Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΙΚ: ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΙΣΠΑΝΟΦΩΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

Τους δράστες των τρομοκρατικών επιθέσεων στη Βαρκελώνη και την Καμπρίλ υμνεί στο Ισλαμικό Κράτος σε προπαγανδιστικό βίντεο. Παράλληλα...




Τους δράστες των τρομοκρατικών επιθέσεων στη Βαρκελώνη και την Καμπρίλ υμνεί στο Ισλαμικό Κράτος σε προπαγανδιστικό βίντεο. Παράλληλα, απειλεί την Ισπανία με νέα "χτυπήματα".




Το βίντεο περιλαμβάνει δύο ισπανόφωνους τζιχαντιστές – κάτι πρωτοφανές στα βίντεο του ISIS – οι οποίοι καλούν τους υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους, που δεν μπορούν να μετακινηθούν ώστε να πολεμήσουν στις τάξεις της οργάνωσης, να χτυπήσουν «όπου βρίσκονται».
Το Ισλαμικό Κράτος έχει αναλάβει την ευθύνη για αμφότερες τις επιθέσεις στη Βαρκελώνη και στην κωμόπολη Καμπρίλς, που στοίχισαν τη ζωή σε 15 ανθρώπους, αν και δεν έχει παράσχει απτές αποδείξεις για τη σύνδεσή του με τον πυρήνα της Καταλονίας.

Όπως σημειώνει η αμερικανική υπηρεσία SITE, η οποία παρακολουθεί την προπαγάνδα των ισλαμιστών στο διαδίκτυο και εντόπισε το επίμαχο υλικό, στο νέο βίντεο το ISIS προβάλει μόνο φωτογραφίες των τρομοκρατών της Καταλονίας που προβλήθηκαν σε μέσα ενημέρωσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.