Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ: ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ... Ο ΚΟΥΚΛΟΣ ΕΥΖΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο λόγος για τον εύζωνο Αχιλλέα Παπαευθυμίου, που στεκόταν μπροστά στους επισήμους κατά τη διάρκεια της παρέλασης, με αποτέλεσμα να το...







Ο λόγος για τον εύζωνο Αχιλλέα Παπαευθυμίου, που στεκόταν μπροστά στους επισήμους κατά τη διάρκεια της παρέλασης, με αποτέλεσμα να τον «συλλαμβάνει» συνεχώς η κάμερα της κρατικής τηλεόρασης.



Ο 24χρονος φοιτητής κατάφερε να τραβηξει όλα τα βλέμματα πάνω του και να μιλάνε όλοι για αυτόν. Σύμφωνα με το περιοδικό DownTown γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα, ενώ τα τελευταία έξι χρόνια ζει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Σεπόλια. Παίζει ερασιτεχνικά μπάσκετ, έχει ύψος 1,98μ., καστανά μάτια και κάνει καλλισθενική άσκηση. Μάλιστα, του μένει περίπου ένας μήνας θητείας μέχρι να απολυθεί.







«Μετά την παρέλασε, μόλις γυρίσαμε στο στρατόπεδο που μας φιλοξενούσαν στη Θεσσαλονίκη, άνοιξα το κινητό μου και βρήκα κλήσεις, posts στο facebook, φωτογραφίες. Στην αρχή σοκαρίστηκα, ξαφνιάστηκα, ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματά μου. Ήταν ξένο αλλά με χαροποίησε το γεγονός», δήλωσε ο ίδιος στο περιοδικό, συμπληρώνοντας: «Ήμουν στο σωστό σημείο, τη σωστή στιγμή. Μάλλον βοήθησε το βλέμμα μου, αλλά δεν μπορώ να ξέρω στα σίγουρα».



Πηγή: koolnews.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.