έιναι τυχαίο ότι διοργανώθηκε από το WWF.

    Όσο περνάει ο καιρός τέτοιες κινήσεις θα πυκνώνουν. Είναι το εργαλείο για να μας δημιουργήσουν τις νέες καταναλωτικές ανάγκες τυλιγμένες αυτή την φορά με το περιτύλιγμα της οικολογίας.

    Το νέο μας αυτοκίνητο θα πρέπει να είναι οικολογικό, το νέο μας πανάκριβο τζιν θα πρέπει να είναι οικολογικό, τα νέα ντιζαϊνάτα έπιπλα θα είναι οικολογικά, η καινούργια αυθαίρετη βίλα θα είναι από οικολογικά υλικά….. και όλα αυτά στο αντίστοιχο υψηλό αντίτιμο.

    Η οικολογία είναι ατομική υποχρέωση του κάθε ένα από εμάς. Πρέπει να γίνουμε οικολόγοι πρώτα σαν μονάδες και μετά σαν μάζα. Ο οικολογικός καπιταλισμός προσπαθεί με καλοστημένες κινήσεις να μας χειραγωγήσει ως μάζα. Κανένας από την ελίτ που νέμεται τον παγκόσμιο πλούτο δεν θέλει συνειδητοποιημένους πολίτες-καταναλωτές-οικολόγους.

    Να είμαστε οικολόγοι για την δική μας ζωή. Η φύση είναι το σπίτι μας. Ας κάνουμε για αυτή ότι κάνουμε και για το σπίτι μας. Ας διδάξουμε τα παιδιά μας και να τα κάνουμε συνειδητοποιημένους οικολόγους… και όχι σαν αυτούς που θέλουν να μπούν στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Αυτοί σε άλλες εποχές θα ήταν αρμοδιότητα του στρατοδικείου αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

    Μην δέχεστε χωρίς δεύτερη σκέψη τέτοιες πρακτικές. Οι σκοποί τους δεν είναι αγαθοί και ο στόχος είναι το κέρδος και η εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ 28/3/09 9:37 πμ

    >οι στρατηγοί ΠΩΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ να βγει- και το χειρότερο- να εφαρμαστεί μια τέτοια διαταγή;; <

    Πώς να ΜΗΝ επιστρέψουν, δηλαδή;

    ___________________________________

    @ 27/3/09 10:39 μμ

    Δεν είναι απλή δουλειά οι ανεμογεννήτριες. Τα αιολικά πάρκα είναι δουλειά πολύπλοκη. Δεν είναι θέμα κόστους μόνο, το οποίο είναι επίσης μεγάλο. Το «να ρωτήσουν την..» είναι τρίχες κατσαρές. ΑΥΤΗ την στιγμή δεν υπάρχουν λεφτά.
    Επί δικτατορίας έγινε καλή διαχείριση του δημόσιου χρήματος και φαγώθηκαν σχετικά λίγα. Γράφω, ΣΧΕΤΙΚΑ. Η δικτατορία παρέλαβε δημόσιο έλλειμμα $ 500.000.000 και παρέδωσε $ 750.000.000, δηλαδή τα πήγε πολύ καλά, αν σκεφτεί κανείς πόσα έργα έκανε, χωρίς να έχει κοινοτικές ή άλλες επιδοτήσεις, που έχουν οι σημερινoί αλήτες. Η ανεργία κυμάνθηκε στο 5-8%, επίσης πολύ καλά.
    Γράφω τα παραπάνω στοιχεία, διότι καλό είναι να μην γράφουμε ανακρίβειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.