Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ… ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΙΜΙΑ!!! ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ… ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ!

Πόσες φορές έχει γράψει ο «Στόχος» ότι ο χειρότερος και μακράν πιο επικίνδυνος εχθρός είναι ο εσωτερικός; Και δυστυχώς για ακόμη μια...






Πόσες φορές έχει γράψει ο «Στόχος» ότι ο χειρότερος και μακράν πιο επικίνδυνος εχθρός είναι ο εσωτερικός; Και δυστυχώς για ακόμη μια φορά επιβεβαιωνόμαστε, αφού έχουν αναλάβει την εκπαίδευση των Ελληνόπουλων οι «αναθεωρητές» σαν την Ρεπούση και την παρέα της, που μέσα από τα σχολικά βιβλία προχωρούν στην πιο βρώμικη ανθελληνική προπαγάνδα, επιβεβαιώνοντας απόλυτα το «καθηγητάδες τρεις και εχάθη η Πατρίς»!




Μετά τις εξοργιστικές δηλώσεις του μογγόλου Υπουργού Εξωτερικών ότι "τα Ίμια είναι τουρκικό έδαφος", έρχεται και το ελληνικό Βιβλίο Ιστορίας της Γ΄ Γυμνασίου, να ρίξει νερό στον μύλο της προπαγάνδας της Άγκυρας! 20 ολόκληρα χρόνια μετά την Τραγωδία των Ιμίων επί Σημίτη, Πάγκαλου, Αρσένη, το βιβλίο "Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία" της Γ΄ Γυμνασίου, μαθαίνει σήμερα στα Ελληνόπουλα, μέσα σε τέσσερις μόλις γραμμές της σελίδας 163, ότι: «… Την ίδια εποχή, με αφορμή την διεκδίκηση της βραχονησίδας Ίμια, στα Δωδεκάνησα, ξέσπασε κρίση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις που αποκλιμακώθηκε με αμοιβαίες υποχωρήσεις (1996)»!

Το πόσο επικίνδυνο είναι το εν λόγω βιβλίο φαίνεται από το γεγονός ότι αναφέρονται σε μια βραχονησίδα στα Ίμια (ενώ είναι δυο), προφανώς γιατί την ανατολική την χάρισαν στους τουρκαλάδες, λόγω… αμοιβαίων υποχωρήσεων, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν!

 Τα Ίμια, λοιπόν, για τους «φωστήρες» Λούβη και Ξιφαρά γνωστούς προοδευτικάριους καθηγητάδες, είναι γκρίζα και διεκδικούμενα και από την ...Ελλάδα, αφού στο σχολικό βιβλίο αναγράφεται: "με αφορμή τη διεκδίκηση της βραχονησίδας Ίμια..."! Χωρίς να αναφέρεται ποιανού εί-ναι (Ελλάδα), ούτε από ποιον διεκδικείται (Τουρκία)! Μόνο στην ηλεκτρονική έκδοση του βιβλίου, έχει προστεθεί μια μικρή διόρθωση, που δεν κάνει βέβαια καμιά διαφορά αφού δεν υπάρχει στο σχολικό βιβλίο: "με αφορμή τη διεκδίκηση από την Τουρκία της βραχονησίδας Ίμια...". Δεν αναφέρεται, επίσης, ότι οι Τούρκοι προσγειώθηκαν παράνομα με ελικόπτερο και α-φαίρεσαν προκλητικά την Ελληνική Σημαί-α από τις Ελληνικές Βραχονησίδες! Τα Ελ-ληνόπουλα βλέπετε δεν πρέπει να δουν ότι εκεί πάνω υπήρχε κάποτε Ελληνική Σημαία! Δεν αναφέρεται πουθενά η πτώση του ελληνικού ελικοπτέρου και ο θάνατος των τριών Ελλήνων ηρώων Αξιωματικών ΜΑΣ. Τα ονόματα, την ύπαρξή τους, τον… μυστηριώδη θάνατό τους, δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να μάθουν τα Ελληνόπουλα στα Σχολεία!

Το βιβλίο Ιστορίας Γ΄ Γυμνασίου, που κρύβει όλα τα παραπάνω και χαρίζει τα Ίμια στην Τουρκία, είναι έκδοση 2016, δηλαδή της… πρώτη φορά αριστερά! Και δεν έχει διορθωθεί τίποτε και σε αυτό, όπως και σε εκείνα παλαιοτέρων εκδόσεων, 20 ολόκληρα χρόνια μετά την τραγική νύχτα των Ιμίων, που δεν δίδαξε φαίνεται τίποτε σε κανέναν από τους αποκαλούμενους «αρ-μόδιους», που κρατάνε στα χέρια τους την τύχη της Ελλάδας...

Εφημερίδα "Στόχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.