Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ, ΟΕΟ;

... ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΜΕ ΧΛΑΜΥΔΑ ΚΑΙ ΣΠΑΘΙ 5 ΜΕ 8 ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ! ... Ότι οι κατά φαντασία «Μακεδόνες» κοιμούνται και ξυπνούν με τη ...

...

ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΜΕ ΧΛΑΜΥΔΑ ΚΑΙ ΣΠΑΘΙ 5 ΜΕ 8 ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!
...
Ότι οι κατά φαντασία «Μακεδόνες» κοιμούνται και ξυπνούν με τη σκέψη του τι καινούργιο καραγκιοζιλίκι θα βρουν να κάνουν, για να αποδείξουν ότι είναι γνήσιοι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, το γνωρίζαμε. Τώρα όμως, έχουν αρχίσει να τσακώνονται και μεταξύ τους, για το ποιος είναι πιο «πατριώτης» λένε αυτοί, γελοίος λέμε εμείς. Μια που λέμε για γελοίους, ασφαλώς αναφερόμαστε στον γνωστό καραγκιόζη Γκρούεφσκι, ο οποίος θέλει να τοποθετήσει στην κεντρική πλατεία της γυφτοπρωτεύουσας του, πλατεία που είχε το θράσος να ονομάσει «Μακεδονία», ένα τεράστιο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Έλα όμως που ο δήμαρχος δεν συμφωνεί και στην εν λόγω πλατεία προτιμά να στήσει το άγαλμα ενός… ροκ τραγουδιστή!
...
Αλλά, ενώ τσακώνονται οι γυφτοσκοπιανοί για το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η κατάσταση θυμίζει την παροιμία «δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα». Και αυτό γιατί, απ΄ ότι φαίνεται άγαλμα δεν υπάρχει! Κανείς δεν το έχει δει, ή γνωρίζει που βρίσκεται. Το άγαλμα θα κατασκευαζόταν, μάλλον στην Ιταλία και σύμφωνα με τις λίγες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει θα έχει ύψος 15 μέτρα και θα παριστάνει έφιππο τον στρατηλάτη μας. Βλέπετε, οι γυφτοσκοπιανοί είναι ανίκανοι ακόμα και να φτιάξουν ένα χάλκινο άγαλμα! Η τόση μυστικότητα, σχετικά με τη χώρα που ανέλαβε την κατασκευή, αν έγινε αυτό με διαγωνισμό, τι μορφή θα έχει το άγαλμα, πότε θα είναι έτοιμο, έχει πυροδοτήσει μια έντονη παραφιλολογία στα σκοπιανά ΜΜΕ. Στο τέλος βλέπουμε τον ίδιο τον Γκρούεφσκι, με χλαμύδα και σπαθί να κάνει ο ίδιος το άγαλμα, 5-8 κάθε απόγευμα!

"ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΟΛΕΜΟΥΝ"

1 σχόλιο

  1. Neraida

    Μεσολαβεί θάλασσα από Αλμπανία προς Ιταλία. Οκ. Ανέλαβαν οι γοργόνες.
    Γιατί χτυπιούνται όλοι; Αφού ο Μ. Αλέξανδρος ανήκει στις γοργόνες. "Ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος;" Τολμήστε να πείτε ότι δεν ζέι. Οχι, τολμήστε.

    Κι επειδή ο Μέγας Αλέξανδρος αναλήφθηκε και δεν θα βρουν πτώμα του στον αιώνα τον άπαντα, αφήστε να αποφασίσει μόνος του και εμάς να τιμωρήσει για την εγκατάλειψή του και αυτούς για τον σφεταιρισμό.
    Αναμείνατε στο ακουστικό σας.
    Όβερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.