Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ INDYMEDIA

Που να βρίσκουν άραγε τα... καλόπαιδα τα λεφτά και έχουν εξοπλιστεί με πανάκριβες, επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές;;; Την απάντηση τη γν...

Που να βρίσκουν άραγε τα... καλόπαιδα τα λεφτά και έχουν εξοπλιστεί με πανάκριβες, επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές;;; Την απάντηση τη γνωρίζουμε, μιας και τα λεφτά δεν προέρχονται απο τον ιδρώτα του προσώπου τους! Οι φωτογράφοι των άπλυτων λοιπόν είναι μια ενδιαφέρουσα και ιδιάζουσα περίπτωση, που χρήζει εξέτασης απο τους ειδικούς. Όπως ο ψηλός, μελαχροινός με την κοτσίδα και το ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ που τράβαγε φωτογραφίες απο την εκδήλωση των Βορειοηπειρωτών και έφυγε τρέχοντας! Την άλλη φορά δεν χρειάζεται να τρέχεις... Θα στραμπουλήξεις και κανένα ποδάρι! Όπως και κάτι... παλικαράκια που τραβούσαν φωτογραφίες απο τις γωνίες σήμερα στον Άγιο Παντελεήμονα! Επειδή όμως πίσω έχει η αχλάδα την ουρά... Είστε πολύ ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΙ.... Και καλά θα κάνετε να το σκεφτείτε πριν δημοσιεύσετε τίποτε φωτογραφίες!!! Διότι μετά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να δει το... φως!!!

24 σχόλια

  1. Πανακριβες καμερες!!!!!!!??????
    Ρε παιδια ενταξει οταν δεν εχουμε επιχειρηματα απλα σωπαμε γιατι απλα δεν υπηρχατε σημερα κρυμενοι ΕΣΕΙΣ πισω απο τα ΜΑΤ. Και σταματηστε πια με τα προβοκατορικα του στυλ "κατοχικός στρατός της Νέας Τάξης" γιατι το παραμυθι αυτο δεν πουλαει ρε μαγκες. Και αλλη φορα να το λετε ξεκαθαρα οτι πορεια κανετε εσεις ΜΟΝΟ και να μην κρυβεστε πισω απο "πρωτοβουλιες κατοικων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τοτε γιατι καλουσατε επειγοντως ενισχυσης απ τα δηθεν σαιτ σας και λεγατε πως μας περικυκλωσαν???και με προσοχη και ξανα επειγον??επειδη οι αφγανοι ειχαν παει στον τσιπρα??εσεις φυγατε!!εμεις οι κατοικοι φυγαμε τελευταιοι!!παρα τα δακρυγονα!!ειμαστε επωνυμοι με μαζεμενες υπογραφες.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NTROPH AFHNOUN TOUS ANTHELLHNES NA SPANE KAI NA KENE ENO TOUS ELLHNES POU POLEMOUN GIA IDANIKA KAI PISTEYO TOUS PETANE XYMIKA....
    SYGINITIKH H STIGMH POU O EPIKEFALHS TON MAT PHRE APO TO XERI TOU APLOU ASTYFILAKA TO PSEKASTIRI.....KAI ERIXE XYMIKA GIATI O PITSIRIKAS DEN HTHELE NA PSEKASH TA PALHKARIA THS XRYSHS AYGHS K TOUS KATIKOUS!!!!EYXARISTOUME THYN XRYSH AYGH ;PLOU STIRIXE THN KINITOPIHSHMAS SHMERA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για δές ποιός μιλάει, που όταν κάνουν πορεία μαθητές, φοιτητές, συνταξιούχοι, τρβεστί, πάντα είστε εκεί για να τις καπελώσετε. Αμέσως να πουλήσεις μαγκιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενω ΕΣΕΙΣ που εχετε απλωθει σαν τη χολερα σε ολα τα ΜΜΕ και το κοινοβουλιο δε διαδιδετε προβοκατορικα ε??????

    1)Με τις ανυπαρκτες"εν ψυχρω"(κιολας)δολοφονιες και τον "κακο"Κουγια.....

    2)Με ολα τα ΜΜΕ να σας δειχνουν που καταστρεφετε και καταληστευετε την Αθηνα(μαζι με τις ορδες των αλλοδαπων, που λετε τους "αδερφους σας") και σας ανεβοκατεβαζουν"νεαρους"λες και ειστε τιποτα παρθενες του κατηχητικου.....

    3)Με ολο το Ακαδημαϊκο κατεστημενο που ειναι τιγκα στην αναρχοαριστερα(πχ.Βερεμης), που δεν υπαρχει ενα σοβαρο σχολικο βιβλιο και μιλατε ΕΣΕΙΣ κιολας για"ναζιστικη παιδεια"....

    4)Που εχετε κανει ολα τα πανεπιστημια γιαφκες και κανετε και διαδηλωσεις κατα της αναγνωρησης των ΙΕΚ.....αφου ολα τα πανεπιστημια τα χετε κανει στρατοπεδα απλυτων.....που περιμενετε μετα να στειλει ο αλλος τα παιδια του????στις φωλιτσες της αριστερας????????Χαρη σε σας ανεβαινουν τα ΙΕΚ(Ολ' αυτα ειναι επισης και υπο την ανοχη του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε.)

    5)Ακομα και τους ΝεοΔημοκρατες τους εχετε καταντησει να ντρεπονται να προφερουν τη λεξη"δεξια" μη και τους κανει ΝΤΑ ο αλβανοτσιπρας, και μιλατε ΕΣΕΙΣ για φασισμο?????

    6)Που βγαζετε τους δεξιους ως δοσηλογους της κατοχης.....αλλα εσεις κανατε το παιδομαζωμα και τις συμφωνιες για να παραδωσετε την Πατριδα απο το Χιτλερ στο Σταλιν(αλλα χαρη στην Ελληνικη Αστυνομια δε σας εκατσε)και μιλατε ΕΣΕΙΣ για προβοκατσιες???????

    7)Που κλαιγεστε για την"εν ψυχρω δολοφονια"σας, αλλα μοιραζετε ημερολογια που ευχοσαστε"καλη τρομο-χρονια", γραφετε καταπτυστα συνθηματα στα ντουβαρια για το Διαμαντη και κανετε τις παρθενες για ολες τις τρομοκρατικες επιθεσεις που δεχτηκε τελευταια η αστυνομια.......και μιλατε ΕΣΕΙΣ για προβοκατσιες????????

    8)Ειναι γνωστες ανα την ιστορια οι προδοτικες προς την Πατριδα κινησεις της αριστερας.....
    -Απο Μικρασιατικη εκστρατεια, που καλλιεργουσατε την ηττοπαθεια
    -Απο το παιδομαζωμα
    -Απο τις συμφωνιες με τον πατερουλη σας
    -Απο τα"Ουρανια Τοξα σας"
    -Απο τις βολτιτσες του Τσιπρα και τη συμμετοχη του αγκαλιτσα με τους σλαβοβαρβαρους στις διαδηλωσεις τους εναντιον της Μακεδονιας μας........
    -Απο, απο, απο...........Για κακη σας τυχη δεν προλαβατε να εξαφανησετε ολα τα ιστορικα βιβλια που λενε την αληθεια για τα καμωματα σας, ουτε τις μη-προσκυνημενες εφημεριδες.........

    9)Ειναι προβοκατσια του στοχου οτι ειστε "κατοχικος στρατος της νεας ταξης"ε??????????Εντελως"τυχαια"ΕΣΕΙΣ οι αριστεροι υποστηριζετε ολα οσα θελει να επιβαλει η νεα ταξη-παγκοσμιοποιηση.....(πχ ο αχταρμας λαων, η καταργηση κρατων)δεν εχω δει κανενα Χρυσαυγητη να καιει Ελληνικες σημαιες και να γλυφει τους αλλοδαπους......ΕΣΕΙΣ θελετε ολους τους λαους ισα και ομοια......μετα λετε ΕΣΕΙΣ για προβοκατσια????????

    Σας παρακαλω κυριοι αριστεροι, ή αναρχοαριστεροι, σοβαρευτειτε λιγο και μετα σχολιαστε τα αρθρα του στοχου......εδω μεσα υπαρχουν και διαβασμενοι.....ευτυχως ο τριτος γυρος σας δεν μας εχει σκεπασει ολους........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΧΑΜΙΝΙΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΟΡΡΟΣ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΡΙΤΗ. ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ "ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ" ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΟΜΑΔΑ", ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ. ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΧΑΦΙΕΔΩΝ - ΑΦΕΛΩΝ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟΙ - ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ "ΑΦΑΣΙΚΑ ΜΑΛΑΚΙΑ" ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥΣ.
    ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΧΑΦΙΕΔΟΜΟΥΤΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΟΙ ΓΥΦΤΙΣΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΔΑΗ ΗΤΑΝ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΜΕΝΕΣ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ , ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠ Τ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΘΛΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣΠΙΤΗΣ ΤΣΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕ Ο ΚΑΣΤΡΟ ΣΤΗ CIA ΘΑ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΠΑΛΗΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ - ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΨΟΦΟΔΕΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ , ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΠΝΙΓΕ ΣΕ ΒΟΘΡΟ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ, ΚΑΜΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΠΟΡΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΘΗΛΥΚΑ ΤΣΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΙΑΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ , ΝΑ ΜΗ ΛΗΣΤΕΥΕΤΑΙ , ΝΑ ΜΗ ΒΙΑΖΕΤΑΙ , ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ , ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ.
    ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΕΦΤΙΣΜΕΝΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ , ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ 90% ΘΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ , ΤΩΝ ΧΑΦΙΕΔΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας σκεφτούν όλοι αυτοί οι "αντιεξουσιαστές" που το μόνο που κάνουν είναι να αντιδρούν σε όλα και για όλα , ότι έρχονται σκοτεινές μέρες για την πατρίδα μας, η οποία μας χρειάζεται όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ ενωμένους.
    Το μακριά από τον κώλο μας και ας είναι όπου θέλει δεν ισχύει πλέον, οι εξελίξεις είναι δίπλα μαςκαι πολύ σύντομα προβλέπω να χτυπάνε και την δικιά μας πόρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αποστομωτικό μεγίστου βαθμού το παραπάνω...δεν χρειάζεται αδερφέ να χαλιέσαι για τους προβοκάτορες. Θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα που θα αναθεωρήσουν. Ακόμα δεν την έχουν πάθει εκ των έσω για αυτό πιστεύουν στην άχρηστη ιδεολογία τους. Υπομονή λίγο ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ωραιο με τους απλυτους ειναι, οτι απο το πρωι ως το βραδυ βριζουν την αστυνομια,αλλα οταν βγαινουν απο το ασυλο για να κανουν πορεια, στεκονται πισω απο τα ΜΑΤ.Αλλιως τρωνε το ξυλο της αρκουδας οπως στην αμαρυνθο η την επετειο των ιμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΜΕΣΗΛΙΚΑ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ???ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΗΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ???ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΣ ΦΕΡΑΝ ΚΑΛΟ 'ΠΡΑΜΑ' ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Oλοι αυτοι οι αναρχοαπλυτοι είναι παιδιά γόνων εκάλης και πάνω, σαν τον 16χρονο ήρωά τους.
    Εξ ου και οι κάμερες των 600 και βάλε ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι έγινε με την διαμαρτυρία των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα; Να ενημερωνόμαστε κι εμείς οι εκτός Αθηνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΟ ΑΕΝΑΟ
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΟΝΙΜΟΙ ΑΛΑΒΑΝΟ-ΤΣΙΠΡΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΦΟΥΓΟΚΟΛΑΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΣΦΙΟΚΑΜΠΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
    ΚΑΙ ΟΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΖΥΓΟ ΔΕΝ ΥΠΟΜΕΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. o preza tv ειναι αυτος με το πρασινο πρασινο μπουφαν ο ψηλος. Ητανε και χτες και τραβαγε την κλουβα των ματ που ειχε μεσα μια περικεφαλαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΚΡΑΤΕ.
    ΚΑΙ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ
    ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ , ΑΚΟΜΑ ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ , ΤΣΟΥΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΗΜΑΔΕΣ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ!
    ΕΘΝΙΚΙΑ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ.
    ΓΙΑΤΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΣ.ΤΜΗΜΑΤΑ , ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ.
    ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ , Η ΡΕΒΑΝΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Α ρε γερμανοτσολιαδες που θα μας πουλησετε και μουρη σημερα. Αν οι κουμουνιστες θελαν να πουλησουν την Ελλαδα στον μπαμπα Σταλιν, οι δεξιο "πατριωτες" με την βοηθεια των αγγλων την πουλησαν στη μαμα Αμερικη. Οι ιδιοι πρακτορες εισασταν οταν πουλησατε και την Κυπρο. Αλλα βεβαια αυτα τα ξεχνατε εθνικοι προδωτες. και δεν ειμαστε ολοι οι αριστεροι με τον Τσιπρα η την παπαριγα αλλα σας αρεσει να γενικευετε.
    Επσισης οσο "χρηματοδοτουνται" οι "αναρχικοι" αλλο τοσο χρηματοδοτειστε και εσεις. Και αυτο με τον Σορρος καραμελα εγινε πια ρε φαντασμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αμα τα επαιρναν οι χρυσαυγητες απο διαφορα κεντρα, τωρα τα εξαρχεια απο πηγη σηψης και παρακμης θα ειχαν γινει αλανα........

    Ναι....δεν τα παιρνουν οι απλυτοι απο το Σωρο....αφου ολα τα ιδεολογικα καραγκιοζιλικια τους ειναι προερχομενα απο το ιδρυμα του......τι???ετσι τζαμπα λετε να"αγωνιζονται"με αυτα τα "ιδεολογικα μοτιβα"?????

    Δε μου λετε αγαπητοι αριστεροι, το συμφωνο συμμαχιας του πατερουλη με το Χιτλερ(βεβαια μετα χαλασε το προξενιο)το ξεχασατε????? ή μηπως νομιζετε, πως ο τριτος γυρος σας θα καταφερει να μας κανει να το ξεχασουμε???????

    Την τραγωδια της Κυπρου την προκαλεσε ο Ιωαννιδης ο οποιος εγκαθυδρισε τη χουντα του, αφου αδραξε την ευκαιρια, αμεσως μετα τα Πολυτεχνεια σας και τους"αγωνες"σας αγκαλιτσα(για αλλη μια φορα)με τη CIA.........Ηταν το μονο που καταφερε αυτη η καταστροφικη εξεγερση σας......απο χουντα σε χουντα......
    Εμεις κυριοι δεν εχουμε αναγκη τις πλατες απ' εξω για να βγουμε να διαδηλωσουμε για τα δικαια της Πατριδος μας.......

    Τωρα βεβαια εχουμε την"κοκκινη χουντα"των αλβανοτσιπραδων, που φοβασαι να προφερεις ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ........

    Επισης σχετικα με τη γενικευση, ανοιχτε μια τηλεοραση και δειτε......οποιο μεγαλο καναλι και να πετυχετε, ολους τους πατριωτες τους λενε φασιστες, ακραιους και οτι αλλη βλακεια θελετε......Ας μη λετε λοιπον εσεις για γενικευσεις.......Δε πιστευω να νομιζετε, πως τα ΜΜΕ ειναι δεξιο-κρατουμενα.......(ενδεικτικα μοναχα: τοτε με την "οργη των νεων"για το παιδι που απλως φορουσε ενα μπλε κασκολ και περνουσε απο το πεδιο των καρνιβαλισμων και επεσαν 30απλυτα πανω του μολις τον ειδαν......κανενας δε μιλησε ή τουλαχιστον δεν εψεξε τους"νεαρους"......μονο για το τρυφερουδι τους ξερουν
    -να μιλανε, να κλαψουριζουν,
    -να δικαιωνουν τους εγκληματιες και τους ληστες(τα απλυτα και"τ'αδερφια τους"),
    -να θελουν τον ειδικο φρουρο και τον Κουγια στην ηλεκτρικη καρεκλα για barbeque επειδη το πορισμα ειπε εξοστρακισμος και
    -να βγαζουν και βιντεο-κλιπ για παρτυ του λες και ειναι η Shakira..........

    Σας παρακαλω αγαπητοι αριστεροι.....επαναλαμβανω...μπορει να νομιζετε, πως εδω συχναζουν καφροι, αλλα σας πληροφορω, πως υπαρχουν αρκετοι διαβασμενοι......
    Σε λιγο θα μας πειτε πως η αριστερα εχει αποστολη απο τον ιεχωβα(θεο του Μαρξ- Λενιν-Σταλιν)να σωσει τον κοσμο.......ελεος κυριοι..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καταρχας δεν ειμαι δεξιος,δεν ειμαι αριστερος,δεν ειμαι ουτε κεντρωος,πρεπει να ειμαι κατι φιλοι μου ελληνες?πρεπει να ανηκω σε μια ομαδα ανθρωπων,σε ενα δογμα,σε ενα κομμα?Οχι κυριοι δεν ειμαι δογματικος,δεν ειμαι κομματοσκυλο,δεν ανηκω σε καμια παραταξη και δεν γουσταρω να αντιμετωπιζομαι σαν μερος της μαζας,αλλα σαν ατομο,που δρα εντος συνολου που απαρτιζεται απο ισους,τωρα αν καποιες αποψεις μου μπορουν να βαφτιστουν δεξιες,αριστερες η κεντρωες,ποσως με ενδιαφερει,ιδιαιτερα την στιγμη που οι αποψεις αυτες υπηρετουν την αναγκη και την λογικη.Αν ειμαι κατι λοιπον,ναι ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ,προσδιορισμος ιδιοτητος σημαινει το ΕΛΛΗΝΑΣ κυριοι,ειμαι ανθρωπιστης,ειμαι οπαδος της λογικης και θεωρω οτι τη συμπεριφορα και τη σταση ζωης μας την οριζει η αναγκη και μονο η αναγκη.Τι προσταζει λοιπον η αναγκη φιλοι μου?προσταζει να διατηρουμε υγιες και δυνατο το εθνος στο οποιο ανηκουμε.Ενα ατομο μονο του ειναι περιωρισμενων δυνατοτητων,ενα σωμα ανθρωπων με τα ιδια χαρακτηριστικα,τις ιδιες ιδεες και αναγκες συγκροτουν τον πανισχυρο πυρηνα του εθνους.Το ελληνικο εθνος διεφερε και διαφερει απο αλλα εθνη αφου ειναι συζευξη δυναμεων με σεβασμο στην αντιθετη γνωμη,με δικαιωμα του ατομου στην επιλογη και κυριαρχο συστατικο του το ατομο-πολιτη-οπλιτη.Μεσω του εθνους και της επιβιωσης του,επιβιωνει και εξελισεται ο ελληνας ανθρωπος με τελικο στοχο την σοφια και την απαλλαγη απο την δυστυχια.Τωρα οσων αφορα το εθνος μας καποια πραγματα,να θυμησω οτι οι Ελληνες εχουν προσφερει στον παγκοσμιο πολιτισμο την δημοκρατια,το θεατρο,τον αθλητισμο,τις τεχνες και τα γραμματα?Να θυμησω την αγαπη του λαου αυτου για το φιλοτιμο,το δικαιο,την ελευθερια και την ανδρεια,να θυμησω οτι 300 ελληνες πολεμησαν εναντι 1 εκατομυριου για την ελευθερια,να θυμησω ποσες και ποσες φορες επαναληφθηκε το ιδιο πραγμα απο τον ιδιο λαο χωρις να φοβαται ποτε το θανατο?να θυμησω οτι χωρις τον διαφωτισμο και την αναγγενηση των ευρωπαιων απο την ξανα-ανακαλυψη των αρχαιων ελληνων συγγραφεων και της ανθρωπιστικης σοφιας τους θα ειχαμε ακομα μεσαιωνα?τι να πρωτοθυμηθεις για αυτον τον λαο,που παροτι εχει και αυτος τα ελλατωματα του(γνωστο ελλατωμα η αιωνια καταρα των προδοτων,παντα υπαρχει ενας εφιαλτης,παντα υπαρχει ενας ρουφιανος που μπορει να πουλησει την μανα του την ιδια,για την παρτη του),δεν μπορω να φανταστω τι θα ηταν η ανθρωποτητα χωρις τους ελληνες?Μπορεις να δεις εθνη με μικρη εως ανυπαρκτη ιστορια,με μικρη εως ανυπαρκτη προσφορα στην ανθρωποτητα και στον πανανθρωπινο πολιτισμο,με πολλες φορες ματωμενο και εγκληματικο μητρωο,να υπεραγαπουν την πατριδα τους,να υπεραγαπουν το εθνος τους.Ετσι λοιπον απορω πραγματικα γιατι στην ελλαδα εχουμε ανθρωπους(και μιλω για αυτους που υποτιθεται οτι ειναι ελληνικης καταγωγης)που μισουνε τοσο πολυ την ελλαδα,πως γινεται να μισει ενα παιδι την μανα του?Να ξεχωρισω τις περιπτωσεις και να πω οτι τα υποκειμενα που γραφουν εδω στο στοχο και βριζουν την ελλαδα χωριζοντε σε κατηγοριες,1η-πιτσιρικας μεχρι τα 14-15 που λογω του νεαρου της ηλικιας και του συνεχους αυνανισμου δεν ξερει τι γραφει,δεν εχει αποψη,λεει οτι ακουει και κοινως κανει μαγκιες,εστω και μεσω του πισι(συγχωρειτε αλλα δεν δικαιολογειται),2η-ηλιθιος η καθυστερημενος οποτε υπαρχει το ακαταλογιστο,3η-παντελως και εντελως αγραμματος,αμορφωτος,ανιστορητος,ανιδεος,ξερολας(δεν δικαιολογειται διοτι η σταση του ετσι κι αλλιως τον καθιστα προδοτη),4η-συνειδητα προδοτης(με τον προδοτη δεν κανεις διαλογο,τον προδοτη τον εξολοθρευεις για το κοινο καλο,5η-περιπτωσεις που απτοντε της ψυχοπαθολογιας και που αφορουν κομπλεξικα ατομα(κομπλεξ εξαιτιας καταλοιπων παιδικης ηλικιας οπως ξυλο απο γονεις,απο αλλα παιδια στο σχολειο,η ακομα και απο σεξουαλικη κακοποιηση(χρηζουν ιατρικης βοηθειας).Λοιπον οσον αφορα τους ασχετους και ημιμαθεις που μισουν την ελλαδα και νομιζουν οτι αυτο ειναι σωστο,ρωταω και περιμενω απαντησεις?Γιατι κυριοι μισειτε το ιδιο σας το ειναι?Το θεωρειτε μηπως φυσιολογικο?Δεν θα σας χαλαγε για παραδειγμα να μην ειχαμε επαναστατησει και να ειμασταν ακομα υπο τουρκικη κατοχη,δεν θα σας χαλαγε πχ να εισασταν σκληροπυρηνικοι μουσουλμανοι γενιτσαροι?Και μην ακουσω οτι μισειτε το εθνος και την εννοια Ελληνας γιατι μισειτε το κολοκρατος κλπ,κλπ,αφου μονο αν εισαι ηλιθιος συγχεεις την εννοια κρατος με την εννοια εθνος,εξαλλου και εγω κατηγορω το κρατος και το μισω αν θελεις ακομα αφου ειναι αχρηστο,αδηφαγο και ανθρωποβορο.Αναμενω λοιπον απαντηση με επιχειρηματα γιατι αυτο το μισος?Μεχρι τοτε να απαντησω σε καποιους κυριους και να τους πω οτι ευτυχως που υπηρξε η βαρκιζα για ολους,(ευτυχως που ητηθηκαμε συντροφοι οπως εντιμα παραδεχοντε καποιοι αριστεροι),θα θελατε να εχουν γεμισει τα μπαρ της ευρωπης με ελληνιδες οπως εχουν γεμισει σημερα με κοπελες πρωην κουμουνιστικων χωρων(ισως ατυχες το παραδειγμα μιας και η ποητητα των ελληνιδων δεν εχει δωσει τετοια δειγματα,παρολαυτα δεν εχω τιποτα με τις κοπελες των μπαρ τις οποιες θεωρω πιο τιμιες απο καποιες αλλες χαμηλοβλεπουσες),αυτην την καταντια θα θελατε,γνωριζετε εσεις κυριοι που μιλατε για φασισμο οτι πιο καταπιεστικο και ανθρωποκτονο καθεστως απο το σταλινικο δεν εχει εμφανιστει ξανα στον πλανητη.Κατα τυχη μερικοι απο σας γινατε σταλινιστες και υπερκουμουνιστες,θα μπορουσατε ανετα να γινετε ναζιστες,τα λογια σας τετοιο ποιον ανθρωπων δειχνει.Αλλωστε η διαφορα ειναι μεταξυ ανθρωπων και υπανθρωπων,μεταξυ ελευθερων ανθρωπων και δουλων προσκυνημενων,μεταξυ πολιτισμενων με την ουσια του ορου και απολιτιστων.Μιλατε καποιοι για προδοτες δεξιους,μα ποιοις σοφρων ανθρωπος μπορει να αρνηθει τις προδοσιες που εχουν διαπαραξει καποιοι δεξιοι,ποιος αρνειται οτι υπευθυνοι για το ξεπουλημα της κυπρου ηταν ο καραμανλης το 60(τον βγαλανε και εθναρχη τρομαρα του),η χουντα και ο καραμανλης το 74?Πατριωτες υπαρχουν σε ολους τους χωρους και προδοτες επισης και οι κωστακης και η ντορα δεξιοι ειναι,τι μας λετε νοσταλγοι του πολ ποτ,τι θελετε αναρχια,χαος,ανομια?Τι?Πηγαινετε ζηστε σε κρατος της αφρικης να γουσταρετε χαος μιας και στην ελλαδα θα βρισκετε τους νομους απεναντι σας παντα,αυτο ειναι η ελλαδα,ανθρωποι,φυση και νομοι.Γιαυτο και εξαιτιας της ελλαδος οι ανθρωποι δεν τρωνε σημερα ο ενας τον αλλο.Στην τελικη εαν για καποιους απο εσας η ιδοτητα ελληνας ειναι ανυποφορη,αυτοκτονηστε,πηγαιντε σε αλλη χωρα.Μπορει να κολατε χιλλιαδες αφισες ειστε ομως μια χουφτα ανθρωποι,μιλατε για ξεφτιλισμενους και ητημενους εσεις που ειστε δειλοι και παντα 30 εναντιον ενος,εσεις που μολις τρωτε μπουνια απο αστυνομικο και τρεχει λιγο αιμα κλαψουριζετε σαν γκομενες και βγαινετε στα καναλια κλαιγωντας,εσεις που τα ρουχα που φορατε ειναι πανακριβα,τρωτε λεφτα του μπαμπα,μενετε σε καλα προαστεια και λογω της ανιαρης ζωης κατεβενετε καμια φορα αθηνα να το παιξετε επανασταση.Εχετε δουλεξει ρε ζωα ποτε,μεροκαματο ξερετε τι σημαινει μαμοθρευτα επαναστατες του κωλου που μολις ενας ματατζης ερθει καταπανω σας τρεχετε 100αρι και ας ειστε 100 ατομα μαζεμενα.Μιλατε εσεις που ολος ο κοσμος ξερει οτι το συστημα σας ξερει και σας νταντευει?τι σχεδια εξυπειρετειτε ρεεεεεεε?πολεματε τη ΝΤΠ δηθεν,η μηπως ειστε ο καλυτερος της συμαχος της,αλλα αυτο μαλλον το ξερετε.Ξεχνατε τι ξυλο φαγατε απο τον κοσμο,ναι απο κοσμο,νεολαια και γερους σε τοσες πολλεις σε ολη την ελλαδα.Νεολαια δεν ειστε εσεις,η νεολαια δεν κατεβαινει στις πορειες,δουλευει για να ζησει ,που βρισκετε εσεις τοσο ελευθερο χρονο?τι θελετε τελικα να γινει,να αναλαβει δραση η αστυνομια,να σας μαζεψει σε 2ωρες μεσα,να σας τουλουμιασει και μετα να μυξοκλαιτε και να ζητατε δικηγορο και να γινει επερωτηση στην βουλη απο το κομμα των νεοπλουτων και του εκατομυριουχου αριστερου του κολονακιου,Συριζα.Καταλαβαιτε κυριοι οτι δεξιοι και αριστεροι σας δουλευουν και σας θελουν πιονια,καταλαβαιτε κυριοι οτι το να καις περιπτερα,να κλεβεις,να βαρας μαζι με αλλους 30 εναν δεν ειναι αντρικο,δεν ειναι μαγκια,ειναι δειλια,καταλαβαιτε κυριοι οτι η ανθρωπινη ζωη εχει αξια και οτι οι σφαιρες πονανε γενικως.Το να μισειτε την Ελλαδα,το εθνος σας ειναι σαν να μισειτε την μανα σας,ειναι φυσιολογικο κι αυτο?Αν καποιοι λετε ναι τοτε εχετε προβλημα,σχιζοφρενεια ισως?Δεν ειναι ΙΝ να εισαι πια ανθελληνας παιδια ,δεν πουλαει,οι ανθρωποι που σκεφτοντε σαν ελληνες σημερα αυξανοντε με γεωμετρικη προοδο γιατι αυτο επιτασσει η αναγκη των καιρων και ο ερχομος της ισοπεδωτικης λαιλαπας που μας θελει ολους ιδιους,να πινουμε ολοι κοκα-κολα,να ακουμε την ιδια μουσικη(τι ρεμπετικα μου λες ρε?ακου ροκ και ραπ),να ανακατευτουμε ασπροι-μαυροι οπως στην αμερικη και στην αγγλια,να φτιαξουμε και γκετο,τσαιναταουν,αφρικαταουν κλπ.Οτι πει η ΝΤΠ ,λοιπον?Και ποιος ειναι ο μεγαλυτερος της εχθρος,ο διεθνισμος του αμερικανογενημενου ιντυμιντια(και κρατικης υποστηριξης ρε αναρχες?ακου στο σερβερ του πολυτεχνειου)και ο αναρχισμος?Ο κουμουνισμος(εδω γελανε,αφου ετσι και αλλιως ο κουμουνισμος ειναι νεκρος)?η μηπως το εθνος και οι παραδοσεις?Βαλτε το μυαλο σας να σκεφτει,πρεπει να περετε θεση απεναντι στην ιστορια.Πολλοι αργα η γρηγορα θα αλλαξετε γνωμη ετσι κι αλλιως-------------ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ--------ΑΝΤΙΟΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ειναι τουλαχιστον γελιοι οι ψευτο επαναστατες που τραβανε φωτογραφιες κοσμο και την ιδια στιγμη οταν αυτοι μπαχαλευαν πριν κανα μηνα τον Πειραια υπηρχαν κατι μεσηλικες που τριγυρνουσαν μαζι με ενα κοπαδι απο αυτους και ζητουσαν ταυτοτητα απο οποιον τυχαινε να τραβαει με κινητο ή φωτογραφικη μηχανη τις καταστροφες των καφρων...
    Ωραιοι ειστε ρε!Και η πιτα ολοκληρη και ο σκυλος χορτατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 20/1/09 9.18 μμ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ "ΑΚΡΑΤΟ", ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ! ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ HOMMO SAPIENS, ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΕ, ΗΛΙΘΙΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΤΗΣ "ΒΑΡΚΙΖΑΣ", ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΕΣΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ, ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΑΧΤΙ, ΑΣΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΩ ΣΠΗΛΑΙΩΝ? ΠΟΛΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΕΒΑΝΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ! ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΗΛΙΘΙΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΩ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ.ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ , ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ)ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΟΙΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ.ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΙΠΟΤΑ
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΑΣΠΡΗ ΠΕΡΟΥΚΑ ΦΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΖΑΚΕΤΤΑ
    ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ;
    ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗ ΧΑ(ΣΙ)ΣΟΔΙΚΙΣΑ ΓΡΙΑ ΚΑΘΡΙΝ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟΛΗ MATATZH ΤΗΝ ΠΙΑΝΟΥΝΕ ΥΣΤΕΡΙΚΟΙ
    ΟΡΓΑΣΜΟΙ;
    ΜΗΝ ΤΗΣ ΔΙΝΕΤΕ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΓΙΑΤΙ "ΑΠ ΤΟ ΧΑΣΙΣΙ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ" ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ
    ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΚΛΟΥΒΕΣ.
    ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ;
    ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΧΑΛΑΤΕ 10 ΔΕΣΜΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΜΠΑΤΣΟΥΣ" ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ;
    ΣΑΣ ΔΙΩΧΝΩ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΠ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΤΕ ΤΥΜΒΩΡΥΧΟΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΚΗ;
    ΔΕ ΜΑΣΑΩ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΠΡΑΝΑ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟ
    TΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΘΑ ΣΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.
    ΑΝΤΕ , ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ
    Η ΣΟΥΖΑΝΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ.
    Η ΒΑΡΚΙΖΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΚΙ Η ΦΟΥΤΣΑ ΤΟΥ
    ΤΣΟΛΙΑ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.
    ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ
    ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΟΥ , ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ.
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ, ΠΑΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ
    ΑΣΤΙΚΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ
    ΛΕΦΤΑ ΝΥΚΟΚΥΡΑΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΑ 4 ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ:
    "ΜΕ ΛΕΝΕ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @22/1/09 12:01 πμ

    ΜΗ ΧΑΛΙΕΣΑΙ ΦΙΛΕ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙ ΗΘΙΚΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΣ ΜΙΛΑΜΕ:

    https://www.blogger.com/comment.g?blogID=37430256&postID=6613305788000681575

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.