Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΟΚΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ... ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ!

ΠΡΩΤΗ Τ’ ΑΠΡΙΛΗ ΚΙ ΑΡΧΙΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ… Ο Εθνικός Απελευθερωτικός Αγώνας της ΕΟΚΑ ξεκινάει… Ο Αρχηγός Γεώργιος Γρίβας Διγενής ανακοινώνε...



ΠΡΩΤΗ Τ’ ΑΠΡΙΛΗ ΚΙ ΑΡΧΙΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ…

Ο Εθνικός Απελευθερωτικός Αγώνας της ΕΟΚΑ ξεκινάει… Ο Αρχηγός Γεώργιος Γρίβας Διγενής ανακοινώνει την διαταγή έναρξης… Τον λόγο έχουν ΤΑ ΟΠΛΑ!

"Με την βοήθειαν του Θεού, με πίστιν εις τον τίμιον αγώνα μας, με τη συμπαράσταση ολοκλήρου του Ελληνισμού και με την βοήθειαν των Κυπρίων, αναλαμβάνομεν, τον Αγώνα δια την αποτίναξιν του Αγγλικού ζυγού, με σύνθημα εκείνο το οποίο μας κατέλιπον οι πρόγονοί μας ως ιεράν παρακαταθήκη: "Ή ταν ή επί τας". Έλληνες, όπου και αν ευρίσκεσθε, ακούσατε την φωνή μας: εμπρός όλοι μαζί για τη λευτεριά της Κύπρου μας."

Και η Άλκιμος Νεολαία της Κύπρου μας ανταποκρίθηκε μαζικά στο πολεμικό σάλπισμα της Λευτεριάς κι έστειλε το μήνυμα στην οικουμένη… Και νίκησε ο Κυπριακός Ελληνισμός με τα όπλα. ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΟΠΛΑ που διέθετε. Αλλά που το υστέρημα αυτό συμπλήρωνε η ψυχή που ξεχείλιζε από τους Αγωνιστές της ΕΟΚΑ. Αλλά για κόμη μια φορά ο Ελληνισμός προδομένος από «συμμάχους» και «φίλους» δεν είδε το ποθούμενο να έρχεται. Και η Ένωση που γι αυτήν πολεμήσαμε, έμεινε ποθούμενο, αφού στην θέση της ο Εγγλέζος δυνάστης απαίτησε ένα κράτος όμηρο στα χέρια του, διατηρώντας κατακτητικά δικαιώματα στο νησί μας.. Τα Ελληνικά όπλα ΝΙΚΗΣΑΝ, έχασαν όμως οι πολιτικοί και οι διπλωμάτες…

Σήμερα, μισόν αιώνα μετά το ποθούμενο της Ένωσης παραμένει ζεστό μες τις καρδιές μας και η προπαρασκευή ενός νέου Εθνικού Αγώνα πρέπει να είναι ο καθημερινός αυτοσκοπός κάθε Έλληνα, Ελλαδίτη και Κύπριου, που δεν παρέδωσε την συνείδηση του βορά στις «Νεοαταξίτικες» σειρήνες με τα πολλά και πλαστά προσωπεία. Είμαστε καταδικασμένοι από την Ιστορία να νικήσουμε… και θα νικήσουμε!

ΖΗΤΩ Η ΠΡΩΤΗ Τ' ΑΠΡΙΛΗ - ΖΗΤΩ Η ΕΟΚΑ
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ

23 σχόλια

  1. ΑΙΩΝΙΑ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΕΟΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.ΔΙΓΕΝΗ,ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ,ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΑΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ.ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΑΣΟ ΠΑΠΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ.ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ.ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΚΥΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΓΕΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ..ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ,ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ-ΕΝΩΣΙΣ,ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΣΙΑ.ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΩΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ-ΕΝΩΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TO MESHMERI STIS 12 NA EIMASTE STHN KYPRIAKH PRESVEIA PAIDIA... DOKSA KAI TIMH STA PALHKARIA POY GONATISAN TOYS EGGLEZOYS STO NHSI MAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙΜΗ ΣΤΑ ΔΟΞΑΣΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΠΟΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕ ΑΙΜΑ..ΕΙΘΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΙ ΑΙΩΝΙΩΣ!ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!ΖΗΤΩ Η ΚΥΠΡΟΣ!ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ-ΕΝΩΣΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ! ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ! ΤΟ ΑΙΜΑ ΒΡΑΖΕΙ, ΕΚΔΙΚΙΣΗ ΖΗΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τάσος Παπαδόπουλος. Πρωθυπουργός της Ενωμένης Ελλάδος. Η μόνη λύση!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΑΙΜΑ ΒΡΑΖΕΙ, ΕΚΔΙΚΙΣΗ ΖΗΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

    ΕΝΑΣ ΚΡΑΤΟΣ - ΜΙΑ ΕΘΝΑΡΧΙΑ
    Η ΕΟΚΑ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

    ΖΗΤΩ Η ΠΡΩΤΗ Τ' ΑΠΡΙΛΗ - ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ

    ΚΛΕΙΣΤΗ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ "ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ "ΣΤΟΧΟΣ", ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΟΚΑ, ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΦΛΟΓΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΣΕ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

    ΣΤΗΝ ΠΡΟΜΕΤΩΠΙΔΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΕΧΑΣΚΑΝ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ... ΑΣΠΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ... ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΙΣΑΜΕ, ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕ ΠΩΣ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΑΡΤΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.

    ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΝΕΜΟΝΤΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΙΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ.

    ΕΟΚΑ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τιμή και δόξα στους ήρωες που πολέμησαν για να γίνει η Κύπρος σήμερα ένα ανεξάρτητο κράτος! Ζωή σε εσάς ο θάνατος και αθάνατοι θα μείνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους έχυσαν αίμα για να έιμαστε σήμερα εμείς Έλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ τουρκοι και εγγλεζοι

    ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ν διορθωσουμε.... Κανείς δεν πολέμησε για να γίνει ηΚύπρος Ανεξάρτητο Κράτος. Ο Αγωνας της ΕΟΚΑ και του Κυπρικαού Ελληνισμού ήταν ξεκάθαρος και σαν σκοπό είχε την αποτίναξη του Αγγλικού ζυγού και την ΕΝΩΣΗ με την Μητέρα Ελλάδα. ΕΝΩΣΗ και ΜΟΝΟ ΕΝΩΣΗ είναι και το σημερινό ποθούμενο των Ελλήνων Πατριωτών σε Ελλάδα και Κύπρο και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΥΜΦΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΠΑΠΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΑΝΔΡΑ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΑ ΕΞΗΣ-ΚΥΠΡΟΣ,ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ,ΒΟΡΕΙΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ(ΠΕΛΑΓΟΝΙΑ,ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ)ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΝΥΠΟΜΟΝΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΙΣΧΥΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΓΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ.ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ(150000),ΣΤΗΝ ΙΩΝΙΑ,ΣΕ ΟΛΗ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ,ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΣ ΘΡΑΚΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΙΤΑΛΙΑ,ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ,ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΠΙ Β.ΗΠΕΙΡΟΥ,Β.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ Β.ΚΥΠΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕΣ,ΠΙΣΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ,ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΙΔΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ(ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ)ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΑΡΙΘΜΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ.ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ,ΚΑΠΟΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.ΚΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ,ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ-ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ,ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ...ΖΗΤΩ Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ.1ον)ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΕΞΗΣ, ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΩΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ(ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΥΚΟΛΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΞΕΥΡΕΘΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΠΧ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΡΩΣΙΚΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΙΣΟΡΟΠΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ)ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.2ον)ΣΑΦΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΙΜΗ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Β.ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ Β.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΗΘΟΥΜΕΝΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.3ον)ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ,ΑΝΙΔΕΟΥΣ,ΔΕΙΛΟΥΣ,ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΥΓΙΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΩΜΕΝΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΥ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΑΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΘΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΚΡΗ(ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ 74,ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ,3.000.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ,........)ΑΛΛΑ,ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΛΛΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΕ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ(ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ?).4ον)ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ(ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΟΛΕΜΙΚΩΤΕΡΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΥΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΙΣΟΝ ΟΠΛΙΤΗΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΝΤΙΜΗ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ Ο ΑΡΧΕΓΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΠΩΣ ΣΚΟΤΟΝΩΝΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΧ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΔΕΞΙΟΥΣ,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΚΛΠ,ΚΛΠ.ΑΠΛΑ ΦΑΝΤΑ ΣΤΕΙΤΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΤΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.5ον)ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΚΤΩΝΤΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΣΤΡΑΤΟ.ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙ ΚΑΙ Η ΦΩΤΙΑ.----ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ¨ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ.........¨------ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ----

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΞΙΖΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    Ο ΠΕΡΣΗΣ ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΑΡΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΠΟΣΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ Η ΠΕΡΣΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ(ΟΠΩΣ ΞΥΛΙΑΣ,ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΙΜΗΣ ΓΗΣ,ΜΕΤΑΛΩΝ ΚΛΠ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΟΥΝ.ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ:ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΦΕΛΟ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΩΦΕΛΟ ΚΑΙ ΧΑΖΟ.ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ
    ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟΤΕ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ.
    ΤΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ:ΝΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΧΟΣ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΟΙ ΤΡΟΧΟΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ-ΕΝΩΣΙΣ ΣΜΥΡΝΗ-ΕΦΕΣΟΣ-ΚΑΙ ΠΟΛΗ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ. ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ. ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΗ ΖΩΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΣΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ(Η ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ),ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΟ ΕΘΝΟΣ(ΠΟΙΟ ΕΘΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ)ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ(ΓΗ,ΣΗΜΑΙΑ,ΠΛΟΥΤΗ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ΣΥΝΗΘΙΖΑΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΚΑΡΕΑΣ ΩΜΟ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ),ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΧΙΛΛΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΥΟΡΟΦΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ,ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ,ΘΕΑΤΡΑ,ΒΟΥΛΕΥΤΗΡΙΑ Κ.Α. ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕΡΝΟΣΑΣΤΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ Η ΤΡΩΓΑΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ,ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ,Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ,Η ΚΛΕΨΙΑ,ΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ,ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΛΕΞΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΑΣ,ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΑΝ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 20%ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ(ΚΛΕΜΕΝΗ ΚΙ ΑΥΤΗ)ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΡΜΕΝΙΟΙ,ΚΟΥΡΔΟΙ,ΣΥΡΟΙ ΚΛΠ,ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙΤΕ ΑΙΩΝΙΩΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΜΑΣ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΠΩΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΓΗ,ΕΙΣΤΕ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ Η ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΟΥΚΛΑ.ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΖΩΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΠΛΩΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΑΝ ΒΡΩΜΕΡΑ ΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΣΤΑΧΤΗ. ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΡΓΑ ΣΑΣ ΕΛΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑ ΚΤΗΝΗ. ΟΜΩΣ Η ΤΥΧΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΣΙΧΑΜΑΤΑ. ΘΕ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΛΛΕΟΣ ΕΣΕΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.....ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΓΕΝΝΙΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ. ΕΛΛΑΔΑ Σ ΑΓΑΠΩ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΗΜΑΙΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΘΚΗ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ Μ ΕΠΑΝΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΠΟΔΑ.ΕΛΛΑΣ+ΚΥΠΡΟΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ. ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΠΙΤΣΙΚΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΣ ΛΕΓΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ.ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΟΒΗΘΩ?ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΝΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ EMAIL ΜΟΥ(tkmn5433@hotmail.com)ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ!!!!ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν ένιωσα τίποτα περισσότερο εκτός από ντροπή και αηδία διαβάζονντας τα σχόλια σ' αυτή τη σελίδα. Είσαστε γεμάτοι φανατισμό και δεν μπορείτε να δείτε πέρα απ' τη μύτη σας. Βυθισμένοι στο βαθύ σκοτάδι που ίσως κάποιοι άλλοι σας έριξαν αλλά που εσείς επιλέξατε να παραμείνετε δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε την φιλοπατρία από τον εθνικισμό. Το μίσος και ο φανατισμός είναι πάντα κακοί σύμβουλοι. Τα λόγια σας ηχούν στ' αυτιά μου, λόγια μεγάλων φασιστών και δικτατόρων. Το ξέρω πως είναι απίθανο να δημοσιεύσετε αυτό το σχόλιο, γιατί πάντοτε άνθρωποι σαν και 'σας φοβούνταν την κριτική και την αντίθετη άποψη. Πολιτική σας η στέρηση κάθε ελευθερίας. Πνίγετε το ο,τιδήποτε διαφορετικό. "Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών" διακηρύττετε, αλλά νομίζω ότι ξεχάσατε τα λόγια του Χριστού "Αγάπα τον πλησίον σου ως εαυτόν". Μου θυμίζετε τους γραμματείς και τους φαρισσαίους (συνεχ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. (συνεχ) μου θυμίζετε λέω, τους γραμματείς και τους φαρισσαίους που ενώ διακήρυτταν τον νόμο και τον τηρούσαν κατά γράμμα έχαναν την ουσία του που είναι η αγάπη. Προτίμησαν να σώσουν το ζηλωτή Βαραβά, που θα τους "έσωζε" από τους Ρωμαίους και σταύρωσαν το Χριστό που ήταν η φωνή τη αλήθειας. Ο δικός σας Βαραβάς όμως είναι πολύ χειρότερος. Γιατί δεν στράφηκε μόνο εναντίον του εχθρού της πατρίδας του, αλλά και εναντίον αθώων ανθρώπων, μόνο και μόνο επειδή είχαν διαφορετική άποψη απ' αυτόν.
    Τα ρατσιστικά εμετικά σας σχόλια δεν τιμούν κανένα Έλληνα. Είστε δεκαετίες πίσω από την εποχή σας και μαζί πέρνετε και τη χώρα σας. Η Κύπρος σαφώς και δεν είναι ελληνική. Εσείς είστε κομπλεικοί γιατί δεν αποδέχεστε την καταγωγή σας. Εγώ είμαι περήφανη που είμαι Κύπρια. Η ταυτότητα κάθε ανθρώπου δεν είναι η εθνικότητά του αλλά οι αρχές και οι αξίες του. Κάτι που όπας φαίνεται δεν διαθέτετε γι αυτό στηρίζεστε τόσο πολύ στην εθνικότητα. Η πορεία μας πάνω σ' αυτή τη γη είναι η ταυτότητα μας. Και με το τέλος αυτής της πορείας γίνεται και η τελική διαμόρφωση της ταυτότητάς μας. Ο Θεός δεν πρόκειται να μας κρίνει ούτε για τις πράξεις των προγόνων μας ούτε για τις πράξεις των υποτιθέμενων ηρώων. Κρινόμαστε γι αυτό που είμαστε. Η εθνικότητα είναι απλώς αυτό που μας χωρίζει με τους άλλους λαούς και δεν μας αφήνει να δούμε ότι οι ομοιότητες μας με τους άλλους λαούς είναι πολύ περισσότερες από τις διαφορές μας. Σκοτώνετε τ' αδέρφια σας. Γιατί; Σε τι έφταιξαν οι αθώοι άνθρωποι. Τα μεγάλα κεφάλια και τα μεγάλα συμφέροντα μας διχάζουν δεν το βλέπετε; "Κοιτάζω το σπίτι μου και δεν βλέπω τίποτα από τα τείχη που υψώνουν το χρώμα του δέρματος, η θρησκέια και η πολιτική που χωρίζουν τον πλανήτη μας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.