Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η ΝΤΟΡΑ...

"Δεν συζητάμε τώρα το Νέα Μακεδονία"! Δηλαδή πολύ απλά ο χρόνος είναι που διαφοροποιεί την στάση της θυγατέρας του αποστάτη και ση...


"Δεν συζητάμε τώρα το Νέα Μακεδονία"!


Δηλαδή πολύ απλά ο χρόνος είναι που διαφοροποιεί την στάση της θυγατέρας του αποστάτη και σημερινής Υπουργού Εξωτερικών και όχι το όνομα! Για το οποίο δεν τίθεται αμφιβολία πως θα περιέχει και το "Μακεδονία"!

Το παραπάνω δήλωσε στη συνέντευξή της στο δημοσιογραφικό όργανο της Κουμουνδούρου, την "Αυγή". Είπε πολλά και ενδιαφέροντα, αλλά χρειάζεται προσεκτική μελέτη γιατί οι λέξεις έχουν μεγάλη σημασία!

Όλη τη συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη μπορείτε να την διαβάσετε:


5 σχόλια

  1. DIABAZONTAS PROSEXTIKA TO KEIMENO KATALABAINEIS KAQARA TI QA PEI LAOPLANOS !.
    OI TOYRKOI KANOYN PSYXRO POLEMO KAI ETOIMAZONTAI ,KAI H NTORA TRALALA TRALALA OLA EINAI MIA XARA !
    POY SPOYDASE POLITIKH ?
    GIATI RHTORIKH KSERWME POIOS THN MORFWSE.
    ALLA TETOIOYS BLEPOYN OI EXQROI MAS KAI GI`AYTO NOMIZOYN OTI EINAI EYKOLH YPOQESH H ELLAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!
    ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. >ALLA TETOIOYS BLEPOYN OI EXQROI MAS KAI GI`AYTO NOMIZOYN OTI EINAI EYKOLH YPOQESH H ELLAS.<

    Δυστυχώς δεν "νομίζουν" απλώς, αλλά πράγματι είναι (EYKOLH YPOQESH H ELLAS). Τουλάχιστον όσο συνεχίζεται η μονίμως υποχωρητική και ενδοτική πολιτική της. Καρπαζοεισπράκτορες είμαστε και τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:
    -1. πιά;
    -2. το συζητάγαμε από παλιά όχι μόνο τώρα;
    -3. δεν συζητούμε, γιατί είναι τελεσίδικο;
    -4. όχι Νέα Μακεδονία, αλλά τι; Σκέτο Μακεδονία;

    Σκέτος ο τίτλος δεν μου λέει τίποτα. ΄....Η μου λέει πάρα πολλά!!!!

    Νεράιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νέα πρόκληση των Σκοπίων

    Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, την Τρίτη οι τελωνειακές αρχές της ΠΓΔΜ δεν επέτρεψαν τη διέλευση ελληνικής φάλαγγας 50 οχημάτων με 140 άνδρες που επρόκειτο να αντικαταστήσει αντίστοιχο τμήμα της Ελληνικής Δύναμης στο Κόσοβο.

    Οι τελωνιακές αρχές της ΠΓΔΜ επικαλέστηκαν ότι οι Έλληνες στρατιωτικοί δεν είχαν διαβατήρια και ως εκ τούτου δεν επέτρεψαν τη διελευσή τους μέσα από τη χώρα τους.

    Για το θέμα ενημερώθηκαν η KFOR και το υπουργείο Εξωτερικών, ωστόσο επειδή δεν βρισκόταν λύση στο πρόβλημα με εντολή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ η ελληνική φάλαγγα επέστρεψε στο Πολύκαστρο. Από το ΓΕΕΘΑ έγινε επίσης γνωστό ότι ακόμα και τη Δευτέρα η διέλευση Ελλήνων στρατιωτικών προς το Κοσόβο γινόταν κανονικά και οι αρχές της ΠΓΔΜ δεν είχαν επικαλεσθεί ποτέ θέμα διαβατηρίων.

    Στο περιστατικό αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γ.Κουμουτσάκος, τονίζοντας ότι η απαγόρευση από τις αρχές της ΠΓΔΜ της διέλευσης τμήματος της Ελληνικής Δύναμης Κοσόβου, από τα σύνορα της ΠΓΔΜ με προορισμό το Κόσοβο, όπου συμβάλλει στην εκπλήρωση της σημαντικής για την περιφερειακή ασφάλεια και σταθερότητα αποστολής της Συμμαχίας, έγινε κατά παράβαση της συμφωνημένης διαδικασίας που ακολουθείται εδώ και οκτώ χρόνια.

    «Επιστρατεύθηκαν προφάσεις και αβάσιμες δικαιολογίες. Κατόπιν οδηγιών της υπουργού των Εξωτερικών η μεν Επικεφαλής της Ελληνικής Διπλωματικής Αποστολής στα Σκόπια θα προβεί στις δέουσες ενέργειες στο υπουργείο Εξωτερικών της γειτονικής χώρας, η δε Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ θα ενημερώσει τη Συμμαχία για την αντιπαραγωγική αυτή στάση των αρχών της ΠΓΔΜ» είπε ο κ. Κουμουτσάκος.

    Ερωτηθείς για το θέμα, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου δήλωσε κατ' αρχήν ότι δεν γνωρίζει το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά εξέφρασε την ελπίδα ότι πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό το οποίο δεν θα έχει συνέχεια.

    Ανέφερε, επίσης, ότι οι σχέσεις της χώρας μας με την ΠΓΔΜ περνάνε μια δύσκολη περίοδο και πως το σημερινό περιστατικό κινείται στον απόηχο του ελληνικού βέτο στο Βουκουρέστι και βρίσκεται στο τέλος της εκλογικής περιόδου, την οποία διανύει η γειτονική χώρα, καθώς υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες σε εκλογικές περιφέρειες.

    http://www.in.gr/news/article.asp?lngentityid=906363&lngdtrid=244

    ___________________________________

    Πιάσαμε πάτο πια στου κακού την σκάλα. Μόνο για τους κιναιδόγαμους είμαστε!! Α Ι Σ Χ Ο Σ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.