Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;; ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΕΟΚ: «Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ... ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΠΑΚΣ... ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ»

«ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ» ΕΚΤΟΣ ΕUROBASKET Ο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ! «ΠΟΛΕΜΟΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ - ΓΙΑ «ΚΑΛΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤ...






«ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ» ΕΚΤΟΣ ΕUROBASKET Ο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ!


«ΠΟΛΕΜΟΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ - ΓΙΑ «ΚΑΛΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ» ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Η ΕΟΚ



Τη δική του διάσταση στο θέμα της απουσίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο από το Ευρωμπάσκετ έδωσε ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης - "Έχουμε βγάλει μαγνητική του Γιάννη που φαίνεται πως το πόδι του είναι καθαρό", τόνισε ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ - "Πόλεμος" μεταξύ της ελληνικής ομοσπονδίας και των Μπακς




Ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης τοποθετήθηκε στην ΕΡΤ για το θέμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, υποστηρίζοντας ότι ο Έλληνας φόργουορντ δεν αντιμετωπίζει τόσο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που να είναι αρκετό να τον αφήσει εκτός Ευρωμπάσκετ.

Ο γενικός γραμματές της ΕΟΚ υποστήριξε ότι οι εξετάσεις που είχαν γίνει στον Αντετοκούνμπο στην Αθήνα ήταν καθαρές, προσθέτοντας, μάλιστα, ότι τα αποτελέσματα έχουν ήδη σταλεί στη FIBA.





Οσα δήλωσε ο κ. Τσαγκρώνης για την υπόθεση του Γιάννη Αντετοκούνμπο

«Άσχημη είδηση η απουσία του Γιάννη, αλλά δεν ήταν και τόσο ξαφνική μπορώ να πω. Από πλευράς ΕΟΚ έγινε ό,τι ήταν δυνατό για να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα στους Μπακς να μας πουν πως δεν τηρήσαμε όσα συμφωνήσαμε. Έχουμε βγάλει μαγνητική του Γιάννη που φαίνεται πως το πόδι του είναι καθαρό και την έχουμε στείλει στη FIBA.

Αυτά που ισχυρίζονται οι Μπακς δεν είναι η πραγματικότητα, αλλά κάτι άλλο συμβαίνει. Αυτή τη στιγμή είμαστε μπροστά σε μια μεγάλη διοργάνωση, να στηρίξουμε τα παιδιά μας και θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Όταν τελειώσουν όλα αυτά, θα ανακοινώσουμε όλη αυτή τη διαδρομή μέχρι την Εθνική ομάδα. Μέχρι σήμερα κάναμε ό,τι ήταν δυνατό και δώσαμε κάθε διευκόλυνση στον παίκτη. Κυρίαρχο ζήτημα είναι η Εθνική αυτή τη στιγμή, για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα«, τόνισε ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.