Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ...

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ VMRO ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΟΥ ΧΩΡΟΥ; Την αντίδραση της Νεολαίας του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού προκάλεσαν οι χθεσιν...

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ VMRO ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΟΥ ΧΩΡΟΥ;

Την αντίδραση της Νεολαίας του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού προκάλεσαν οι χθεσινές αντιδράσεις του πορέδρου της ΟΝΝΕΔ Γιώργου Παπανικολάου περί μή συνεργασίας με τα άκρα σε συνδυασμό με την αποκάλυψη του "Στόχου" για τις σχέσεις ΟNΝΕΔ - DEMYC - Nεολαία VMRO. Από την ΝΕ.Ο.Σ. σχετικά εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου...

ΝΕΟΛΑΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 07/10/2008

Η ΟΝΝΕΔ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΡΑ

Παρακολουθήσαμε τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Γ. Παπανικολάου, στην εκπομπή του κου Αυτιά, να επαναλαμβάνει πολλές φορές την φράση «δεν συνεργαζόμαστε με τα άκρα», αναφερόμενος στις προτάσεις του Γ. Καραρατζαφέρη, σε ότι αφορά στην προσπάθεια πολιτικής απόκρουσης, της ενδεχόμενης συνεργασίας και συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ. Η Νεολαία Ορθόδοξου Συναγερμού, χαιρετίζει την απόφαση αυτή του προέδρου της ΟΝΝΕΔ, που προφανώς ως επακόλουθο θα έχει την απαίτηση της νεολαίας της Ν.Δ., να διακοπεί η μακροχρόνια συνεργασία της με την νεολαία του σοβινιστικού VMRO του Νικόλα Γκρουέφσκι. Η συνεργασία αυτή μέσω της συμμαχίας ευρωπαϊκών νεολαιών DEMYC, έχει δυσαρεστήσει πολλά μέλη και στελέχη της ΟΝΝΕΔ, καθώς μέχρι σήμερα η ιστοσελίδα της DEMYC (www.demyc.org) παρουσιάζει την Youth Union of VMRO-DPME, αναφερόμενη ουκ ολίγες φορές στο όνομα «Μακεδονία». Η παρουσία δε των ακραίων Σκοπιανών σοβινιστών της νεολαίας του VMRO στο συνέδριο της DEMYC την περασμένη άνοιξη στην Αθήνα, ήταν μία ενέργεια που ξεχείλισε το ποτήρι στο ζήτημα των ακραίων συνεργασιών της ΟΝΝΕΔ. Ερωτούμε λοιπόν δημοσίως τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ:
1) Θεωρεί το VMRO κόμμα του «μεσαίου χώρου»;
2) Προτίθεται να διακόψει την συνεργασία της ΟΝΝΕΔ με την νεολαία του VMRO ή όχι;

Και που να βγάλουμε και καμιά φωτογραφία -παλιά αλλά ενδεικτική- με νεολαίους της Ρηγίλλης να χαιρετούν... "Σπαρτιάτικα"!

1 σχόλιο

  1. Τελικά, αυτές οι ταμπέλες "άκρα", "μέσα", "μεσοάκρα" κουβαλούν αφόρητη ηλιθιότητα. Σε όλα τα ιστολόγια και τα fora έχει κάνει τον γύρο το γνωστό άρθρο του "Έθνους", "Οι ναζιστικές ρίζες του VMRO". Προς τι λοιπόν η ερώτηση; Θα έλεγα, "δείξε μου τον φίλο σου για να σου πω ποιος είσαι", αλλά δεν πρόκειται περί αυτού. Αν η ΟΝΝΕΔ έχει καλές σχέσεις με την DEMYC, αυτό δεν δείχνει την "ιδεολογία" (;) της ΟΝΝΕΔ, αλλά την πολιτική διάθεση του κόμματος, στο οποίο ανήκει και το οποίο -αλίμονο!- διαχειρίζεται τρεχόντως το Σκοπιανό. Περί αυτού και μόνο πρόκειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.