Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΘΝΑΡΧΗ ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ...

ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ... ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ... ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ... ... "ΟΤΑΝ ΑΛΥΠΗΤΗ ΒΑΡΙΑ ΞΕΣΠΑΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ, ΑΝΑΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΣΤΑΖΕΙ"

ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ... ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ... ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ...
...


"ΟΤΑΝ ΑΛΥΠΗΤΗ ΒΑΡΙΑ ΞΕΣΠΑΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ, ΑΝΑΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΣΤΑΖΕΙ"

17 σχόλια

  1. ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΘΕΜΑ: ΕΝΟΠΛΗ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2008/12/blog-post_2993.html

    http://diasvsmetatron.blogspot.com/2008/12/blog-post_7140.html

    http://makelio.blogspot.com/2008/12/blog-post_2486.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λίγοι έχουν τα κότσια να πουν τέτοια λόγια...Συγκινητικό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΟΤΑΝ ΑΛΥΠΗΤΗ ΒΑΡΙΑ ΞΕΣΠΑΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ, ΑΝΑΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΣΤΑΖΕΙ"

    Τ' ΑΚΟΥΣ ΙΕΡΩΝΥΜΕ; ΦΥΓΕ... ΦΥΓΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ακουμε συχνα την φραση " Ουδεις αναντικαταστατος" ...δυστυχως εδω δεν ισχυει

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. IERWNYME AN ALHQEIA AGAPAS THN PATRIDA MAS,FYGE...PHGAINE SE MONASTHRI KAI PROSEYXHSOY GIA MAS.
    DEN EISAI IKANOS GIA NA HGHQHS TWN ORQODOJWN SE TOYTES TIS DYSKOLES MERES.
    ELLHN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελληνικέ λαέ, έχουν καταλάβει ότι ΚΟΙΜΑΣΑΙ όρθιος, και για αυτό σε ΚΤΥΠΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ οι ΕΧΘΡΟΙ της Ελλάδας ( κουκουλοφόροι, κάποιοι κατευθυνόμενοι δημοσιογράφοι, κάποιοι κατευθυνόμενοι "διανοούμενοι", κάποιοι πολιτικοί, κλπ ).

    Φρόντισαν, λαέ, και γκρέμισαν το εσωτερικό σου φρόνημα, για να υπακούς χωρίς αντιρρήσεις στους δυνάστες και εκμεταλλευτές σου.

    Ελληνικέ λαέ ΣΗΚΩ ΟΡΘΙΟΣ και ΓΕΝΝΑΙΑ, και ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ με ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ εναντίον αυτών που σε ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΕΧΘΡΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ψηφίζεις υποτίθεται άτομα ικανά να διοικήσουν αυτόν τον τόπο, μα αυτή μεταβάλλονται σαν μια γροθιά εναντίον σου. Ψηφίζεις κόμματα υποκρισίας, τα οποία μετα τις εκλογές συμπεριφέρονται ως μεσάζοντες εξυπηρετώντας την διαπλοκή και το κεφάλαιο. Η ανικανότητα οργάνωσης και διοίκησης του κράτους, το πλιάτσικο και η σπατάλη εις βάρος του φτωχού λαού από την εκάστοτε κυβέρνηση του δικομματισμού φτάνει στο όριο φρενίτιδας.
    Λαέ της Ελλάδος πρέπει να αντισταθείς!
    Έχεις φωνή!
    Στύλε το μήνυμα σου, ειρηνικά και δημοκρατικά!
    http://www.enosikentroon.gr/

    http://www.enosikentroon.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χ Ρ Ι Σ Τ Ο Δ Ο Υ Λ Ε ΖΕΙΣ Ε Σ Υ ΜΑΣ Ο Δ Η Γ Ε Ι Σ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 25/12/08 11:08 πμ

    Μία απλή ερώτηση: Οι δυνάστες επιβλήθηκαν πραξικοπηματικά, οπότε καλά κάνεις και καλείς τους Έλληνες (εσύ τι είσαι, αλήθεια;) σε εξέγερση, ή κυβερνούν με την ψήφο του ελληνικού λαού, οπότε εναντίον τίνος τους καλείς να ξεσηκωθούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΗΓΕΤΗΣ
    ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ
    ΑΞΙΟΣ

    Κρατησε πολλα απο τα παιδια της γενιας μας μακρυα απο τους κινδυνους και πιο κοντα στην αγκαλια της εκκλησιας στην πιο δυσκολη εποχη.

    ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΦΛΟΓΑ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΙΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ.ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ.ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ.ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΑΣ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ολοι οφειλουμε να πάμε στο μνημόσυνο που θα γίνει για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας Αρχιεπισκόπου!Ποιός μας ενέπνευσε και μας οδήγησε σε χαλεπούς και δύσκολους καιρούς ?Ποιός είπε όχι στις συμβιβασμένες κοινωνικές και πολιτικές ηγεσίες ?Ποιός ηγήθηκε ουσιαστικά του λαού ?Ο Χριστόδουλος...Προσωπικά την περασμένη Κυριακή πήγα στο Πρώτο Κοιμητήριο των Αθηνών και σας πληροφορώ ότι δεν μπορεί κανείς να πλησιάσει στον τάφο του Χριστόδουλου από τα αλεξανδρινά και άλλα λουλούδια και αφιερώματα που υπάρχουν εκεί...Κρίμα που δεν έχω κινητό με κάμερα να το ανεβάσω να το δείτε για του λόγου το αληθές!Ως και στεφάνι με κόκκινο κερί του άφησε κάποιος,από αυτά που όλοι βάζουμε σπίτια μας τέτοιες μέρες !Ας κατακλύσουμε το Μητροπολιτικό Ναό την ημέρα του μνημοσύνου του Χριστόδουλου για να δείξουμε στους άσχετους πολιτικούς μας ποιός κατευθύνει τα βήματά μας ακόμα και τώρα !Χριστόδουλε σε πάμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΠΩΣ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΙΟ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΑΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ιωάννη αυτό που λές είναι ηλίου φαεινότερον !Φυσικά και έπεσε δηλητήριο και ιός !Από τις αρχές της θητείας του έπεσε το Υπουργείο Δημόσιας Τάξεως τότε επάνω του για να του αυξήσει την ασφάλεια,γιατί φαίνεται ότι είχαν πληροφορίες ότι κάποιοι θέλανε να του κάνουν κακό και όπως φαίνεται το κατάφεραν...Τι να πεί κανείς ?Ο θεός ας τους συγχωρήσει γιατί ό κόσμος είναι αδύνατον να το κάνει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ιωάννη,

    Βλέπω να σου κάνει μήνυση η "Ελευθεροτυπία" :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.