Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΣΤΟΧΟΣ", ΠΕΜΠΤΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ

Σχετικά με την ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ κατά των γραφείων μας τη Τετάρτη 23 Ιουλίου,από την εφημερίδα "Στόχος" εκδόθηκε και αποστέλεται το κ...


Σχετικά με την ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ κατά των γραφείων μας τη Τετάρτη 23 Ιουλίου,από την εφημερίδα "Στόχος" εκδόθηκε και αποστέλεται το κάτωθι:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Προς: 1.Έντυπα και Ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε. 2.Γραφεία Τύπου

Την Τετάρτη 23 Ιουλίου και ώρα 6η απογευματινή, τα γραφεία της εφημερίδας μας δέχτηκαν εμπρηστική επίθεση απο συγκροτημένη ομάδα κουκουλοφόρων με αποτέλεσμα μεγάλες υλικές καταστροφές που δεν απασχόλησαν όμως την επικαιρότητα έτσι όπως εσείς την αντιλαμβάνεστε. Προφανώς εντάξατε το γεγονός σε μια λογική την οποία αδυνατούμε να κατανοήσουμε, που σας υπέβαλλε ότι δεν αποτελεί είδηση μετά τους τόσους εμπρησμούς βιβλιοπωλείων ενός συγκεκριμένου χώρου, άλλος ένας εμπρησμός.

Είμαστε αναγκασμένοι σήμερα με στοιχεία που δεν χωρούν αμφισβήτηση, να σας αποδείξουμε ότι αυτή η λογική σας κατέρρευσε. Αφού η προαναφερθείσα επίθεση ήταν ΕΝΟΠΛΗ και οργανωμένη στα πλαίσια ζωντανών τρομοκρατικών οργανισμών. Αν και πάλι αυτό δεν αποτελεί για εσάς στοιχείο της ενημέρωσης, τότε ευχόμαστε ολόψυχα να δεχτείτε σύντομα και σεις, στα δικά σας γραφεία, ανάλογες επισκέψεις μήπως και αναθεωρήσετε.

9 σχόλια

  1. "....τότε ευχόμαστε ολόψυχα να δεχτείτε σύντομα και σεις, στα δικά σας γραφεία, ανάλογες επισκέψεις μήπως και αναθεωρήσετε."


    ΕΤΣΙ!
    Και μην πει κανείς ότι είναι απειλή. ΚΑΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΡΑΙΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να καταλάβω, οι φάτσες αυτών των σκουπιδιών, έχουν ταυτοποιηθεί;(των 2)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Πάσσαλος πασσάλω εκκρούεται» (=ο πάσσαλος με πάσσαλο βγαίνει), όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Προσέξτε μόνο να είναι όντως αριστεροί, ή αναρχικοί αυτοί που σας έκαψαν και όχι απλώς ένα τσούρμο αληταράδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα αφεντικά τους είναι τα ίδια με αυτά του Αλαβάνου, Τσίπρα, Λαζόπουλου και της άλλης dream team της αριστεράς της χασισοφυτείας και της οπισθογέμισης.......
    (Προσοχή και να τους πιάσουν δεν θα είναι τόσο εμφανές ποιοι είναι πάνω από αυτούς και τους καθοδηγούν...
    Τα αφεντικά δεν είναι αυτοί που φαντάζεστε, αλλά είναι αυτοί που όλοι ξέρουμε!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΗΡΩΩΝ ΙΣΑΑΚ ΣΟΛΩΜΟΥ

    Το 12ο ετήσιο μνημόσυνο του Τάσσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού που έπεσαν νεκροί στα θερμά επεισόδια του 1996,με βίαιο και άνανδρο τρόπο, από ξυλοδαρμό και πυρά τούρκων αντίστοιχα θα τελεστεί στις 10 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου στο Παραλίμνι στις 8:00 π.μ. Του μνημοσύνου θα ακολουθήσει πορεία από την Εκκλησία ως το κοιμητήριο και κατάθεση στεφάνων στους τάφους των Εθνικών μας Ηρώων.

    http://www.youtube.com/watch?v=r7g1O1JZNq4

    http://www.youtube.com/watch?v=d1hadxpRYbU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γιατί να γράψουν ;;; εεε;;; Ορίστε θέμα που έχουν!!!

    ΣΥΝ για Πάολα
    01.08.08, 20:24
    Ανακοίνωση του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΝ για την αυθαίρετη σύλληψη της τραβεστί ακτιβίστριας Πάολας Ρεβενιωτη


    Ο ΞΥΡΙΣΑ σε όλο του το μεγαλείο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΝ για Πάολα
    01.08.08, 20:24
    Ανακοίνωση του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΝ για την αυθαίρετη σύλληψη της τραβεστί ακτιβίστριας Πάολας Ρεβενιωτη


    Το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΝ καταγγέλλει το κλίμα εκφοβισμού που εξακολουθεί να υφίσταται από πλευράς διωκτικών αρχών σε βάρος των διαφυλικών / τρανσεξουαλικών ατόμων. Η αυθαίρετη κράτηση της αγωνίστριας των δικαιωμάτων των τρανσεξουαλικών, Πάολας Ρεβενιώτη, με βάση …απλή υπόνοια(!!!) για πιθανή μελλοντική διάπραξη «παράνομης πορνείας», καθώς και η μετέπειτα αθώωση της από το δικαστήριο, φανερώνει το μέγεθος των προκαταλήψεων με τις οποίες ορισμένα αστυνομικά όργανα συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τη διαφορετικότητα.

    Το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΝ πιστεύει ότι τα κοινωνικά προβλήματα της ευάλωτης αυτής ομάδας συμπολιτών μας θα πρέπει να γίνουν αντικείμενο διαλόγου με στόχο να προωθηθούν ρεαλιστικές προοδευτικές λύσεις προς την κατεύθυνση του σεβασμού της προσωπικότητας τους και της σεξουαλικής τους ταυτότητας.

    Τμήμα Δικαιωμάτων




    AEI STO DIAOLO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΜΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ
    ΚΑΠΟΙΑ "ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ" ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΙΩΝ....
    ΦΑΝΗΚΕ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ"
    ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"!!
    ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ (ΒΛΕΠΕ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ) ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΗΘΙΚΟ ΕΡΡΙΣΜΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΦΟΥ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ ΟΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΙΛΙΝΤΕΝ!! ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΞΙΑ ΕΙΧΕ ΕΚΚΕΙΝΗ Η ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΨΕΥΔΟΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ!
    ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ΑΞΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΕΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΜΙΑ ΔΗΘΕΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΙΤΙΟ ΤΟΥ ΙΛΙΝΤΕΝ..
    ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΞΕ Η ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ (ΦΥΛΑΚΙΟ ΝΙΚΗΣ) ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΩΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ!!
    ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙΜΙΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ !!! ΤΙΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΝ...ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ Η ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ....ΑΦΕΤΕΡΟΥ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΡΕΚΟΡ , ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΣ , ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ..... ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΦΑΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΟΣ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!
    ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΨΑΛΗ ΣΤΟΧΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
    ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΘΕ ΣΚΛΑΒΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ "ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ -ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΓΕΥΓΕΛΗ ,ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ-"ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ" ΣΥΜΜΑΧΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. MEGENTHINETE KAI DIMOSIEFSTE TIS FOTOGRAFIES APO AFTES TIS FATSES. KAPOIOS THA TOUS ANAGNORISI KAI KAPOIOS THA TOUS .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.