Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...!! ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ...!!

Μπορεί κάποιοι να θέλουν να μην ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος ,στην Αθήνα ίσως να είναι και το επιθυμητό από κάποιους «Ελληνόφωνους» …Αλλά ...



Μπορεί κάποιοι να θέλουν να μην ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος ,στην Αθήνα ίσως να είναι και το επιθυμητό από κάποιους «Ελληνόφωνους» …Αλλά στην Αλεξανδρούπολη δεν είναι έτσι και ευτυχώς υπάρχουν ακόμη Έλληνες παντού σε όλο τον κόσμο που συγκινούνται να ακούνε τα «Στρατά «να ψάλλουν τον Εθνικό μας Ύμνο!

Όσο για τους άλλους άστους να Μαυρίσουν από το κακό τους…Κάποια πράγματα για να νιώσεις πρέπει και να τα πιστεύεις !

Μισό εκατομμύριο χρήστες είδαν την ανάρτηση με το video του Εθνικού Ύμνου από το e-evros.gr.
Έσπασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ παρακολούθησης τα νούμερα που «έπιασε» το βίντεο του e-evros.gr, το οποίο αφορούσε την έναρξη της παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Αλεξανδρούπολη.

Το βίντεο αποθανατίζει τη στιγμή της αποκάλυψης της σημαίας από τις Μονάδες του στρατού και η στιγμή που ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο.

Συγκεκριμένα, 574.090 χρήστες (περισσότερο από μισό εκατομμύριο) είδαν την ανάρτηση – video ενώ περισσότεροι από 19.000 άνθρωποι επισήμαναν ότι τους «άρεσε». Οι παρακολουθήσεις του video (view) έφτασαν τις 180.608 (!!!!) αριθμός ρεκόρ για τα 10 χρόνια που το e-evros.gr είναι στον αέρα.

Συνολικά το πόστ “άγγιξε” πάνω από μισό εκατομμύριο χρήστες, πράγμα που συνέβη μέσω των χιλιάδων «like» και και τους 1.814 χρήστες που το μοιράστηκαν με τους φίλους τους. Κανένας δεν έμεινε ασυγκίνητος!



Νωρίτερα για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια

κατάθεσης στεφάνων, ο Εθνικός Ύμνος εψάλη από τους επαγγελματίες στρατιωτικούς μουσικούς της 12ης Μεραρχίας Αλεξανδρούπολης.

Για άλλη μια φορά οι Έλληνες απέδειξαν εθνική περηφάνια που ξεφεύγει από τα τοπικά όρια και απλώνεται πανελλαδικά, τιμώντας το e-evros.gr με τα σχόλια και την υποστήριξή τους.

Να σημειώσουμε πως το προηγούμενο ρεκόρ ήταν στις 350.000 πριν από περίπου ένα χρόνο. Νέος στόχος μας πλέον το 1.000.000 που χάρη σε όλους εσάς σίγουρα είναι θέμα χρόνου να επιτευχθεί.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά και αξιόπιστα.

Περισσότερα εδώ
Δείτε το Video και καμαρώστε τα Παιδιά της Ελλάδος για μια ακόμη φορά !



http://veteranos.gr

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.