Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΖΑΜΠΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ! ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΕ ΟΛΟΥΣ Ο IRON MIKE: ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΡΟΣ!!!

Νέο επαγγελματικό εγχείρημα για τον Πρωταθλητή μας. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ξεκίνησε μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα, αυτή της Iron ...






Νέο επαγγελματικό εγχείρημα για τον Πρωταθλητή μας. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ξεκίνησε μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα, αυτή της Iron Guard Protection, της νέας ειδικής εταιρείας υπηρεσιών ασφαλείας.




Ο Πρωταθλητής μας στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που είναι μέλος της ομάδας της Iron Guard και θα συνεισφέρει στους τομείς της εμπειρίας του, αναλαμβάνοντας την αυστηρή επιλογή και τη συνεχή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της Iron GuardProtection ενώ είναι ο εμπνευστής του προγράμματος “SELF PROTECT”, ενός ολοκληρωμένου προγράμματος που περιλαμβάνει θεωρητικές και πρακτικές εκπαιδεύσεις για την πρόβλεψη και αντιμετώπιση πιθανών ακραίων περιστατικών και εκπαίδευση σε τεχνικές αυτοάμυνας σε οικογένειες και παιδιά. Συνεργάτες του σ΄ αυτό το βήμα είναι οι Λάμπρος Παπανικολάου, Γιάννης Βαμβούκης και Θωμάς Ρούμπας.

Επιπλέον, ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής δήλωσε, «όραμα μου είναι να κάνουμε την Ελλάδα ένα πιο ασφαλές μέρος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.