Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...;;; ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΜΗΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ...

Για προκλητικό επεισόδιο, απαράδεκτη ενέργεια και σοβαρή παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου, κάνουν λόγο ελληνικές διπλωματικές πηγές σ...

Οι τουρκικοί κανονιοβολισμοί έξω από το Φαρμακονήσι θα έχουν συνέπειες, λέει πηγή του ΥΠΕΞ






Για προκλητικό επεισόδιο, απαράδεκτη ενέργεια και σοβαρή παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου, κάνουν λόγο ελληνικές διπλωματικές πηγές σχολιάζοντας το γεγονός ότι ένα τουρκικό πολεμικό πλοίο εκτέλεσε βολές με πραγματικά πυρά, μέσα στα ελληνικά χωρικά ύδατα, μόλις δύο μίλια από το Φαρμακονήσι.




«Το σημερινό προκλητικό επεισόδιο με την εκτέλεση βολών από τουρκική ακταιωρό σε θαλάσσια περιοχή κοντά στο Φαρμακονήσι αποτελεί σοβαρή παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου» αναφέρει διπλωματική πηγή.

«Η Τουρκία, για μια ακόμη φορά κατά την τρέχουσα περίοδο, προβαίνει σε μια απαράδεκτη ενέργεια, προκαλώντας έντονο προβληματισμό για τις συνέπειες που δύναται να έχει η συμπεριφορά της στην σταθερότητα της ευρύτερης περιοχής» τονίζει υψηλόβαθμος παράγοντας του υπουργείου Εξωτερικών.

Μάλιστα, ο ίδιος παράγοντας διαβεβαιώνει ότι «το Υπουργείο Εξωτερικών προβαίνει σε όλες τις δέουσες ενέργειες, μέσω της πραγματοποίησης των αναγκαίων διαβημάτων και της ενημέρωσης φίλων, συμμάχων και διεθνών Οργανισμών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.