Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΞΕΦΑΨΑΝ ΝΕΚΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ - ΣΟΚ ΕΠΑΘΕ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ ΤΟΥ...

Μία ιδιαίτερα δυσάρεστη κατάσταση βιώνει από χθες η οικογένεια της κ. Μ.Μ., καθώς μετά από επίσκεψη της ίδιας στο νέο κοιμητήριο Ηρακ...



Μία ιδιαίτερα δυσάρεστη κατάσταση βιώνει από χθες η οικογένεια της κ. Μ.Μ., καθώς μετά από επίσκεψη της ίδιας στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου ανήμερα των Χριστουγέννων διαπίστωσε ότι ο τάφος του πατέρας της... είχε κάνει φτερά!
Αντίθετα, όπως η ίδια έκπληκτη διαπίστωσε, εκεί όπου ήταν θαμμένος ο πατέρας της, τώρα είναι θαμμένη μία γυναίκα.
Μάλιστα αυτοί που έκαναν την εκταφή, δεν μπήκαν στο κόπο να απομακρύνουν εικόνες και άλλα αντικείμενα που είχαν βάλει οι συγγενείς του, αλλά υπήρχαν ακόμη πάνω στον τάφο.
Εξάλλου από αυτά κατάλαβε η γυναίκα ότι επρόκειτο για τον τάφο του πατέρα της.
Όπως καταγγέλλει η ίδια, ουδέποτε η οικογένεια της ενημερώθηκε για την εκταφή, με αποτέλεσμα να μη γνωρίζουν τώρα πού βρίσκονται τα οστά του πατέρα της.
Η ίδια επικοινώνησε με τον εφημέριο του κοιμητηρίου, ο οποίος έκπληκτος από το γεγονός προσπάθησε να τη βοηθήσει, ανοίγοντας της το οστεοφυλάκιο, προκειμένου να βρεθούν τα οστά του πατέρα της.
Τα οστά όμως δεν υπήρχαν πουθενά.
Η οικογένεια της γυναίκας είναι ιδιαίτερα αναστατωμένη από χθες, καθώς θεωρεί ότι ένα τέτοιο γεγονός είναι ανεπίτρεπτο, τη στιγμή που ο εκλιπών είχε οικογένεια και έπρεπε να ενημερωθεί.
Πηγή: cretapost.gr


Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/655151/apisteyti-kataggelia-xethapsan-nekro-xoris-na-enimerosoyn-tin-oikogeneia-toy#ixzz3vSnnqct0

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.