Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΤΣΑΛΑΝ: Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ"

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! ... Στην Κύπρο θα βρίσκεται αύριο Τρίτη ο Σάββας Καλεντερίδης στα πλαίσια της πα...

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!
...
Στην Κύπρο θα βρίσκεται αύριο Τρίτη ο Σάββας Καλεντερίδης στα πλαίσια της παρουσίασης του βιβλίου του "ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΤΣΑΛΑΝ: Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ". Εννοείτε πως οι Ελληνόψυχοι της Κύπρου έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ και ΚΑΘΗΚΟΝ όχι μόνο να είναι παρόντες αλλά και να κινητοποιοήσουν τους πάντες ώστε η αίθουσα της Δημοσιογραφικής Εστίας στην Αγλατζιά να φανεί πολύ μικρή...


Το Κυπριακό Κέντρο Μελετών (ΚΥ.ΚΕ.Μ) σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του Σάββα Καλεντερίδη: «Παράδοση Οτσαλάν: Η Ώρα της Αλήθειας»

Η βιβλιοπαρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008, στις 7:30 μ.μ στην Δημοσιογραφική Εστία, Λεωφόρος ΡΙΚ 12, Αγλατζιά, Λευκωσία.

Χαιρετισμός Τώνης Τουμαζής Πρόεδρος ΚΥ.ΚΕ.Μ

Την παρουσίαση του βιβλίου θα κάνουν οι: Άγγελος Βότσης , Βουλευτής και Χρήστος Ιακώβου, Διευθυντής, ΚΥ.ΚΕ.Μ

Σχόλια: Σάββας Καλεντερίδης

Συντονιστής: Μανώλης Καλατζής, Δημοσιογράφος

Πληροφορίες: ΚΥ.ΚΕ.Μ, Τηλ. 22 668848

3 σχόλια

  1. Ο Σάββας Καλεντερίδης υπήρξε πρότυπο Έλληνος αξιωματικού, αλλά είναι ταυτοχρόνως και πρότυπο ανθρώπου. Υπηρέτησε και εξακολουθεί να υπηρετεί, ως ιδιώτης πια, την πατρίδα του, χωρίς να την ταυτίζει ούτε στιγμή με τον μικρόψυχο δωσίλογο Σημίτη, ο οποίος τον έφαγε, ακριβώς επειδή εκτελούσε στο ακέραιο το καθήκον του.
    Διατηρεί τον εκδοτικό οίκο ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ και το πολύ ενδιαφέρον ιστολόγιό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εδω σε εκδηλωσεις για μεταναστες και ομοσπονδιες ερχονται μυστικοι και φακελλωνουν τον κοσμο με φατσες και νουμερα τωρα που ειναι στο ανδρο του ακελισμου το ΡΙΚ να δεις φακελλωμα που θα πεσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η υπόθεση Οτσαλάν βρωμάει,όπως βρωμάνε πολλές υποθέσεις που χειρίστηκε ο Σημίτης ως πρωθυπουργός...Σε μια χώρα που από αρχαιοτάτων χρόνων δίναμε άσυλο σε όποιον το ζητούσε,πώς τους ήρθε και παρέδωσαν τον Οτσαλάν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.