Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΣΤΑ ΙΜΙΑ... Μήπως τα κατάφεραν ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ...;; Δείτε τι έγραφε την περασμένη εβδομάδα ο «ΣΤΟΧΟΣ» για τους «ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ» που ψάχνουν οι τούρκοι...!!!

Απόλυτη επιβεβαίωση του πρωτοσέλιδου της προηγούμενης βδομάδας του "ΣΤΟΧΟΥ", όταν γράφαμε πως το σοβαρότατο επεισόδιο με το Γαύδ...


Απόλυτη επιβεβαίωση του πρωτοσέλιδου της προηγούμενης βδομάδας του "ΣΤΟΧΟΥ", όταν γράφαμε πως το σοβαρότατο επεισόδιο με το Γαύδος στα Ίμια ήταν σχέδιο των τούρκων που επιδιώκουν πάση θυσία να πιάσουν αιχμαλώτους Έλληνες για να τους ανταλλάξουν με τους δικούς τους που έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο στην Πατρίδα μας!






Σήμερα κι ενώ δεν γνωρίζουμε την εξέλιξη που θα έχει η ΟΜΗΡΙΑ των δύο στελεχών της Ταξιαρχίας Ρίμινι, ήδη κάποιοι μιλάνε για "ενέδρα" που στήθηκε με σκοπό να εγκλωβιστεί η περίπολος, ενώ σημειωτέων... Μέχρι στιγμής έχουμε ακούσει ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΛΕΥΡΆ, να λέει ότι η "σύλληψη" έγινε σε τουρκικό έδαφος.

Κανείς δεν μπορεί όσο τα δυο στελέχη είναι στα χέρια τους να το επιβεβαιώσει...

Ελπίζουμε η απόλυτη δικαίωση του "Στόχου" να μην είναι και ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ και να δούμε να ξετυλίγεται ένα απίστευτο εκβιαστικό σήριαλ τις επόμενες ώρες... Να μην παραδίδουν δηλαδή οι τούρκοι τους δύο στρατιωτικούς μας!

Αυτά για να κατανοήσετε ότι ο "Στόχος" ξέρει τι γράφει, πότε το γράφει και γιατί το γράφει και για να μην σας παραμυθιάζει κανείς που ανακάλυψε τώρα μόλις την Πατρίδα και τα Εθνικά θέματα... 30 χρόνια μόνο "Στόχος... 30 χρόνια ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΣ!

Και μην ξεχνάτε τον "Στόχο" που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.