Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΝΟ ΓΙΑ... ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ

Φάουλ από την Ε.Π.Ο. για τα εισιτήρια της Εθνικής μας. Την διάθε σ η κάποιων επιπλέον εισιτηρίων που εξασφαλίστηκαν για τους Αγώνες της Εθνι...

Φάουλ από την Ε.Π.Ο. για τα εισιτήρια της Εθνικής μας.

Την διάθεση κάποιων επιπλέον εισιτηρίων που εξασφαλίστηκαν για τους Αγώνες της Εθνικής μας με την με τη Σουηδία και την Ισπανία ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έχει ώς εξής:

"Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ευχαριστεί τους Ελληνες φιλάθλους για τη θερμή υποστήριξή τους προς την Εθνική Ομάδα και την έντονη διάθεσή τους να βρεθούν στα γήπεδα της Αυστρίας. Η Ε.Π.Ο. ανταποκρινόμενη στην επιθυμία των φιλάθλων ανακοινώνει ότι εξασφάλισε και θα διαθέσει στο κοινό επιπλέον αριθμό εισιτηρίων των αγώνων της Εθνικής με τη Σουηδία (10/6/2008) και την Ισπανία (18/6/2008).
Η διάθεση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4/6/2008 στο 1ο όροφο της Λεωφ. Συγγρού 137 (ώρες 10:00-16:00) Κάθε φίλαθλος δικαιούται τρία (3) εισιτήρια, καταθέτοντας στον υπεύθυνο διάθεσης φωτοτυπία της ταυτότητάς του."

Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας εύκολα οι φίλαθλοι της Εθνικής μας ομάδας από την Βόρειο Ελλάδα ή την Κρήτη δεν έχουν δικαίωμα πρόσβασης σε αυτά τα εισιτήρια. Γνωρίζουμε Ελληνόπουλα που ξεκίνησαν εχτές το βράδυ από την Θεσσαλονίκη για να κάνουν 1000 χιλιόμετρα για τα "μαγικα"¨χαρτάκια" που θα ανοίξουν την πόρτα του "Wals-Siezenheim" και να το μετατρέψουν σε καυτή έδρα της Εθνικής μας. Δεν είναι ντροπή; Δεν είναι -σε τέτοια εποχή- άδικη μεροληψία σε βάρος των Μακεδόνων; (Ο Κατερινιώτης και φιλοΠαοκτζής Παυσανίας Παπανικολάου -ας μας ενημερώσει κάποιος- είναι ακόμη Οικονομικός Διευθυντής της ΕΠΟ και υπεύθυνος διάθεσης των εισητητρίων;)

3 σχόλια

  1. Ετοιμαστειτε αδεφια να γεμισει ολη Ελλαδα με γαλανολευκα χρωματα γιατι το ευρωοαϊκό θα το ξανασηκωσουμε και παλι.ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ Η Π..... ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο αριθμος των επιπλεον εισητηριων ειναι περιορισμενος,ελεος ρε παιδια δηλαδη,με αυτη τη λογικη να στειλουν απο ενα εισητηριο σε καθε πολη θελετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν εσύ θεωρείς ότι η Θεσσαλονίκη των 2 εκατομμυρίων Ελλήνων είναι "κάθε πόλη" δικαίωμα σου... Και 100 να ήταν τα εισητήρια -που δεν ήταν- ας έστελναν τα μισά επάνω. Μήπως ξέρεις πιά είναι η ποδοσφαιρική καταγωγή των περισσοτέρων παικτών της Εθνικής μας; Πές καλύτερα ότι μας έχει πιάσει τεμπελιά και βαριεστημάρα εκεί στην ΕΠΟ. Τα επόμενα εισητήρια που θα βρήτε να τα στείλετε όλα επάνω αν θέλετε να εξιλεωθήτε λίγο για την προχειρότητα με την οποία αντιμετοπίζεται η ποδοσφαιρομάνα Μακεδονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.