Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΑΘΡΑΚΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΠΙΛΟΤΟΙ

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΣΚΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ , ΛΟΧΑΓΟΣ ΚΑΚΑΒΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΑΘΑΝΑΤΟΙ ... Βρεθηκαν δυστυχώς απανθρακωμένοι σήμερα το πρωϊ οι δυό πιλότοι μ...

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΣΚΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΛΟΧΑΓΟΣ ΚΑΚΑΒΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΑΘΑΝΑΤΟΙ
... Βρεθηκαν δυστυχώς απανθρακωμένοι σήμερα το πρωϊ οι δυό πιλότοι μας, Αξιωματικοί της Αεροπορίας Στρατού, πλήρωμα του επιθετικού ελικοπτέρου μας που συνετρίβη εχθές το απόγευμα στην Κύμη Ευβοίας. Πρόκειται για τον Ταγματάρχη Σκούρα Δημήτριο και τον Λοχαγό Κακαβάκο Αθανάσιο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει. Σύμφωνα με πρώτες εκτιμήσεις η συντριβή του "Απάτσι" ίσως να οφείλεται σε πρόσκρουση...

Οι πιλότοι μας βρέθηκαν δεμένοι στην θέση τους και ο εντοπισμός του ελικοπτέρου είχε γίνει από την πρώτη στιγμή, όμως η φωτιά, αλλά κυρίως οι αλλεπάληλες εκρήξεις από τα 600 και πλέον βλήματα που έφερε το μαχητικό μας καθιστούσε αδύνατη την προσέγγιση του. Οι εκρήξεις στα ορεινά της Κύμης συνεχίζονταν καθ' όλη την διάρκεια της νύχτας. Το "Απάτσι" με τους δύο Αθάνατους Αξιωματικούς μας έπερνε μέρος σε άσκηση αεράμυνας.

5 σχόλια

  1. Είναι επιεικώς απαάδεκτο να χάνουμε Έλληνες Αξιωματικούς εν καιρώ ειρήνης... Να βυθίζονται στο πένθος οικογένειες και οι επικίνδυνοι που κάθονται σε καρέκλες και παίρνουν αποφάσεις που δεν έχουν αντίκτυπο στους ίδιους, να έρχονται μετά και να εκφωνούν λόγους συμπαράστασης, δηλώνοντας την... βαθιά λύπη τους, που την εκφράζουν πηγαίνοντας μετά για κοψίδια! Είναι ντροπή αυτές οι Ηρωικές Ένοπλες Δυνάμεις μας να προδίδονται πάντα απο τους υπεργαλονάδες και τους "πολιτικούς προϊσταμένους". Το ακόμη πιο λυπηρό είναι πως αντί να παίζει πρώτη είδηση στα κανάλια, οι μαρκουτσοφόροι ασχολούνται με τις ξεβράκωτες και τα γκομενιλίκια του ανύπααρκτου "σταρ σύστεμ"!
    Αιωνία η μνήμη των δυο αδικοχαμένων αξιωματικών μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σσσσ...
    Ησυχία.

    Τώρα κλαίνε οι νεράιδες, μάνες κι αδερφές και γυναίκες τους.
    Κλείστε τις τηλεοράσεις.
    Κι αφουγκραστείτε.

    Neraida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ατυχήματα πάντα γίνονται. Υπάρχει δόλος ή ευθύνη; Αυτό πρέπει να εξετάσουμε. Συμφωνώ μαζί σου για τα κανάλια, αλλά αυτά δεν προβάλλουν γενικώς τίποτε εκτός από σκάνδαλα και κομματικά. Αυτή η περισσή ενασχόληση περί τα κόμματα είναι τελικά που μας αποβλακώνει.

    Κατά τα άλλα, δεν καταλαβαίνω το νήμα των όσων γράφεις.

    nativist

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΜΑΣ.....ΤΑΞΗ 93 ΟΠΩΣ & Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΚΥΡΟΥΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΥΜΒΑΝ,BAΘΕΙΑ ΘΛΙΨΗ ΚΥΡΙΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ.ΑΥΤΗ-Η ΕΧΟΥΣΑ ΠΛΕΟΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ-ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΧΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΠΛΑ Η ΣΙΩΠΗ.ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ.
    ΥΓ. ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΥΠΑ.ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΣΙΑΛΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΗ ΣΤΑ 'ΣΧΟΛΕΙΑ' ΤΟΥΣ !!!
    ΜΑ ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ !!ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ-ΟΧΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ- ΤΗΝ ΛΕΞΗ 'ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ'ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ !!!ΑΠΛΑ 'ΑΙΣΧΟΣ',ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.