Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΜΚΟ «ΑΝΤΙΓΟΝΗ» ΤΩΝ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ GAY ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!..

Ένα βήμα παραπέρα πήγε σήμερα την έρευνα σχετικά με την άκρως επικίνδυνη εβδομάδα «τρανσοφοβίας», που επιβάλλει σε παιδιά Γυμνασίου το...

Οι υβριστές της Χρυσής Αυγής οργανώνουν την θεματική εβδομάδα στα Γυμνάσια για την «τρανσοφοβία»






Ένα βήμα παραπέρα πήγε σήμερα την έρευνα σχετικά με την άκρως επικίνδυνη εβδομάδα «τρανσοφοβίας», που επιβάλλει σε παιδιά Γυμνασίου το ανθελληνικό υπουργείο Παιδείας, η εφημερίδα «Δημοκρατία».

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες της εφημερίδος, τις οποίες επιβεβαιώσαμε από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, την διοργάνωση αυτού του αίσχους καθώς και την κατάρτιση του προγράμματος πλύσεως του εγκεφάλου μικρών παιδιών έχει αναλάβει η ΜΚΟ «Αντιγόνη».


Την συγκεκριμένη οργάνωση την γνωρίσαμε ουσιαστικά πρώτη φορά με την λίστα με τις οργανώσεις που χρηματοδότησε κατά την διάρκεια των Ευρωεκλογών ο γνωστός ιουδαίος πλουτοκράτης Σόρος. Συγκεκριμένα, τότε είχαμε δει ότι το ENAR (European Network Against Racism), το οποίο στην Ελλάδα έχει 4 υποοργανώσεις, μεταξύ των οποίων και η «Αντιγόνη», είχε εισπράξει 50 χιλιάδες δολάρια για την δημιουργία ενός δικτύου ευρωβουλευτών, που θα προωθούν την ατζέντα του Σόρος.

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.