Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΒΑΝΩΝ- ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΟΒΑΡΑ ΕΝΑΣ 20ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ 17ΧΡΟΝΟΣ ... Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα "Ελευθερία" αιματηρή σύρραξη μεταξύ Ελλήνων νεαρών και ...

ΣΟΒΑΡΑ ΕΝΑΣ 20ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ 17ΧΡΟΝΟΣ
...

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα "Ελευθερία" αιματηρή σύρραξη μεταξύ Ελλήνων νεαρών και αλβανών έγινε στις 10 το βράδυ της Τρίτης στην Πλατεία Παν. Δημητρακοπούλου στη Νεάπολη. Τραυματίστηκαν σοβαρά δυο Έλληνες 20 και 17 χρονών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την Αστυνομία τέσσερις Αλβανοί επιτέθηκαν αναίτια εναντίον των Ελλήνων, με μαχαίρια, κατσαβίδια και ρόπαλα και τραυμάτισαν τους δυο Έλληνες. Στη συμπλοκή εκτός των έξι παραπάνω ατόμων συμμετείχαν και άλλα γνωστά άτομα της Λάρισας! Στον καυγά τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι ο ένας αλλοδαπός, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και μετά την περιποίηση του τραύματός του, εξήλθε. Συνελήφθησαν απο την Αστυνομία οι έξι και αναζητούνται οι υπόλοιποι. Προανάκριση διενεργεί το Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας. Η παραπάνω εφημερίδα είναι γνωστό ότι αποτελεί έναν απο τους υπερασπιστές των Αλβανών και των άπλυτων, γι' αυτό και το περιστατικό το δημοσίευεσε στην 4η σελίδα με μικρά γράμματα. Σε άλλες περιπτώσεις είχε πρωτοσέλιδα όταν πάθαινε κάτι κανένας Αλβανός ή άπλυτος. Ίσως το επεισόδιο αυτό να γίνει αφορμή να ξυπνήσει ο κόσμος και να εναντιωθεί σε όλους αυτούς που έχουν πάρει πολύ θάρρος απο την αδιαφορία του προσκυνημένου κράτους.

Α.Π.Ε.Λ.

1 σχόλιο

  1. Αν τους πιάσουν τους Αλβανούς, πράγμα καθόλου βέβαιο, θα φάνε μερικούς μήνες φυλακή και σε λίγο θα είναι "ελεύθεροι και ωραίοι". Οι Έλληνες πρέπει να πάρουν τον νόμο στα χέρια των, διαφορετικά θα ζήσουμε υπό αλβανική κατοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.