Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ!

ΝΕΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ Τώρα θα μου πείτε "Σιγά την είδηση, o Πάγκαλος είναι ένα ατόπημα από μόνος του". Αφού, άμα πας το λήμμα ΑΤΟΠ...

ΝΕΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ

Τώρα θα μου πείτε "Σιγά την είδηση, o Πάγκαλος είναι ένα ατόπημα από μόνος του". Αφού, άμα πας το λήμμα ΑΤΟΠΗΜΑ θα δεις την φωτογραφία του Παγκαλου μέσα.. Σύμφωνοι, αλλά φαίνεται ότι η διάπραξη ατοπημάτων, και δή ανθελληνικής φύσεως, είναι γι αυτόν ένα πηγάδι δίχως πάτο.Ετσι, αποτελεί σετάκι με την πολιτική εθνικής μειοδοσίας των Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ., την μόνη που συμφωνούν τα δύο μεγάλα κόμματα.
Κατά την αποφράδα ημέρα της ψήφισης του νομοσχεδίου του ΥΠ.ΕΞ. για την σύνδεση της Αλβανίας με την Ε.Ε. [14/01], ο κ. Πάγκαλος μίλησε απαξιωτικά για τους Β.Η./τες και, γενικά, για τους εκτός συνόρων Ελληνες, ενώ σήκωσε αγανακτισμένους τόνους για τα "καημένα τα λαθρομεταναστόπουλα" που τα θεωρεί "Ελληνόπουλα", ίσως γιατί έχουν την ίδια Ελληνική εθνική συνειδηση με αυτόν. Η εθνική μειοδοσία συνεχίσθηκε την Τρίτη, 17/02, όταν υπερψηφίσθηκε από Ν.Δ.και ΠΑ.ΣΟ.Κ η ένταξη της Αλβανίας στο ΝΑΤΟ, ενώ όλα τα άλλα κόμματα [ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ] την καταψήσισαν.
Ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ., βουλευτής κ. Αδωνις Γεωργιάδης είπε ότι ο λόγος που το κόμμα του καταψηφίζει την πρόταση είναι η απαίσια συμπεριφορά των Αλβανών προς τους Β.Η./τες, η οποία συνεχίζεται αμετάβλητη και μετά την 14/01..
Υπενθύμισε την φράση που είχε πει τότε ο κ. Πάγκαλος "Εμείς είμαστε με τους αρχαίους Έλληνες και όχι με τα …αίματα" εννοώντας ότι, σύμφωνα με την θεωρία του [κ.Πάγκαλου], δεν παίζει ρόλο η εθνική καταγωγή κάποιου, αλλά η χώρα, στην οποία έχει ουσιαστικά εισβάλλει και "κατσικωθεί" [ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ, ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ}. Ο κ. Αδ. Γεωργ. διάβασε απόσμασμα του ΗΡΟΔΟΤΟΥ, του πατέρα της Ιστορίας, για την έννοια του ΕΘΝΟΥΣ, η οποία συμπεριλαμβάνει το Ομόγλωσσον, Ομότροπον, Ομόθρησκον και το ΟΜΑΙΜΟΝ, [συγκεκριμμένα,στο Βιβλίο 8,144-ΟΥΡΑΝΙΑ] . Και ορίστε τι απάντησε ο αμετανόητος και από ότι αποδείχθηκε αγράμματος και ανιστόρητος, κ.Πάγκαλος. "Άκουσα τα φιλοσοφικά του κ. Γεωργιάδη. Ο φιλόσοφος, συγγραφέας, ή μάλλον ιστορικός, που αναζητήσατε στα βάθη των αιώνων….Ξέρετε, υπάρχει ένα ερώτημα αν [ο Ηρόδοτος] υπήρξε, όπως και ο Ομηρος….Εν πάσει περιπτώσει, εάν εσείς το διατείνεστε με τόση επιμονή, προφανώς φαίνεται ότι υπήρξε. Αλλά τι θα πει αυτό κ.Γεωργιάδη; Δεν χρειάζεται να πάμε στην αρχαιότητα…."
Σχολιάζοντας τα ανιστόρητα λεγόμενα του κ. Παγκάλου, ο κ Γεωργιάδης είπε ότι είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι θέλει, αλλά δεν είναι δικαιωμά του να χρεώνει στην Αρχαία Ελλάδα τις δικές του [νεοταξικές] ιδέες, ούτε την άγνοιά του για τον Ηρόδοτο, την ύπαρξη του οποίου ΟΥΔΕΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ [εκτός από τους αγράμματους και ανιστόρητους νεοταξίτες φυσικά.].
Θα μας επιτραπεί, πιστεύω, να κάνουμε και εμείς μία μικρή, παραίνεση στον κ. Πάγκαλο "Θεόδωρέ μου, τι τους θέλεις τους Αρχαίους και την Ιστορία, για την οποίαν έχεις μαύρα μεσάνυχτα; Καλύτερα περιορίσου στην Ανωτάτη Κοψιδική {από τα κοψίδια, για να μην παρεξηγηθούμε], στην οποίαν κατέχεις MASTER, και πέρνα από τα νεοταξίτικα ταμεία να εισπράττεις την αμοιβή των κόπων σου, όπως της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ, της οποίας είσαι και επίτιμο μέλος. Όπως και πολλοί άλλοι ομοϊδεάτες σου βουλευτές, να μην λέμε ονόματα τώρα"
Επιπλέον θέλουμε να πληροφορήσουμε τον κ. Πάγκαλο και τους άλλους Μπιλντερμπέργκους, την απάντηση που έδωσαν οι Αθηναίοι στον Μαρδόνιο, όταν αυτός θέλησε να τους εξαγοράσει {ΗΡΟΔΟΤΟΣ, βιβλίο 8,144 Ουρανία] <Πουθενά στην γη δεν υπάρχει τόσο χρυσάφι, ούτε καμμιά χώρα τόσο όμορφη και ανώτερη σε αρετή, ώστε για χάρη τους να μηδίσουμε και να παραδώσουμε την Ελλάδα στην δουλεία>.
Και ας πούμε και μερικά βιογραφικά στοιχεία, έτσι, για να μην έχει ο κ. Πάγκαλος καμμία αμφιβολία για την ύπαρξη του Ηρόδοτου.
Γεννηθηκε στην Αλικαρνασσό, Δωρική αποικία της Μ.Ασίας, λίγο πριν την εκστρατεία του Ξέρξη στην Ελλάδα {480 π.Χ.] και πέθανε περίπου το 425 π.Χ. στην Αθήνα ή το Θούριο της Κάτω Ιταλίας. Εκανε πολλά ταξίδια σε Μ.Ασία, Αίγυπτο, Εύξεινο Πόντο κ.α., όπου συγκέντωσε υλικό για τη το ιστόρικό του έργο, {κεντρική ιδέα του οποίου είναι η πάλη του Ελληνικού κόσμου με τον βάρβαρο κόσμο της Ανατολής, το οποίο είναι αφιερωμένο στους Ελληνοπερσικούς Πολέμους {500-449π.Χ.}. Αναρωτιώμαστε τι θα έγραφε ο Ηρόδοτος [αν ζούσε σήμερα ] για τον κ. Πάγκαλο και τους ομοϊδεάτες του.

20 σχόλια

  1. ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ
    ΠΑΓΚΑΛΟΥ.ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟ ΦΡΑΣΥΜΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. APO ENA SHMEIO KAI META TO LIPOS POU EXEI SISOREUTEI KATW APO TOUS ISTOUS TOU DERMATOS AN KSEPERASEI ENA ORIO PAXYSARKOS-PAGALOS TO LIPOS ARXIZEI NA MPENEI STHN KYKLOFORIA TOU AIMATOS ME OTI SYNEPAGETAI AYTO GIA TON EGEFALO.........DYSTIXOS OMWS NTREPOMAI GIA KATI ZWA POU MAS KYBERNANE KAI EXOUN PAEI PISW THN ELLADA!ALLA KALA NA PATHOUME EMEIS TOUS PSIFIZOUME TA KOMATOSKILA OPOS XASAME TO PAIXNIDI ME TA SKOPIA KAI BALANE TO MACEDONIA MESA STHN ONOMASIA TOUS...DEN TO XEIRISTHKAME SWSTA DYSTIXOS NTREPOMAI POU DEN MPOROUME OUTE KAN TA AYTONOHTA NA YPOSTHRIKSOUME!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Epeidi eiste kai ligo ntouvaria eseis oi "ellinopsixoi", oliges episimanseis

    1) Yparxoun dyo montela kratwn, to legwmeno "arxaioliniko" sta protypa tou opoiou thelise na vasistei i nazistiki germania ( kai pire ton poulo), kai to legwmeno "kratos koinwnikou symvolaiou" panw sto opoio stirixtikan oi perissoteres sygrones k viwsimes dimokraties.Kalos o Irodotos alla diavaste kai ligo rousseau i voltairo na anoixei to myaloudaki sas

    2) Stamatiste na vlepetai pantou synomosies, lesxes kai ufo-ektos an koitazeste ston kathrefti. Stin anagi kopste ton poly liakopoulo

    3) Oxi, den eimai praktoras tis neas taxis

    avta...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς τον τελευταίο ανώνυμο κάποιες πληροφορίες

    Φίλε δυστυχώς δεν είναι συνωμοσία ούτε η λέσχη Μπίλντεμπεργκ ούτε η συμμετοχή Ελλήνων πολιτικών σε αυτήν!!
    Δες παρακάτω το βίντεο όπου η δημoσιογράφος ρωτάει τη Διαμαντοπούλου,εκείνη παραδέχεται ότι έλαβε μέρος και μετά μουρμουρίζει γενικά και αόριστα τα ψεματάκια της...Το ίδιο και ο Αβραμόπουλος ήταν προσκεκλημένος αλλά δεν πήγε!
    http://www.youtube.com/watch?v=rDYP5pG63Xw

    Και ο Πάγκαλος σωστά ανέφερε ο Στόχος ότι έχει συμμετάσχει στην εν λόγω λέσχη,όπως και ο Καραμανλής,ο Παπανδρέου και ο Αλογοσκούφης από τον πολιτικό χώρο! Αυτά φίλε μου δεν είναι συνωμοσίες,η αλήθεια είναι,άλλο αν αρνείσαι να τη δεις γιατί φοβάσαι ή απλά λόγω άγνοιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΣ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΜΕ ΕΝΑ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΛΑΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ (ΜΟΣΧΑΡΙ)

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝΕ . ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μην το παρεξηγειτε το παιδι εχει φρακαρει η κεφαλα του απο το λιπος!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΚΟΒΕΙΣ ΣΟΥΛΟΥΠΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΡΟΥΣΣΩ, ΒΟΛΤΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΗΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ! ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ΔΗΛΑΔΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "kratos koinwnikou symvolaiou"
    Ma se poion kosmo zeis esy? Ehei di kanena koinoniko kratos? Pistevo oti akoma spoudazeis me ta lefta tou patera sou kai opos oloi tou idous sou, ta xereis ola!

    Oso gia ton filellina Adolfo, nai, katakriteos giati ehase ton polemo enanteia ston sionismo kai ston dieftharmeno kapitalismo.

    Ohi den eisai praktoras, alla enas "confused" pitsirikos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι κ..λοι.
    Ο Υπεξ της ξεφτίλας των Ιμίων, αυτός που κομπορρημονούσε σε τηλεοπτικό σταθμό ως άλλος Ντούτσε ότι ένας "καλός" πολιτικός (υποννοώντας προφανώς τον εαυτό του) είναι καλίτερος από ένα Σύνταγμα Αλεξιπτωτιστών (τρομάρα του) την ώρα που 3 παλληκάρια έπεφταν υπερ βωμών και εστιών, αυτός που παρακαλούσε να φυσήξει αέρας για να ρίξει την σημαία για να "τελειώνουμε, ο Υπεξ της ατιμωτικής παράδοσης του Οτσαλάν στους Μογγόλους, ο ραγιάς των S-300 κλπ, κλπ., έχει το απύθμενο θράσσος όχι μόνο να ανοίγει τον βόθρο που έχει για στόμα και να εξακοντίζει ακαθαρσίες, αλλά και να εμφανίζεται δημόσια προκαλώντας και την αισθητική και τον πατριωτισμό μας. Άρε και να ζούσε λέει ο Λεωνίδας του Αναξανδρίδα και να συναντούσε τον Πάν-καλο. Για 200 χρόνια θα γυάλιζαν τις ασπίδες στην Σπάρτη δωρεάν απο το λίπος του κήτους. Ρε "μεγάλε", λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει. Βούλωστο πιά. Μας έπρηξες με τις μ...κίες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Mathe prwta ti diafora tou koinonikou kratous apo to "koinoniko symvolaio" kai meta mila, pros to parwn pane na kynigiseis kamia mpekatsa. Oso gia ton "fillelin" adolfo tha prepe isws na matheis ti perasan oi ellines exaitias tou. Otan afiseis ta neropistola kai piaseis kana vivlio, ela na ta poume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Oso gia ta epixeirimata tou stil, "epeidi exase ton polemo i germania i evrwpi exei ta mavra tis ta xalia", dystixws ontws epivevaiwnoun ti theoria tou adolfou peri kapoion katwterwn egefalwn...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kala, o Pagkalos dulwne albanos mexri prin liga xronia opote gi' auton den uparxei kan Arxaia Ellada alla megalh albania pou ftanei mexri thn Krhth.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "η απαίσια συμπεριφορά των Αλβανών προς τους Β.Η./τες, η οποία συνεχίζεται αμετάβλητη και μετά την 14/01.."

    Το αντίθετο θα ήταν περίεργο. Οι Αλβανοί είδαν ότι η Ελλάς της ΝΔ/ΠΑΣΟΚ δεν ενδιαφέρεται για τους Β/Ηπειρώτες, ούτε για την Β. Ήπειρο, την οποία μάλιστα αποκαλεί «Νότια Αλβανία». Ποιος ο λόγος να αλλάξουν στάση έναντι της ελληνικής μειονότητας; Τι έχει να πει τώρα ο καραγκιόζης ο Παυλίδης και ο φλώρος ο Βαρβιτσιώτης που είπαν ότι «θα υπερψηφίσουμε σαν κίνηση καλής θελήσεως (sic), αλλά θα παρακολουθούμε»;

    Όσο για το όρθιο γουρούνι που ακούει στο όνομα Πάγκαλος ... «και οίνος ευφραίνει καρδίαν ανθρώπου»...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. gnorizei kaneis an eprepe na ginei kapoia allagh sthn 8esh tou Pangalou sthn Boulh?
    San na mhn xoraei o kaymenos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτα εχουν γινει εδω κι ενα μηνα οπου μονο το ΛΑ.Ο.Σ συμαπαρασταθηκε τοτε στο αιτημα των βορειοηπειρωτων και ζητησε την αναστολη 3-4 μηνες της ενταξεως της Αλβανιας στην ΕΕ μεχρι τουλαχιστον να κανει αυτα που εχει υποσχεθει στην ελληνικη μειονοτητα. (ανοιγμα σχολειων στη Χειμαρα κλπ). Παρα τις συνχεις ερωτησεις του Γεωργιαδη "τι θα μας πειραζε να μπει η Αλβανια λιγο αργοτερα" λαμβανε ηταν ιδια τετριμενη και ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ απαντηση και ειναι η εξης : " ειμαστε υπερ της ευρωπαϊκης προοπτικης της Αλβανιας" Συνεχεια ο ερμος ο Αδωνις επαναλαμβανε το ερωτημα, λεγοντας "οτι ουτε το ΛΑΟΣ ειναι κατα της ενταξης της Αλβανιας" "Απλα αναστολη ζηταμε" ελεγε, οχι απαγορευση!" Αυτοι τιποτα.... Εκαναν πως δεν καταλαβαιναν την ερωτηση περι αναστολης και εδιναν την ξανα και ξανα με διαφορετικα λογια καθε φορα την ιδια ασχετη απαντηση. Τοσο η Θεοδωρα οσο και ο υφυπουργος της. Αυτα βεβαια ενα μηνα πριν. Τα Αλβανικα μεσα εκαναν θεμα, τι προβλημα υπηρχε και καθυστερουσε τοσο πολυ η βουλη να βγαλει αποφαση.Τα ελληνικα μεσα δεν ΕΙΠΑΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΣΤΟΧΟ"..... ΑΥΤΟΣ το εβγαλε ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ!!!

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ καλυτερα αργα ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ίκαρε, μάλλον δεν διαβάζεις τον "ΣΤΟΧΟ" ο οποίος ασχολείται κάθε εβδομάδα με την Βόρειο Ήπειρο εδώ και πάρα πολλά χρόνια! Οπότε άτοπο το "κάλλιο αργά παρά ποτέ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μα με τόσο σκατό που έχει στη κοιλιά του και προφανώς για να μην το αποβάλλει έχει εξαπλωθεί μέχρι το κεφάλι του, περιμένετε να ακούσετε τίποτα άλλο από μια σκατοκοιλιά;

    Έλα τώρα... μην μου άγχεστε. Αν δεν τον προλάβουν να του τα βγάλουν από την κανονική οδό θα του βγουν από το στόμα.
    Try my magic... ;-)

    Neraida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ki άμα πας το λήμμα SKATA πάλι την φωτογραφία του θα δεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ας μείνει το όνομά του σκατόψυχου τόσους αιώνες να συζητείται, και ας είναι για την αμφιβολία της ύπαρξής του!!!
    Ποιός θα τον θυμάται τον Πάγκαλο μετά 2-3-4000 χρόνια, δεν μας είπε!!! Ας μας πει αυτό και άσε να πουν για τον Ηρόδοτο, άλλοι!

    Neraida

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.