Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗ ΒΟΛΒΗ...!! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΑ...!!!

Στη δικαιοσύνη φαίνεται ότι φτάνει η υπόθεση των αντιδράσεων γονέων για τα απογευματινά τμήματα για τα προσφυγόπουλα. Μετά την αποχή...

Εισαγγελέας για την αποχή των μαθητών από σχολείο της Βόλβης λόγω των προσφυγόπουλων

Στη δικαιοσύνη φαίνεται ότι φτάνει η υπόθεση των αντιδράσεων γονέων για τα απογευματινά τμήματα για τα προσφυγόπουλα.

Μετά την αποχή για δεύτερη ημέρα, την Τετάρτη, 117 εκ των μαθητών του δημοτικού σχολείου Προφήτη στο δήμο Βόλβης επειδή στο σχολείο λειτουργεί τμήμα για 46 προσφυγόπουλα, ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας προειδοποιεί ότι αν το φαινόμενο αυτό συνεχιστεί θα ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα.

«Θα δούμε τι θα γίνει και σήμερα και αν συνεχιστεί η αποχή θα προσφύγουμε στον εισαγγελέα» δήλωσε στο Έθνος ο κ. Παναγιώτης Ανανιάδης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κ. Ανανιάδης έχει ήδη στείλει στον εισαγγελέα την έγγραφη απόφαση των γονέων για την αποχή των παιδιών τους από τα μαθήματα, η οποία ελήφθη απο μια άτυπη πενταμελή επιτροπή καθώς Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων δεν υφίσταται μετά την παραίτηση 4 εκ των 7 μελών του.

«Περιμένω την παρέμβαση του εισαγγελέα για τρεις λόγους: για το άκυρο της απόφασης, για την υποχρεωτικότητα του σχολείου και για τα όσα ρητά προβλέπονται από τον αντιρατσιστικό νόμο» προσθέτει ο κ. Ανανιάδης. protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.