Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ... Λίγα 24ωρα πριν ο Στρατηγός Γράψας βρεθεί στην Τουρκία για προγραμματισμένη επίσκεψη και... συνομιλίες με τον τούρκο ομό...



Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ...


Λίγα 24ωρα πριν ο Στρατηγός Γράψας βρεθεί στην Τουρκία για προγραμματισμένη επίσκεψη και... συνομιλίες με τον τούρκο ομόλογό του, οι τούρκοι προκαλούν έχοντας επιλέξει ακόμη πιο επιθετική τακτική. Σήμερα λοιπόν οι τούρκοι προέβησαν σε... υπερπτήση στον εθνικό μας εναέριο χώρο, φτάνοντας 100 μέτρα πάνω απο το ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ! Αμέριμνη οι "δικοί" μας συνεχίζουν τον ύπνο του δικαίου και προβαίνουν σε... διαβήματα, με τα οποία κάνουν τα μούτρα των τούρκων κρέας! Φυσικά η στάση του "Στόχου" στις συνεχείς προκλήσεις των τούρκων είναι ξεκάθαρη. Εάν ένα απο τα μαχητικά τους πήγαινε για... ψαροντούφεκο στον πάτο του Αιγαίου, θα τους κοβόταν ο τσαμπουκάς! Άλλωστε οι Ελληνόψυχοι γνωρίζουν πολύ καλά πόσα χρόνια γράφουμε για τις επεκτατικές διαθέσεις της Άγκυρας, έχοντας στα σχέδιά τους και το Φαρμακονήσι.
Περιμένουμε λοιπόν απο τον Γράψα να τιμήσει το Εθνόσημο και να βάλει στη θέση τους, τους μπουνταλάδες που μας κουνιούνται επειδή έχουν βρει τους προσκυνημένους πολιτικάντηδες! Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα...

5 σχόλια

  1. αγαπητε στοχο σε διαβαζω χρονια. βλεπω την κατηφορα της ελλαδος δηλ.ανοικτα συνορα,3000000 ξενοι,εγκληματικοτητα,ανεργια,και,τελος,υπογενητικοτητα σε λιγο δεν θα υπαρχουμε. σε ολα αυτα οι πολιτικοι ΜΑΣ απλος βλεπουν πως διαμελιζεται ηελλαδα ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Εάν ένα απο τα μαχητικά τους πήγαινε για... ψαροντούφεκο στον πάτο του Αιγαίου, θα τους κοβόταν ο τσαμπουκάς!»

    Ίσως αυτό να ήταν η λύση πριν από δέκα χρόνια. Σήμερα και με τον στρατιωτικό συσχετισμό δυνάμεων που έχει διαμορφωθεί, ίσως αυτό θα έχει ολέθριες συνέπειες για την Ελλάδα. Η Τουρκία είναι στρατιωτικά πολύ ισχυρότερη από την Ελλάδα, αλλά και οι στρατιώτες εκεί έχουν εντελώς διαφορετικό φρόνημα απ’ αυτό των δικών μας, οι οποίοι, διαβρωμένοι από την αριστερίστικη προπαγάνδα, κοιτάζουν πώς να την ξεσκαπουλάρουν από την στρατιωτική θητεία και αμφιβάλλω αν κάποιος απ’ αυτούς είναι διατεθειμένος να πάει και να πολεμήσει για την Πατρίδα.
    Γενικότερα μιλώντας για την Τουρκία και γνωρίζοντας εξ ιδίας πείρας μερικά πράγματα, θα σας πω ότι οι Τούρκοι έχουν εμπιστοσύνη στο κράτος τους και δικαίως, κάτι που δεν συμβαίνει με τους Έλληνες και το δικό μας κράτος. Οι Τούρκοι ήθελαν να εισβάλουν στο Ιράκ για να χτυπήσουν το ΡΚΚ και το ΕΚΑΝΑΝ, παρ’ όλες τις αντιρρήσεις των ΗΠΑ. Ήθελαν να γκριζάρουν το μισό Αιγαίο και το ΕΚΑΝΑΝ, διότι βρήκαν μία Ελλάδα ψοφοδεή. Μετά απ’ αυτά, εξακολουθείτε ακόμη σοβαρά να πιστεύετε ότι, αν τους ρίξουμε αεροπλάνο, θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια; Πολλά νησιά μας είναι στα παράλιά των κοντά, άρα και εύκολο να τα βομβαρδίσουν.
    Και ασφαλώς δεν πρέπει να ξεχνούμε την συμμαχία της με την Αλβανία και ότι εδώ έχουν 1,5 εκατ. Αλβανών περίπου.
    Τα παχιά λόγια δεν ωφελούν. Καλύτερα να βλέπουμε την αλήθεια κατάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ.ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ ΤΟ 2003 ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ.ΕΚΑΤΣΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ 58 ΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΧΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΠΑΓΩΡΕΥΤΙΚΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΙΑΣΑΜΕ ΛΑΘΡΩΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ 1 ΦΟΡΑ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 10μ.μ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ.ΟΠΩΣ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΛΕΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΟΠΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ"ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ"ΦΑΝΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΔΥΤΗΣ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ.ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ.ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΚΑΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ήμουν και εγώ στο φαρμακονήσι για 22 μέρες το 2004.
    Αυτό που πρέπει να καταλάβει αυτή η χώρα είναι πως Τούρκος καλός δεν υπάρχει.Διπλασιασμό των στρατευμάτων σε φαρμακονήσι καλολημνο αγαθονήσι λειψούς και το λιμενικό να σταματήσει το ξύσιμο των @διων και να κάνει επιτέλους κανένα περίπολο.
    Οι ΕΛΛΗΝΕΣ πάντα ήμασταν πιο λίγοι στις αναμετρήσεις της ιστορίας μας αλλά πάντα νικητές και αυτό γιατί έχουμε τρία πράγματα που δεν έχουν οι άλλοι "Ελληνική ψυχή,θάρρος και αγάπη για την πατρίδα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ημουν κι εγω στο φαρμακονησι 80 μερες συνολικα.ειμαι διαβιβαστης.ειμαι περηφανος για την υπηρεσια αυτη που προσεφερα.να ξερεται οτι καποιοι εκει δεν κοιμουντε καθολου και φυλανε ολους εμας αξια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.