Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ

ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΑΧΜΕΤ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ... ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΡΘΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΗΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ Ο ΑΧΜΕΤ ΡΙΖΑ Ο Π...

ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΑΧΜΕΤ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ
...
ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΡΘΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΗΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ Ο ΑΧΜΕΤ ΡΙΖΑ Ο ΠΡΟΞΕΝΟΣ (Ο ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ) Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ.ΗΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΙΜ.ΣΕΡΙΦ ΚΑΙ ΤΟΥ Τ.ΜΑΝΤΑΤΖΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Α.ΜΕΤΕ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΞΙΩΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.
...
ΔΕΝ ΘΑ ΛΗΣΜΟΝΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ

...Ο.Ε.Ν ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

3 σχόλια

  1. Όσο λειτουργεί το προξενείο, πάντα θα έχει κάποιον Αχμέτ Ριζά. Το θέμα είναι να κλείσει. Δεν χρειάζεται, άλλωστε, εκεί που είναι, διότι δεν υπάρχουν Τούρκοι. Ας μεταφερθεί κάπου που να εξυπηρετεί έστω Τούρκους τουρίστες, π.χ. στο Ηράκλειο της Κρήτης. Έρχονται αρκετοί εδώ. Στην Κομοτηνή πόσοι πηγαίνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΧΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ.

    ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΕΝ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΕΒΡΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ (ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΗΣ) ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΕΝ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.

    ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ.
    Ο ΟΡΚΟΣ ΜΑΣ: Η ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ.
    ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΜΑΣ:Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ.
    ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ:ΑΜΕΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΣ
    ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ.

    ΟΕΝ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Πριν αλέκτωρ..."

    Διαβάστε τι γράφω παραπάνω (21/10/08). Σήμερα διαβάζω στον τύπο ότι νέος πρόξενος στην Κομοτηνή τοποθετήθηκε ο Μουσταφά Σάρνιτς, ο οποίος από το 1999 υπηρετούσε ως πρόεδρος στο τουρκικό γραφείο συντονισμού στην Πρίστινα (Κοσσυφοπέδιο) και θεωρείται ειδικός στον ... χειρισμό μειονοτήτων.
    Επειδή τα πράγματα στην Θρα΄κη φαίνεται να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο με απόλυτη ευθύνη της κυβέρνησης, νομίζω ότι πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας λίγο περισσότερο προς τα εκεί, απ' ό,τι στο Σκοπιανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.