Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟ 89

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΩΝ 2008 Δ'/ΕΣΣΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Τους στρατευσίμους κλάσης 2010 (έτος γέννησης 1989) καλούν για κατάταξη οι...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΩΝ 2008 Δ'/ΕΣΣΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Τους στρατευσίμους κλάσης 2010 (έτος γέννησης 1989) καλούν για κατάταξη οι Ένοπλες Δυνάμεις που είναι και μαζί με αυτούς και όσους άλλους κληθούν είτε γιατί έληξε ή αναβολή τους είτε θεωρούνται ήδη ανυπότακτοι. Η κλήση ισχύει για όλους τους άρρενες που είναι γραμμένοι ή είναι αδήλωτοι στα μητρώα αρρένων των Νομών Αττικής (της περιφερείας του ΣΓ Αττικής),Αχαΐας , Βοιωτίας, Ηλείας, Θεσπρωτίας , Θεσσαλονίκης (της περφερείας του Α΄ ΣΓ Θεσσαλονίκης) ,Κορινθίας, Λέσβου (μόνο των δήμων Ατσίκης, Μούδρου, Μύρινας, Νέας Κούταλης και της κοινότητος Αγίου Ευστρατίου) , Μεσσηνίας , Ροδόπης (μόνοτων δήμων Μαρωνείας, Νέου Σιδηροχωρίου, Σαπών, Σώστου, Φιλλύρας, και κοινοτήτων Αμαξάδων,Κέχρου και Οργάνης), Φθιώτιδος και Χανίων.
Η κατάταξη έχει ορισθεί από 3 έως 4 Νοε 2008 οι στρατεύσιμοι από αναβολή υγείας και από 10 Νοε έως 13 Νοε 2008 οι υπόλοιποι στρατεύσιμοι. Αφού ευχηθούμε καλή θητεία να επισημάνουμε πως ο νεοσύλλεκτος επιπροσθέτως πρέπει:

  • Να είναι άψογος στην εμφάνιση και στη συμπεριφορά του.

  • Να εκτελεί τα καθήκοντα του σκοπού της περιπόλου του θαλαμοφύλακα κ.λ.π. με συνέπεια και ακρίβεια γιατί αυτά έχουν σχέση με την ασφάλεια της Μονάδας και των συναδέλφων του και συνεπώς η παραμέλησή τους τιμωρείται αυστηρότητα. Σε πολλές περιπτώσεις θεωρείται και ποινικό αδίκημα.

  • Να μην απουσιάζει ποτέ αδικαιολόγητα ή αυθαίρετα και όταν βρίσκεται σε άδεια να μην παραβιάζει τα χρονικά όρια αλλά να επιστρέφει έγκαιρα στην Μονάδα του. Σε περίπτωση εκτάκτου συμβάντος να ειδοποιεί αμέσως το Φρουραρχείο ή το πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα. Αν λείψει αδικαιολόγητα από τη Μονάδα του θα κηρυχθεί λιποτάκτης με σοβαρές ισόβιες συνέπειες.

  • Να ανησυχεί για την ασφάλεια του οπλισμού του και άλλων κρίσιμων υλικών που έχει χρεωμένα γιατί σε περίπτωση που θα απολεστούν θα έχει σοβαρές συνέπειες.

  • Να συντηρεί καθημερινά το όπλο που του το έχει εμπιστευθεί η Πατρίδα και να μην το φθείρει γιατί με αυτό θα εκπαιδευτούν κι άλλοι νεοσύλλεκτοι μετά από αυτόν.

  • Να τηρεί το απόρρητο των εγγράφων και των πληροφοριών και να μην εμπιστεύεται ούτε το πιο ασήμαντο στρατιωτικό μυστικό σε άτομα ξένα προς την Υπηρεσία.

3 σχόλια

  1. Η Αθήνα βουλιάζει!!!

    Μόνο αυτή την χρονιά έφτασαν στην Αθήνα 80.000 !!! πρόσφυγες. Η εγκληματικότητα έχει εκτιναχθεί στα ύψη. Πολλοί κάτοικοι φεύγουν λόγο της αυξανόμενης βίας από το κέντρο στα περίχωρα.

    Αυτό το ανακάλυψαν τώρα και τα ξένα ΜΜΕ όπως για παραδείγμα η έγκυρη International Herald Tribune στο παρακάτω άρθρο:

    http://www.iht.com/articles/2008/10/02/europe/greece.php

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. exoume kai alles douleies apo to ma trexoume sta stratopeda

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Gennithika to 1978 kai den prokeitai na patiso gia thiteia. Epaggelmatikos stratos xreiazetai kai oxi sklavoi klirotoi gia 9 euro!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.