Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ FACEBOOK Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΥ...!!! Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΟΙ... ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟ...!!!

Πληροφορίες του tvstar.gr αναφέρουν, ότι ο άνδρας που συνελήφθη για την δολοφονία της παιδοψυχιάτρου και είναι ο επικεφαλής του Κιν...

Λαμία: Στα χέρια της αστυνομίας ένας άνδρας για το φόνο της παιδοψυχιάτρου






Πληροφορίες του tvstar.gr αναφέρουν, ότι ο άνδρας που συνελήφθη για την δολοφονία της παιδοψυχιάτρου και είναι ο επικεφαλής του Κινήματος του Σώρρα στην περιοχή, βρέθηκε σε μία καλύβα στο Κρίκελο Ευρυτανίας.

Εκεί διερχόμενοι τον αντιλήφθησαν, διαπίστωσαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά και ενημέρωσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν και ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους της ασφάλειας Λαμίας.




Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα είχε βρεθεί δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της, με πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr σε βίντεο που έχει ανεβάσει στο Facebook, μιλάει ο ίδιος και αναφέρει: «Δεν ξέρω τι έχει γίνει... Μου την έχουν στήσει αυτοί οι βρομιάρηδες, όπως τη στήνουνε σε όλους... Είναι παντού, είναι στα γραφεία μας. Παντού έχουνε κάνει ζημιά, προσπάθησαν να μου κλείσουν το στόμα, να με κατεβάσουν από Πρόεδρο...»

Σε άλλη ανάρτησή του γράφει: «Προσπάθησαν οι βρωμιαρηδες να μου κλείσουν το στόμα ξέραν ότι θα τους αποκαλύψω παρακολουθούσαν το κινητό μου μου στεισαν ΜΕΓΆΛΗ πλεκτάνη κ ακόμη δεν ξέρω τι έχει γίνει 2 μέρες μέσα στο χιόνι- 15 έχω κρυοπαγηματα παντού περπάτησα χιλιόμετρα μέσα στο χιόνι βρήκα ένα χωριό εδώ έχει ίντερνετ κ σας μιλάω αδέλφια μου βγάλτε τα όλα στον αέρα είναι μεγάλη προδοσία Κ ξέραμε ότι από εμένα θα το βρούνε όπως κ Ο Λαμπράκης ΈΤΣΙ κ αυτοί μου ρίξανε πρώτον την σφαίρα αλλά τους νίκησα κ πάλι πολεμιστής από ΑΤΣΆΛΙ...».
-

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΕΚΤΑΚΤΟ...!! ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΣΦΑΓΕΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ» ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ...!!!
-

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.