Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΕ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ... ΘΑ ΡΘΩ ΜΕ 500 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ Γ@@@» ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ Ε-MAIL ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ(;) ΔΕΙΤΕ ΤΟ...

Μια ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση των ονομάτων των μελών της διοικούσας επιτροπής για το μουσουλμανικό τέμενος που θα κατασκευαστεί σ...





Μια ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση των ονομάτων των μελών της διοικούσας επιτροπής για το μουσουλμανικό τέμενος που θα κατασκευαστεί στην Αθήνα, αποκαλύφθηκε ότι ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου έγινε στόχος απειλών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.





Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ τέθηκε σε συναγερμό μόλις έγινε γνωστό το περιεχόμενο του e-mail που εστάλη στον κ. Γαβρόγλου στις 13 Αυγούστου, ο συντάκτης του οποίου απαιτεί με απειλές από τον υπουργό Παιδείας να γίνονται προσευχές στα σχολεία, να τραγουδούν οι μαθητές τον Εθνικό Ύμνο και να γίνεται μάθημα για τα όσα έγιναν το 1821.




Όπως αναφέρει το site bloko.gr Ο κ. Γαβρόγλου δεν θέλησε να υποβάλει μήνυση, δήλωσε ωστόσο ότι επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος, ενώ η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι το κόμμα «καταδικάζει πάντοτε απερίφραστα κάθε βίαιη ενέργεια από όπου και εάν προέρχεται».

bloko.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.