Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...!!! ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΡΑΖ 2000 - 5ΜΚ2 ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ CRUISE SCALP-EG ...!!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ...!!

Φορτώθηκαν πύραυλοι Cruise Scalp-EG μέσα στη νύχτα σε Mirage 2000-5MK2! Σε ένα ιδιότυπο "ψυχρό πόλεμο" εισέρχονται οι ελλη...







Φορτώθηκαν πύραυλοι Cruise Scalp-EG μέσα στη νύχτα σε Mirage 2000-5MK2!

Σε ένα ιδιότυπο "ψυχρό πόλεμο" εισέρχονται οι ελληνοτουρκικές σχέσεις με την ελληνική πλευρά να προβαίνει πριν λίγο σε μία κίνηση που δεν έχει προηγούμενο.




Η Πολεμική Αεροπορία "διέρρευσε" μια φωτογραφία που περικλείει μια πεντακάθαρη προειδοποίηση προς την Αγκυρα για το τι θα μπορούσε να σημαίνει για την Τουρκία μια "θερμή" κλιμάκωση στο Αιγαίο:

Ενα Mirage 2000-5Mk2 έμφορτο με υποστρατηγικό πύραυλο cruise SCALP-EG, ένα όπλο για το οποίο-ακόμα-δεν έχει απάντηση η τουρκική αεράμυνα.

Και δεν θα έχει απάντηση μέχρι την επιχειρησιακή ένταξη ικανοποιητικού αριθμού της νέας σειράς αντιαεροπορικών μικρού βεληνεκούς SHORADS.

Η κίνηση είναι ερμηνεύεται ως "ιδιαίτερα προχωρημένη" από την ΠΑ, καθώς ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα φωτογραφία με πύραυλο cruise SCALP-EG αναρτημένο σε Mirage 2000-5Mk2 και μάλιστα σε συγκεκριμένη επιχειρησιακή διαμόρφωση.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.