Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ;

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΟΥΣ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ
ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΟΥΣ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ

6 σχόλια

  1. ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΤΕΛΕΣΊΓΡΑΦΟ ΤΙΣ O.E.A. ΣΕ PDF.......ΔΙΑΔΏΣΤΕ ΤΟ!!!! http://www.filejumbo.com/Download/E4F974263BDE06A0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεμπροστιάζεται σήμερα ο Δημήτρης Στρατούλης του ΣΥΡΙΖΑ καθώς όπως είναι γνωστό είναι υπάλληλος του ΟΤΕ αλλά μέχρι το 2001 που παραιτήθηκε το δικηγορικού του επαγγέλματος δήλωνε και τα δύο επαγγέλματα κάτι που είναι ασυμβίβαστο. Από το 1995 μέχρι το 2001 ασκούσε εργασία ασυμβίβαστη προς το επάγγελμα του. Μάλιστα έλαβε ποσό 1,3 εκ. δρχ τότε, από το ταμείο συνεργασίας του δικηγορικού συλλόγου. Τώρα ο σύλλογος ζητάει...

    να επιστρέψει τα χρήματα πίσω ο Στρατούλης αλλιώς θα τον στείλει στο εισαγγελέα. Καλά το θέμα δεν είναι αυτό. Αλλά το γεγονός ότι ο Στρατούλης προφανώς ήξερε τι έκανε αλλά παρόλα αυτά πήρε τα χρήματα από τον δικηγορικό σύλλογο. Το θέμα ανέδειξε το "Παρόν" και πλέον ο Δημήτρης Στρατούλης πρέπει να δώσει τις απαντήσεις του όπως αρμόζει σε πολιτικό πρόσωπο. Και επειδή μια εβδομάδα μπορεί να μην αντέξει ας μας στείλει και εμάς την απάντηση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από Τούρκους απελευθερωθήκαμε, από Ιταλογερμανούς επίσης. Τώρα είμαστε υπό την κατοχή των μεταναστών και ιδίως των Αλβανών, της βρωμερότερης φάρας που γένησε ο κόσμος. ΩΣ ΠΟΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΛΗΘΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ.ΤΟΥΣ ΑΝΕΣΥΡΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟ 1974 ΟΤΑΝ ΕΙΣΕΒΑΛΛΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. >ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ<

    Όχι ακριβώς οι γραικύλοι. Εκείνοι είναι απλώς μιμητές των Ευρωπαίων. Δεν μισούν κατά βάθος την Ελλάδα, απλώς ντρέπονται που είναι Βαλκάνιοι και όχι ... Παριζιάνοι.
    Πολύ χειρότεροι είναι οι αριστεροί, που αφού βλέπουν τα όνειρά των περί επαναστάσεων και άλλων τέτοιων ανοησιών να μην πραγματοποιούνται, το γύρισαν σε καθαρό ανθελληνισμό. Μισούν ο,τιδήποτε ελληνικό και στηρίζουν τον οιονδήποτε εχθρό της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΜΑΣΑΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ.......ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ

    ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.