Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ...

ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ... ΤΙΣ ΟΔΗΓΟΥΜΕ! ... "Δεν είδα να γράφετε κάτι για την Αμερικανική παρέμβαση στο Νίμιτς που αποκα...

ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ... ΤΙΣ ΟΔΗΓΟΥΜΕ!
...
"Δεν είδα να γράφετε κάτι για την Αμερικανική παρέμβαση στο Νίμιτς που αποκαλύφθηκε πριν μέρες..." Έτσι μας "μάλωσε" ένας αναγνώστης του "stoxos.gr" γιατί δεν υπήρξε αναφορά εδώ μέσα, όσων μάθαμε όλοι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους. Την είδηση την είχαν ΟΛΑ τα τηλεοπτικά δελτία, και... άλλοι τόσοι μεγάλοι προοριοσμοί ειδήσεων και σχολιασμού στο ίντερνετ και πέρασε και σε δεκάδες μικρότερους διαδικτυτακούς προορισμούς Πατριωτικού ενδιαφέροντος. Άν δεν έχουμε κάτι να προσθέσουμε ή να σχολιάσουμε δεν το κάνουμε. Εξ' άλλου για ακόμη μιά φορά το "Έθνος" της Κυριακής δεν έκανε τίποτα άλλο από το να παραθέσει ένα έγγραφο -ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΔΕ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ- που αποδείκνυε αυτά που γνωρίζαμε και είχαμε κάνει πεποίθηση μας. Όλοι οι Ελληνόψυχοι. Ακόμη και την ημέρα που γίνονταν γνωστές οι προτάσεις Νίμιτς στην Ελλάδα, ο "Στόχος" κυκλόφορούσε διατρανώνοντας την πεποίθηση του αυτή πρωτοσέλιδα και με τον πλέον γλαφυρό τρόπο. Πάντως το Έθνος της Κυριακής δεν είναι η πρώτη φορά που ακολουθεί και επιβεβαιώνει τον "Στόχο". Χαρακτηριστικότατο παράδειγμα τα γεγονότα του καλοκαιριού στην Μελίτη, όταν η συγκεκριμένη εφημερίδα, ένα μήνα αργότερα από τις προειδοποιήσεις της εφημερίδας μας, απεκάλυπτε έγγραφα από τα Σκόπια για το θέμα, κάτι που στάθηκε ικανό για να ξεκινήσει ένα ολόκληρο αφιέρωμα των Ιών της Ελευθεροτυπίας για την δράση μας. http://www.stoxos.gr/2008/10/blog-post_4987.html. Αυτός ήταν και παραμένει ο "Στόχος". Δεν παρακολουθεί απλά τις εξελίξεις. Τις οδηγεί...


3 σχόλια

  1. KAT'ARXAS OLOI MAS KSEROYME OTI OI AMERIKANOI ME ODHFEIES TWN AFENTIKWN TOYS, EINAI OXI PISW KAI MYSTIKA,ALLA FANERWTATA OI YPAITIOI AYTHS THS 'NEAS'APEILHS PERI MAKEDONIKOY KRATOYS.
    MONON OI HLIQEIOI TOY YPOYRXEIOY EKSWTERIKWN KAI THS KYBERNHSEWS,DEN TO KSEROYN.ALLA OPWS KAI NA EXEI,H PRODOTRA POY MONON NA XAMOGELAEI KSEREI SAN KAQYSTERHMENH,QA PREPEI NA PAEI SPITI THS.DEN EXEI OYDEMIA MORFWSH KAI EMPEIRIA NA DIEYQYNH TO YPEX THS ELLADOS.NTROPH MAS ELLHNES POY ANEXWMASTE TETOIA AMORFWTA YPOKEIMENA GIA ODHGOYS TOY EQNOYS.
    LYKOYRXOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. >OI AMERIKANOI ME ODHFEIES TWN AFENTIKWN TOYS<
    Ποια είναι τα αφεντικά των Αμερικανών;

    >MONON OI HLIQEIOI TOY YPOYRXEIOY EKSWTERIKWN KAI THS KYBERNHSEWS,DEN TO KSEROYN.<
    Πώς είσαι τόσο βέβαιος; Εγώ αντιθέτως νομίζω ότι όλα τα ξέρουν, διότι όλα είναι προσυμφωνημένα και προαποφασισμένα. Απλώς, γυρεύουν τρόπο να κλείσουν το θέμα όπως-όπως με το μικρότερο δυνατόν πολιτικό κόστος για την κυβέρνηση.
    Η Μπακογιάννη είναι πολύ εξυπνότερη και σαφώς δυναμικότερη από τον Καραμανλή, γι αυτό και δεν μπορεί να την ελέγξει. Οι Αμερικανοί διαλέγουν για συνεργάτες των πάντα έξυπνους ανθρώπους, αλλά με ανύπαρκτο αίσθημα φιλοπατρίας και αυξημένο αίσθημα φιλοτομαρισμού.
    Γράφετε ελληνικά, ρα παιδιά, μην μας βγάζετε τα μάτια με greeklish και δη κεφαλαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. FILE ANWNYME 22/10/08 11:12 PM
    TA AFENTIKA TWN AMERIKANWN EINAI
    AYTOI POY BLEPOYN ELLADA KAI ARWSTAINOYN.OI PRO-AIWNIOI EXQROI TOY ELLHNISMOY.H MHPWS KAI NOMIZHS OTI OI AMERIKANOI EXOYN ANEKSARTHTH POLITIKH!.PIONA EINAI KAI KATAXREWMENOI STA EBRAIKA LOMPI.PROOQOYN HLIQEIOYS PROEDROYS,OPWS KAI O TWRINOS KAI EKSHPHRETOYN POLITIKES TOYS.(BLEPE IRAK-IRAN).
    OSO GIA TO AN OI LAOPLANOI MAS POLITIKOI TO KSEROYN H OXI,QA HQELA NA PISTEYW OTI EINAI HLIQEIOI KAI OXI EQNOPRODOTES.
    ALLA ISWS KAI NA EXEIS DIKIO.
    NA ME SYMPAQAS POY GRAFW ME
    LATINIKOYS XARAKTHRES!.
    LYKOYRGOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.