Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απίστευτες εξελίξεις στην άρση βαρών: Ο Πύρρος Δήμας έδιωξε τον Βαλέριο Λεωνίδη κι έκανε έξωση στην εθνική ομάδα!

Το «ξήλωμα» του ομοσπονδιακού προπονητή Βαλέριου Λεωνίδη και έξωση από τον Άγιο Κοσμά στους αθλητές, που τον τελευταίο καιρό τρέφοντα...



Το «ξήλωμα» του ομοσπονδιακού προπονητή Βαλέριου Λεωνίδη και έξωση από τον Άγιο Κοσμά στους αθλητές, που τον τελευταίο καιρό τρέφονταν από συσσίτιο της εκκλησίας, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΑΒ προεδρεύοντος του Πύρρου Δήμα






Όπως αποκάλυψε το ΑΠΕ-ΜΠΕ καθήκοντα νέου ομοσπονδιακού προπονητή αναλαμβάνει ο προπονητής του Πανελληνίου, Χρήστος Κωνσταντινίδης, ο οποίος έγινε γνωστός το 1997 όταν στην τηλεοπτική εκπομπή «Ζούγκλα» είχε καταγγείλει ότι ο τότε ομοσπονδιακός προπονητής Χρήστος Ιακώβου χορηγούσε απαγορευμένες ουσίες στους αρσιβαρίστες, σε ενέσιμη μορφή και χάπια και βοηθός του ο αδελφός του Πύρρου Δήμα, Οδυσσέας, ο οποίος είναι προπονητής στον Μίλωνα.


Τα νέα καθήκοντα του Βαλέριου Λεωνίδη θα είναι πλέον στον τομέα της ανάπτυξης. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Πύρρο Δήμα, προκειμένου να αιτιολογήσει την άκρως άκομψη απομάκρυνση του Βαλέριου Λεωνίδη, πρώην συναθλητή του και επί δεκαετία ομοσπονδιακού προπονητή.




«Η σύμβαση του κυρίου Λεωνίδη είχε λήξει, ενώ για την παραμονή των αθλητών στον Άγιο Κοσμά πρέπει να υπάρξει σχετικός σχεδιασμός που δεν έχει γίνει. Δεν μπορώ να μιλήσω, αύριο η ομοσπονδία να εκδώσει δελτίο Τύπου, γιατί πολλά έχουν γραφτεί...», ήταν τα λόγια του προέδρου της ΕΟΑΒ, ο οποίος ενημέρωσε γραπτώς τον Βαλέριο Λεωνίδη για την παύση του.
Σήμερα, οι αθλητές της εθνικής ομάδας, χωρίς να έχουν καμία επίσημη ενημέρωση πήγαν να προπονηθούν στο προπονητήριο του Αγίου Κοσμά, όπου διαπίστωσαν ότι είχε αλλαχτεί η κλειδαριά, με τον ομοσπονδιακό προπονητή να τους ενημερώνει εν συνεχεία για τα καθέκαστα.

Αν μη τι άλλο προκαλούν οργή οι δηλώσεις του Στάθη Στρουμπή για την κατάσταση με την οποία βρίσκονται αντιμέτωποι οι διεθνείς μας από τη στιγμή που ανέλαβε εκ νέου την προεδρία της ΕΟΑΒ ο Πύρρος Δήμας, τονίζοντας στο gazzetta.gr ότι το τελευταίο δίμηνο οι αθλητές σιτίζονται από συσσίτιο ενορίας στην Καλλιθέα!

«Όλα έβαιναν καλώς όσο πρόεδρος ήταν ο Κώστας Κορλός, είχαμε που να μείνουμε, ένα πιάτο φαΐ και ένα μικρό οικονομικό βοήθημα, το οποίο φυσικά δεν επαρκούσε, αλλά αντιλαμβανόμασταν όλοι την οικονομική δυσχέρεια στην ομοσπονδία λόγω της κρίσης.

Προφανώς αυτό δεν άρεσε σε κάποιους και αποφάσισαν να τα διαλύσουν όλα. Με το που ανέλαβε την προεδρία ο κ. Δήμας, σταμάτησε η τροφοδοσία μας και εξασφαλίσαμε μόνοι μας το φαγητό μας μέσω ενός συσσιτίου από ενορία της Καλλιθέας. Να είναι καλά οι άνθρωποι τους ευχαριστούμε, αλλά επιτρέπεται η εθνική ομάδα να περιμένει το συσσίτιο της εκκλησίας για να φάει;

Σήμερα πήγαμε στο γυμναστήριο και διαπιστώσαμε ότι είχε αλλαχτεί η κλειδαριά, με τον ομοσπονδιακό προπονητή να μας ενημερώνει ότι παύθηκε. Προς τί όλα αυτά; Αυτός είναι ο σεβασμός που αξίζουν οι αθλητές της εθνικής ομάδας; Αυτή είναι η ανάπτυξη που μας είχε υποσχεθεί ο κύριος Δήμας, προτού αναλάβει την προεδρία.

Η τελευταία πληροφόρηση είναι ότι πρέπει να εγκαταλείψουμε και τους ξενώνες στον Άγιο Κοσμά. Από τα 5 παιδιά που διαμένουν τώρα στον Άγιο Κοσμά, οι δύο είναι από Θεσσαλονίκη και μια από Σέρρες, που θα μείνουν αυτά τα παιδιά για να προετοιμαστούμε ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που ξεκινά σε 2,5 μήνες;»

Καθώς όλα δείχνουν ο Πύρρος Δήμας, δυστυχώς, έχει ξεχάσει ότι κάποτε υπήρξε αθλητής, ίσως πάλι να φταίει ότι οι υποχρεώσεις του είναι πολλές λόγω και της θέσης που κατέχει ως τεχνικός σύμβουλος.
Πηγή:www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.