Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..."

"...ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ" ... Λίγο παλιό, αλλά πάντα επίκαιρο: Πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομ...

"...ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ"
...

Λίγο παλιό, αλλά πάντα επίκαιρο: Πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η ομιλία του Μπάμπη Καραθάνου με θέμα «Ο Ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου» στα γραφεία του Πατριωτικού συλλόγου "Θερμοπύλες". Ο Μπάμπης Καραθάνος έκανε μια εκτενή ιστορική και πολιτική αναφορά στο πρόβλημα της Βορείου Ηπείρου και τα λάθη που έγιναν όσο αφορά αυτό το μείζον ζήτημα. Παρέθεσε όλες τις ιστορικές καμπές και πολλές προσωπικές εκτιμήσεις από την μακροχρόνια ενασχόλησή του με το θέμα. Στη συνέχεια ανέλυσε τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα για να βρεθεί λύση, η οποία σύμφωνα με τον ομιλητή, η λύση της ένωσης με την Ελλάδα είναι δύσκολη με τις σημερινές συγκυρίες με πιο πιθανή την αυτοδιοίκηση της Βορείου Ηπείρου.
Καταχειροκροτήθηκε από τους ακροατές οι οποίοι τον συνεχάρησαν για την πολύ ουσιώδη και αναλυτική ομιλία και του έθεσαν πολλές ερωτήσεις για την πορεία του θέματος καθώς και για άλλα Εθνικά θέματα. Τόνισε ότι τα λάθη στην πολιτική στοιχίζουν και τα αποτελέσματα γίνονται αντιληπτά πολύ αργότερα. Αναφερόμενος στο θέμα των Σκοπίων είπε ότι είναι αδιανόητο Μακεδόνας πρωθυπουργός να δεχτεί μια λύση που να περιέχει το όνομα Μακεδονία. Στην απίθανη αυτή περίπτωση, συμπλήρωσε, αυτός και πολλά άλλα στελέχη θα αποχωρήσουν από την Νέα Δημοκρατία.

5 σχόλια

  1. Αν υπάρχει η λέξη Μακεδονία στα Σκόπια εγώ προτείνω να... μετανομασθούμε σε ΗΠΑ.


    Ηνωμένοι
    Πολεμιστές
    Αντάρτες.

    Δεν πιστεύω να μας το αρνηθουν!!!

    Το όνομα Ελλάδα, θα το έχουμε, τιμής ένεκεν να περιμένει τους χρόνους και τους καιρούς!

    Ε μα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον κ.Καραθάνο

    Ελπίζω και άλλοι πολιτικοί να έχουνε τις ίδιες απόψεις απο όλα τα κόμματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AS FYGH APO TWRA O MPAMPHS,GIATI THN MAKEDONIA THN POYLHSAN OLOI OI 'POLITIKOI'OLWN TWN KOMMATWN,FYSIKA ME THN POYLHMENH TWRA NA BAZEI THN TAFOPETRA.

    EYGE NERAIDA KALH H SKEPSI SOY.
    LYKOYRGOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΝΤΟΡΗ ΜΑΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΟΥΣΑ -ΦΙΔΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΡΟΤΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΧΟΡΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟΥ .ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.