Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΕ ΑΓΡΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ... ... Δέκα τουλάχιστον από τα άτομα του γνωστού χώρ...

ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΕ ΑΓΡΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ...
...
Δέκα τουλάχιστον από τα άτομα του γνωστού χώρου εισήλθαν στην Μητρόπολη και ξυλοκόπησαν άγρια τον Ιερέα, ο οποίος μετά το τέλος των επεισοδίων μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο. Η ενημέρωση μας προέρχεται από άλλον Ιερέα της Μητρόπολης που έσπευσε μετά το περιστατικό στο σημείο. Όλα αυτάκατά την δάρκεια της πορείας που είχε προαναγγελθεί από τον γνωστό χώρο.
...
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΗΣΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥΑ. ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΗΔΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΔΕΡΦΙΑ... ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΤΕ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΑΣ...

18 σχόλια

  1. ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΟΗΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΙΜΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗΣ.
    Η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΑΝΗ ΑΞΙΑ ΡΙΖΟΜΕΝΗ ΒΑΘΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΘΕΙ.

    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
    ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ
    ΣΕ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΩΣ:
    ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ-ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟ-ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ-ΠΟΝΤΟ.
    Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
    ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

    ΟΕΝ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι έκδηλο ότι η ανίκανη κυβέρνηση αφήνει "να εκτονωθούν" οι αναρχικοί σε εκκλησίες, για να στρέψει έτσι το λαό εναντίον τους. Είναι απαράδεκτο. Η κυβέρνηση έχει αστυνομία και υποχρέωση να επιβάλλει το νόμο. Δεν έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί την εκκλησία για ασπίδα στα λάθη της. Επιτέλους ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ από τις λεηλασίες και να συλλάβει τα κοπρόσκυλα που βενηλώνουν έναν έναν τους ναούς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρειαζομαστε επιτέλους κράτος !Ζήσαμε σκηνές αλλοφροσύνης όλο το προηγουμενο διάστημα που πέρασε.Τώρα μας αμαυρώνουν και τα Χριστούγεννα ?Ως πότε θα τους ανεχόμαστε ?Και γιατί δε βγαίνει ο Αρχιεπίσκοπος και η Ιερά Σύνοδος να πάρουν εκτάκτως θέση για το θέμα ?Είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο και να περιμένουν ένας Θεός ξέρει τί ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ - ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ - ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. PO RE XRISTOYGENIATIKA TA MOYLIKA... SKATOPSYXOI THA PLIROSETE POLY AKRIVA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ? ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙΠΤΑ? ΡΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ? ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ? ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=954792

    ΔΕΊΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΌ.........ΌΛΑ ΈΧΟΥΝ ΚΆΠΟΙΟ ΌΡΙΟ...ΑΥΤΟ ΌΜΩΣ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα ΒΛΕΠΕΙ τα ΓΡΑΦΕΙ και ουέ κι αλλοιμονό τους, η ωρα ερχεται. Οσο για τις καραμπινες που ειπε ο φιλος πιο πανω, δεν ειν κακο!!!
    -tally ho-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΙΕΡΟ , ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΟΣΙΟ , ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ
    ΑΠΟ ΤΙΣ 06.12.2008 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
    ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ
    ΟΥΤΕ ΘΕΟΣ ΟΥΤΕ ΑΦΕΝΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. einai dynaton oi kseftilismenoi gia tetoio thema na min vgazoyn ektakto? kai oyte kan teleytaia eidhsh na min to anaferoyn? poy zoyme re seis?

    KI ESY MOYLIKO APO PANO, ERXETAI H ORA SOY. ESENA PROSOPIKA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ατιμωρησία μας έχει φέρει έως εδώ, αυτή είναι η αιτία του κακού και εκπηγάζει από τον πολιτικαντικό συρφετό που με την ψήφο των ηλιθίων (διότι ηλίθιος είναι αυτός που συνεχίζει να ψηφίζει προδότες, κλέφτες, δωσίλογους, πανάχρηστους, απατεώνες, τζάκια κτλ) «κυβερνά» την δοξασμένη μας Ελλάδα. ΧΟΥΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ και τα καρκινώματα του Έθνους να ψοφολογήσουν στα ξερονήσια, στις φυλακές και στους μαντρότοιχους. Δυστυχώς εδώ που φτάσαμε μόνο μια Εθνική τραγωδία θα μας ταρακουνήσει και θα μας ξυπνήσει, και αυτή δυστυχώς έρχεται. Αιγαίο θα είναι, Θράκη θα είναι, Ήπειρος θα είναι, Μακεδονία θα είναι, δεν ξέρω (λόγω σκυλοτουρκιάς προηγείται το Αιγαίο), πάντως έρχεται… και τότε, όταν θα την αντιμετωπίσουμε ΝΙΚΗΦΟΡΑ, διότι ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ (εξαιρούνται οι γνωστοί άγνωστοι…), θα τα πούμε και με τους βρωμοπολιτικάντηδες και το τρισάθλιο σκυλολόι τους.

    Μετράτε μέρες ξεφτιλισμένα παλιοτόμαρα, θα πληρώσετε ΓΙΑ ΟΛΑ, η Εθνική Νέμεσις θα είναι αμείλικτη.

    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ
    11 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΟΛΥΒΙ ΣΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ

    Ένας Πατριώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΑΠ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΑΤΟ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ. ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟΣΥΛΟ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑΤΕ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ; ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΑΣΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ. ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ, Ο ΘΕΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΞΙΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ.

    ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ,
    ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΓΙΑ Ν ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ.
    ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ.
    ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΑΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΛΩΤΣΙΔΙΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΜΙΝΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΑΠΟΠΑΤΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕΙ! ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ? ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ? ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ 25/12/08 11:08 πμ

    "ΧΟΥΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ"

    Εγώ δεν θέλω χούντες, διότι οι χούντες δεν εγγυώνται απολύτως τίποτε. Πολιτικούς με βούληση χρειαζόμαστε και όχι καραγκιοζοπαίχτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. συμφωνω με τον υπανθρωπο που εγραψε "τιποτα το ιερο - τιποτα το οσιο"...

    "Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΔΕΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.
    ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ.." ANGEL GANUVET

    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ..
    "ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΤΕ"

    ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΤΕ.

    ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΚΑΤΑ - ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΛΕΥΤΕΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. psofane gia sfaliares oi aplytoi.As tous kanoume tin Xari,xroniares meres pou einai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φίλε Ανώνυμε 25/12/08 7:24 μμ

    Προς το παρόν βολέψου με τους καραγκιοζοπαίχτες, πολιτικός με βούληση στην Ελλάδα δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται να υπάρξει (για τον απλούστατο λόγο ότι δεν θα τον αφήσουν να υπάρξει…). Προτιμώ μια Χούντα που θα σώσει την Πατρίδα από τη σημερινή παρηκμασμένη μέχρι αηδίας Δημοκρατία που θα διαλύσει την Πατρίδα, πιστεύω είμαι σαφής (και όταν λέω Χούντα δεν αναφέρομαι στην Επταετία).

    Ένας Πατριώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ "Ένας Πατριώτης" 25/12/08 11:28 μμ

    Αυτό που πολλοί δεν καταλαβαίνουν είναι ότι η σωτηρία της πατρίδας δεν είναι συνδεδεμένη με χούντες. Να το πω διαφορετικά: Εκ προοιμίου θεωρούν ότι μία χούντα θα είναι καλή, πατριωτική, ανιδιοτελής, ΙΚΑΝΗ (πρόσεξέ το αυτό) κλπ., κλπ. Γιατί; Υπάρχει λογική σ' αυτό; Ασφαλώς όχι.
    Φαντάζεσαι μία χούντα διεφθαρμένων; Τώρα μπορείς να μιλάς, να επικοινωνείς, να πληροφορείσαι και από σένα, το Έλληνα πολίτη, εξαρτάται να βελτιώσεις τα πράγματα. Τότε θα είσαι δεμένος, απληροφόρητος και φιμωμένος. Είσαι μάλλον πιτσιρικάς, ή υπερβολικά αφελής για να μην μπορείς να κάνεις έναν τέτοιο συλλογισμό.
    Δεν μπαίνω καθόλου στον κόπο να πω ότι, με το να είναι η Ελλάδα κράτος-μέλος της ΕΕ, οι χούντες παρήλθαν ανεπιστρεπτί.
    Μην μιμείσαι κι εσύ κάτι γεροντάκια ΚΚέδες, που ονειρεύονται ακόμη την .... λαοκρατία του Βελουχιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.