Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ή ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ Ή ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!

ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ... ΚΑΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΘΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ... ... Η σύμπτωση τόσων γεγονότων σε τόσο σύντομο χρ...

ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ... ΚΑΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΘΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ...
...
Η σύμπτωση τόσων γεγονότων σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι. Δεν είναι μόνο το ζήτημα της Κέρκυρας που μας προέκυψε, αλλά θα μπορούσαμε να το αποφύγουμε, αφού έγκαιρα ο «ΣΤΟΧΟΣ» είχε επισημάνει συναγερμό. Δεν είναι μόνο τα γεγονότα που επιχειρούν να δημιουργήσουν οι εγκάθετοι στην περιοχή της Φλώρινας εις βάρος του Ελληνικού Στρατού, αμφισβητώντας ευθέως την Εθνική μας κυριαρχία...
...
Είναι, κυρίως, οι προτάσεις που "μας φέρνει" η Ντόρα Μπακογιάννη, Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας κατ’ ευφημισμόν και αφορούν την «τελική λύση» για το ζήτημα της ονομασίας. Μόνο που η αποδοχή εκ μέρους της Ελλάδας του όρου «Μακεδονία», υπό οποιαδήποτε μορφή, στο όνομα του μορφώματος της «Νέας Τάξης» είναι η ΑΡΧΗ και όχι η λύση. Είναι η αρχή της μεγάλης προσπάθειας που έχει ξεκινήσει για την απόσπαση ολόκληρης της Μακεδονίας. Κι αυτή η ΑΡΧΗ δεν μπορεί να γίνει με τις ευλογίες μας και δεν θα γίνει...
...
Η αντίστασή μας πρέπει και θα είναι ΛΥΣΣΑΛΕΑ. Αντίσταση χωρίς ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ... Όχι μόνο για τα μάτια του κόσμου. Αλλά για την Τιμή και την υπόληψη μας. Για την Τιμή της Πατρίδας και για τους νεκρούς μας. Εαν το επιχειρήσουν είμαστε σίγουροι, ότι η ημέρα που τα Εξάρχεια θα μοιάζουν με παρθεναγωγείο δεν θα αργήσει...
Συμπατριώτες, Συναγωνιστές, Συνέλληνες. Από μέρα σε μέρα το πολιτικό κατεστημένο χωρίς να σε ρωτήσει, ετοιμάζεται να φέρει πακέτο λύσης με «Μακεδονία» και στο όνομα και στη γλώσσα...
...
Ή λοιπόν ετοιμαστείτε για συμβιβασμό... Ή ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!


"ΣΤΟΧΟΣ"

3 σχόλια

  1. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Ή ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ,ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΓΥΑΛΙΑ-ΚΑΡΦΙΑ". Η ΝΤΟΡΗ "ΜΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ .
    1)Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ,Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.( ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ Α΄ 56,,Η΄43).
    2)Η ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΓΕΩΓΡΑΦΟΥ ΣΤΡΑΒΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΦΡΑΣΗ : "ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".
    3)ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ,ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    4)ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    5)Ο Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΟΧΙ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ,ΑΛΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΤΟ 335 Π.Χ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    6)ΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΝΗΡΓΗΣΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΔΙΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΝΔΟ ΠΟΤΑΜΟ.
    7)Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΟΧΩΝ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΣΘΗΚΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ.
    8)ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΟΝ,ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ,ΣΤΗΝ ΒΕΡΓΙΝΑ,ΣΤΗΝ ΣΙΝΔΟ, ΣΤΗΝ ΑΙΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
    9)ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.ΚΑΜΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ.
    10)ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.
    11) ΟΤΑΝ Ο Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ ,ΕΙΠΕ ".... Ο ΚΑΛΟΣ ΞΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ , Ο ΚΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΣ..".
    12)Ο ΑΠ.ΠΑΥΛΟΣ ΕΙΔΕ ΕΝΑ "ΟΡΑΜΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΩΦΘΗ ΤΩ ΠΑΥΛΩ ΑΝΗΡ ΤΙΣ ΗΝ ΜΑΚΕΔΩΝ ΕΣΤΩΣ ,ΠΑΡΑΚΑΛΩΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΛΕΓΩΝ ,ΔΙΑΒΑΣ ΕΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΝ ΒΟΗΘΗΣΟΝ ΗΜΙΝ" (ΠΡΑΞ.16,9-15).
    13)Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΟΥΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ .
    14)Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΛΟΓΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ NICOLAS HAMMOND EΙΠΕ:" Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ".
    15)ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΣΛΑΒΩΝ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 1.100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΤΟΥ ΕΔΟΞΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ Ο Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΚΛΙΓΚΟΡΩΦ 1992).
    16) ΓΛΩΣΣΙΚΑ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ,ΕΝΩ Η ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑΠΛΑΣΜΕΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΙΔΙΩΜΑ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΟΥΤΕ Ο....ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
    17)ΤΟ 1939 ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΙΧΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "VARDARSKA" ΜΕΧΡΙ ΤΟ
    1944.Ο ΣΤΑΛΙΝ-ΤΙΤΟ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΑΠΟ VARDARSKA ΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    18)ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΝΑ "ΚΡΑΤΙΔΙΟ-ΥΒΡΙΔΙΟ" ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΚΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ "ΒΑΒΕΛ" .ΤΟ 1991 ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΕ (25)ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ,ΑΛΒΑΝΟΙ,ΕΛΛΗΝΕΣ,ΣΕΡΒΟΙ,
    ΤΟΥΡΚΟΙ,ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ,ΑΡΜΕΝΙΟΙ,ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΛΠ).
    ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ :ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ!ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
    (ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ" ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν ονομαστούν “Vardaska” ονομάζονταν “Νοτιοσλαβία” που σημαίνει ότι ήξεραν ότι είναι σλάβοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. POIOS NA KSEQHKWQH?
    OI GRAIKOI ?
    H MAKEDONIA POYLHQHKE STIS MYSTHKES SYNFWNIES THS PRODOTRAS, STHN N.Y.ME TIS EYLOGIES OLWN TWN KOMMATWN.
    TO OTI H MAKEDONIA EINAI ELLHNIKH TO KSEROYN KAI OI PETRES ALLA AYTO DEN EMPODISE TOYS 'FILOYS' KAI 'SYMMAXOYS' KAI ASPONDOYS EXQROYS TOY ELLHNISMOY,(amerikanous aggloys) KAI GENIKWS TOYS EYRWPAIOYS POLITISMENOYS,POY BRHKAN THN EYKAIRIA NA QAPSOYN GIA ALLH MIA FORA THN XWRA POY TOYS EBGALE APO TA SKOTADIA TOYS. ISWS GI'AYTO NA MAS MISOYN TOSO POLY.
    ALLA PANW AP'OLOYS YPAEYQYNOI EIMASTE EMEIS ,OI GRAIKOI POY EKLEXOYME PRODOTES PROSKYNHMENOYS.
    TI NA LENE ARAGE OI PROGONOI MAS POY BLEPOYN TA XALIA MAS APO EKEI PSHLA ?
    LYKOYRGOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.