Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΠΟΛΕΜΟΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ - ΓΙΑ «ΚΑΛΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ» ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Η ΕΟΚ

«ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ» ΕΚΤΟΣ ΕUROBASKET Ο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ! Η ΕΟΚ τοποθετήθηκε για την απουσία του Γιάννη Αντετοκ...






«ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ» ΕΚΤΟΣ ΕUROBASKET Ο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ!

Η ΕΟΚ τοποθετήθηκε για την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από το Ευρωμπάσκετ - "Κάρφωσε" τους Μπακς και το ΝΒΑ η ελληνική ομοσπονδία, κάνοντας λόγο για οργανωμένο και καλά σκηνοθετημένο σχέδιο - Το μήνυμα του διεθνή Έλληνα φόργουορντ και οι "παγωμένοι" διεθνείς
Η ΕΟΚ εξαπέλυσε επίθεση στην ομάδα του Γιάννη Αντετόκουνμπο, κάνοντας λόγο για σκηνοθετημένο σχέδιο από πλευράς Μπακς με την παρότρυνση του ΝΒΑ!





Στην ανακοίνωση της, η ελληνική ομοσπονδία τονίζει πως τις επόμενες ημέρες θα παρουσιαστεί με κάθε λεπτομέρεια το παρασκήνιο της υπόθεσης του «Greek Freak».

Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Κώστα Μίσσα δεν είχε ιδέα για την αρνητική εξέλιξη στην υπόθεση του Έλληνα φόργουορντ, με τους διεθνείς να μαθαίνουν από τα social media ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα αγωνιστεί στο Ευρωμπάσκετ, την ώρα που βρισκόντουσαν στο παρκέ για το φιλικό παιχνίδι με τη Μεγάλη Βρετανία στο Λονδίνο.

Η βόμβα από Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδας στο προσεχές Ευρωμπάσκετ. Ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ επιθυμούσε διακαώς να αγωνιστεί με τη φανέλα με το εθνόσημο και να οδηγήσει τη «γαλανόλευκη» στην κατάκτηση ενός μεταλλίου, ωστόσο ο τραυματισμός του στο γόνατο τον… νίκησε.
Ο 22χρονος άσος, ο οποίος πονούσε στο γόνατο από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας της Εθνικής Ελλάδας, εξετάστηκε από τον γιατρό των Μπακς στην Κίνα, αποτυγχάνοντας να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ.

Έτσι, φρόντισε ο ίδιος να ενημερώσει τον κόσμο για την απουσία του από το Ευρωμπάσκετ, μέσω μηνύματος του στα social media. Ο ηγέτης των Μπακς δήλωσε πολύ απογοητευμένος, ενώ ξεκαθάρισε ότι η απουσιά του δεν θέλει να πάρει μεγαλύτερες εκτάσεις, ώστε να μην επηρεάσει περισσότερο την ομάδα του Κώστα Μίσσα.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.