Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ...!! ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ «ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΚΑΙ ΚΑΘΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΓΙΑΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΣΤΟΥΝ...!!!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΥΡΑ ΤΩΝ ΞΟΥΠΟΛΗΜΕΝΩΝ ΚΥΡΠΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛ...







ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΥΡΑ ΤΩΝ ΞΟΥΠΟΛΗΜΕΝΩΝ ΚΥΡΠΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ...

Ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων Μουσταφά Ακιντζί και (σε πρώτη φάση) οι υπουργοί Εξωτερικών των εγγυητριών δυνάμεων (Ελλάδα, Τουρκία και Βρετανία) υπό τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτιέρες θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι καθώς ξεκινά η διεθνής διάσκεψη για το Κυπριακό. Παρούσα και η Ευρωπαϊκή Ένωση, την οποία εκπροσωπεί ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.




Όπως μεταδίδει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος Μελέτης, στα ταμπελάκια που έχουν τοποθετηθεί μπροστά από κάθε συμμετέχοντα στη διάσκεψη, υπάρχει μόνο το όνομά του και όχι η ιδιότητά του. Γιατί; Για να μην καταγραφεί ο Νίκος Αναστασιάδης ως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας!

Αντιδράσεις και αποχωρήσεις

Αντιδράσεις προέκυψαν μεταξύ των κυπριακών κομμάτων για χειρισμούς του προέδρου Αναστασιάδη ως προς το θέμα του χάρτη για το εδαφικό και για τη σύνθεση της Διεθνούς Διάσκεψης, ενώ ήδη εγκατέλειψε την Γενεύη η πρόεδρος της Αλληλεγγύης Ελένη Θεοχάρους, όπως μετέδωσε το κρατικό ραδιόφωνο του ΡΙΚ. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας επίσης δεν παρέστησαν στην τελετή έναρξης της Διάσκεψης οι πρόεδροι του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος και των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.