Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΨΑΧΝΕΙ ΣΩΣΙΒΙΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΠΑΣΟΚΟΣ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ! ΒΙΝΤΕΟ: «ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ»

Παρά τις σφοδρές αντιδράσεις που είχε προκαλέσει η πρότασή του, ο υπουργός Ναυτιλίας επανήλθε σε αυτή Απτόητος παρά τις αντι...






Παρά τις σφοδρές αντιδράσεις που είχε προκαλέσει η πρότασή του, ο υπουργός Ναυτιλίας επανήλθε σε αυτή





Απτόητος παρά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η πρότασή του για συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και τις ευρύτερες δημοκρατικές δυνάμεις εμφανίστηκε για άλλη μια φορά ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Αν και όταν πριν από περίπου μια εβδομάδα είχε διατυπώσει όταν και είχε διατυπώσει ξανά την πρότασή του για τη δημιουργία ενός ευρύτερου σοσιαλιστικού μετώπου είχε «φάει πόρτα» από τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο που είχε δηλώσει ότι «δεν θα υπάρξει καμία συνεργασία με πολιτικούς τυχοδιώκτες», ο κ. Κουρουμπλής επανήλθε το Σάββατο στη συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ.

«Δεν μπορεί να γίνει δεκανίκι της δεξιάς μια παράταξη που έχει την αντιδεξιά λογική στο DNA της. Σταδιακά θα πάμε σε ένα νεοφιλελεύθερο μέτωπο και ένα ευρύτερο σοσιαλιστικό μέτωπο» δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας.

Για να αποφύγει, ωστόσο, να προκαλέσει αναταραχή στη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ έσπευσε να προσθέσει ότι «δεν καταγγέλλω τους ΑΝΕΛ γιατί δεν υπήρξαν εμπόδιο στα σχέδια της κυβέρνησης».

Όσο για το αν έχει συζητήσει τη δημιουργία μετώπου με τον Αλέξη Τσίπρα αρκέστηκε στο σχόλιο ότι ο πρωθυπουργός «έχει μέσα του το πνεύμα για μια τέτοια διάθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.