Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! Ο «ΧΟΝΤΡΟΣ» ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΣΚΛΗΡΩΝ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΑΘΩΟΣ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ

Μοιάζει απίστευτο αλλά συνέβη και αυτό! Ο φερόμενος ληστής από την συμμορία του κοντού, του ψηλού και του χοντρού έδωσε συνέντευξη...





Μοιάζει απίστευτο αλλά συνέβη και αυτό! Ο φερόμενος ληστής από την συμμορία του κοντού, του ψηλού και του χοντρού έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Tatiana Live, στο Ε - Ο "χοντρός" έκανε μία guest εμφάνιση λίγο πριν παραδοθεί - Εκείνος είναι στο παλτό ενώ περιπολικό σπεύδει στο κανάλι για να τον συλλάβει - "Δεν είμαι ληστής. Είμαι αθώος" υποστηρίζει - Αφού είπε την αλήθεια του κατέβηκε τα σκαλιά και παραδόθηκε Περισσότερα σε λίγο. To newsit.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει συνεχώς με κάθε νεώτερη πληροφορία.



Πρωτοφανές είναι αυτό που συμβαίνει αυτή την ώρα στην ελληνική τηλεόραση. Ο άνδρας, ο οποίος κατηγορείται ότι ο «χοντρός» στην «σκληρή» συμμορία των ληστών εμφανίστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Tatiana Live, στο Ε ενώ η αστυνομία τον καταζητεί.

Πρόκειται για τον Ανδρέα Τουρνά γεννημένο στις 4 – 1 – 1979 στην Αθήνα ο οποίος καταζητείτο από την αστυνομία για ληστείες. Ο φερόμενος ως ληστής κάλεσε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και ζήτησε να μιλήσει πριν παραδοθεί να πει την αλήθεια του.

«Είμαι αθώος»

Ο ίδιος, ο οποίος είναι πατέρας ενός παιδιού, υποστηρίζει ότι είναι αθώος. Όπως ανεφέρε, εκείνος δεν είναι μέλος της συμμορίας και πως δεν έχει πάρει μέρος στις δεκάδες ληστείες. «Δεν ξέρω τον έναν καθόλου» τόνισε, ξεκαθαρίζοντας πως ο φερόμενος ως «ψηλός» της συμμορίας είναι φίλος του.

Ο Ανδρέας Τουρνάς υποστήριξε ότι «δεν έχω κάνει κάτι κακό. Δεν έχω κάνει κάτι κακό στο σημείο που με κατηγορούν. Τα τελευταία δέκα χρόνια είμαι νόμιμης. Πιο παλιά υπήρξα παράνομος».




newsit