Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΟΜΠΑ...!!! ΡΟΜΠΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ...!!! ΒΙΝΤΕΟ: ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ...!!!

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Έλληνα πρωθυπουργό κατά την επίσκεψή του στο σχολείο του Αγίου Δημητρίου, στην Αστόρια - Δείτε μετά ...



Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Έλληνα πρωθυπουργό κατά την επίσκεψή του στο σχολείο του Αγίου Δημητρίου, στην Αστόρια - Δείτε μετά το 50ο δευτερόλεπτο τι συνέβη...Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψή του στο σχολείο του Αγίου Δημητρίου, στην Αστόρια, στο πλαίσιο της παρουσίας του Έλληνα πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.

Ενώ πριν λίγα 24ωρα μία μαθήτρια λιποθύμισε από συγκίνηση όταν αντίκρισε τον Αλέξη Τσίπρα, στη συγκεκριμένη περίπτωση ο μαθητής δεν έδωσε το χέρι του στον Έλληνα πρωθυπουργό, κουνώντας αρνητικά το κεφάλι του και γυρνώντας την πλάτη του επιδεικτικά, ενώ το βλέμμα αποδοκιμασίας στο πρόσωπό του ήταν εμφανές.

Ακολούθησε ομιλία, στην οποία ο Αλέξης Τσίπρας δεν φαινόταν να αισθάνεται και ιδιαίτερα άνετα, καθώς κουνιόταν συνεχώς, τον ενοχλούσαν τα... ρούχα του και χαμογελούσε αμήχανα.

Δείτε το βίντεο από την παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού στο σχολείο του Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια...


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.