Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ

Τώρα τελευταία ο κάθε πικραμένος φτιάχνει και από ένα μπλογκ ή μια «ειδησεογραφική» ιστοσελίδα και αρχίζει να πετάει την λάσπη του δεξιά και...

Τώρα τελευταία ο κάθε πικραμένος φτιάχνει και από ένα μπλογκ ή μια «ειδησεογραφική» ιστοσελίδα και αρχίζει να πετάει την λάσπη του δεξιά και αριστερά. Εξαίρεση από αυτήν την ωραία παράδοση, δεν φαίνεται να αποτελεί ούτε το kolonaki-press.com που ασχολήθηκε με τις αποκαλύψεις του Στόχου για την Κέρκυρα. Σε μια επίδειξη της «δημοσιογραφικής» του ικανότητας, ο Δημήτρης Μπεκιάρης, έγραψε στο editorial του, μεταξύ άλλων: «Το γεγονός ότι το ζήτημα πριν από την Guardian, ανέδειξαν κάποια περιθωριακά και απαξιωμένα έντυπα όπως ο ακροδεξιός-εθνικιστικός Στόχος ενισχύει ακόμη περισσότερο τις υποψίες για προβοκάτσια. Τίποτα δεν είναι τυχαίο και τίποτα δεν είναι περίεργο. Και για να τελειώνουμε με τις εγχώριες ακροδεξιές-εθνικιστικές φυλλάδες όπως ο Στόχος: Αληθεύει αυτό που κατά το παρελθόν έχει γραφτεί πολλές φορές ότι υπάρχει κανάλι επικοινωνίας του Στόχου με τις τουρκικές ακροδεξιές-εθνικιστικές φυλλάδες; Κάπως έτσι φαίνεται ότι λειτουργεί ο πολεμοχαρής και ανυπόληπτος Στόχος σήμερα».
Η απάντηση μας σε αυτόν τον «lifestyle» γραφιά και στην ηλεκτρονική φυλλάδα του, θα μπορούσε να είναι η απαρίθμηση των όσων Εθνικών θεμάτων ανέδειξε πρώτη, αυτή εδώ η εφημερίδα. Όσο για τα περί «ανυπόληπτης φυλλάδας», ο κύριος αυτός καλό θα ήταν να κοιτάξει στον καθρέπτη του. Γιατί στη δικιά του, ηλεκτρονική φυλλάδα, βρήκαμε δείγματα «υψηλής δημοσιογραφίας», όπως τα παρακάτω: «Αποκαλεί τον εαυτό της stripper και δεν της καίγεται καρφί για το αν αυτό είναι σωστό ή όχι. Διασκεδάζει με το ικανοποιεί το φετίχ του άλλου, νιώθει ότι έχει ζήσει πολλές από τις σεξουαλικές της φαντασιώσεις… Άρθρο: Όταν το στριπτίζ γίνεται τέχνη».
Αλλά ο έγκυρος δημοσιογράφος, κάνει και ρεπορτάζ, άμα λάχει! Στο «Θρίλερ με τη «γλάστρα» και την κολλητή της», διαβάζουμε για μια «γλάστρα» από πρωϊνάδικο μεγάλου ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού, καθώς γύριζε από τη νυχτερινή της διασκέδαση με τη κολλητή της, την σταμάτησαν αστυνομικοί για έλεγχο. Στην φίλη βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών, και κατόπιν η «γλάστρα» εγκατέλειψε την φίλη της και έφυγε κακήν κακώς στην αγωνία της, μήπως και το μάθουν τα κανάλια! Ωραία, τώρα που το μάθαμε και αυτό, είμαστε καλά πληροφορημένοι πολίτες, χάρη στο kolonaki-press.
Πήρατε μια ιδέα για το «δημοσιογραφικό» στυλ του κ. Μπεκιάρη. Έτσι ασκείται η δημοσιογραφία στις ευϋπόληπτες ηλεκτρονικές φυλλάδες. Αλλά κ. Μπεκιάρη, γιατί χάνετε την ώρα σας, ασχολούμενος με τον Στόχο; Μπορεί σε κάποιο in και trendy μαγαζί, κάποια τηλεπουτάνα να δείχνει το βρακί της και εσείς να μην είστε μπροστά, για να «κάνετε ρεπορτάζ»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.