Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΞΕΒΡΑΚΩΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΓΕΡΜΑΝΟΥΣ «ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ» ΤΟ 1949 ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!..

Ένα φοβερό ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ αποκάλυψε η γνωστή ιστορική σελίδα του Facebook «Ιστορικός Συλλέκτης Βέροιας»: Πρόκειται για μία φωτογ...





Ένα φοβερό ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ αποκάλυψε η γνωστή ιστορική σελίδα του Facebook «Ιστορικός Συλλέκτης Βέροιας»:




Πρόκειται για μία φωτογραφία του 1949 που ουδέποτε έχει δημοσιευθεί στο παρελθόν. Αφορά την επίσκεψη στελεχών του προδοτικού ΚΚΕ στην Ανατολική Γερμανία (καθώς το ΚΚΕ διατηρούσε όπως γίνεται αντιληπτό άριστες σχέσεις με τους ανατολικο-Γερμανούς), προκειμένου το ΚΚΕ - ΔΣΕ να ενισχυθεί οικονομικά για να συνεχίσει τον συμμοριτοπόλεμο στην Ελλάδα. Κι αυτό γιατί η ηγεσία του ΚΚΕ έβλεπε να έρχεται αναπόφευκτα η ήττα.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία εμφανίζει τον Γερμανό αξιωματούχο Σβότσερ (όρθιο), μέλος της Κ.Ε. του SED (Ενιαίο Σοσιαλιστικό Κόμμα), να παραδίδει ένα χρηματικό ποσό ως βοήθεια στον Θανάση Γεωργίου (καθιστός) μέλος του ΚΚΕ, ενώ άξιον παρατηρήσεως είναι πως τα χρήματα βρίσκονται πάνω στην σημαία του ‘’Δ.Σ.Ε.’’, υπό το βλέμμα του στελέχους του ΚΚΕ.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.