Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ...!! ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΕ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΧΤΥΠΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ... ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

ΓΙΑ "ΕΠΙΛΥΣΗ" ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.... Τρεις τραυματίες από τη συμπλοκή- ένας πιο σοβαρά- έχουν μεταφ...


ΓΙΑ "ΕΠΙΛΥΣΗ" ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ....

Τρεις τραυματίες από τη συμπλοκή- ένας πιο σοβαρά- έχουν μεταφερθεί στο Κεντρο Υγείας.
Προγραμματιαμένο ραντεβού, για ..»ξεκαθάρισμα λογαριασμών» έδωσαν το βράδυ της Τρίτης (29/12) δύο παρέες Ελλήνων και αλλοδαπών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σοβαρό επεισόδιο, εμπλέκονται περίπου 20 άτομα, όταν «συναντήθηκαν» στην οδό Αγίας Γιάτρισσας, στην Αρτέμιδα. Για λόγους που δεν έχουν εξακριβωθεί, καθώς η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από τους Αστυνομικούς της Αρτέμιδας τα άτομα συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό τριών, εκ των εμπλεκομένων στο επεισόδιο, ένας πιο σοβαρά, με τους τραυματίες να έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας.
Από μαρτυρίες καποια απο τα άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκη διέφυγαν επιβαινοντες σε όχημα. Έπειτα από αναζητήσεις, προσήχθησαν πεντε άτομα τα οποίο φέρονται να εμπλέκονται στο επεισόδιο. Προανακριση διενεργεί το Τμήμα της Αρτέμιδας.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.