Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ... ΕΠΕΣΑ ΠΑΝΩ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΓΩ ΑΣΠΙΔΑ, ΛΕΕΙ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΟΥΝ!!!

Ο άντρας που συνελήφθη για την επίθεση εναντίον του Γιώργου Κουμουτσάκου, είναι αυτός που φαίνεται στο επίμαχο βίντεο να πιάνει τον βουλε...

Ο άντρας που συνελήφθη για την επίθεση εναντίον του Γιώργου Κουμουτσάκου, είναι αυτός που φαίνεται στο επίμαχο βίντεο να πιάνει τον βουλευτή από το λαιμό, την ώρα που άλλοι του πετούν αντικείμενα και προσπαθούν να τον χτυπήσουν. Βλέποντας κάποιος το βίντεο δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν ο άντρας κάνει «κεφαλοκλείδωμα» στο βουλευτή ή αν προσπαθεί να τον προστατέψει.

Ο ίδιος, λίγη ώρα πριν συλληφθεί, είχε μιλήσει στον Alpha, υποστηρίζοντας ότι προσπαθούσε να προστατέψει τον Κουμουτσάκο.

Ωστόσο, ο 24χρονος συνελήφθη από την αστυνομία, θεωρούμενος «εγκέφαλος της επίθεσης», επειδή μιλούσε με άλλον και έδινε οδηγίες. Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Alpha, η σύλληψη έγινε και κατόπιν της καταγγελίας του κ. Κουμουτσάκου που κατέθεσε ότι «κάποιος με είχε πιάσει από το λαιμό και μου έκανε κεφαλοκλείδωμα».

«Βλέπω κάποιον άνθρωπο να τον σπρώχνουν. Δεν ήξερα καν ποιος είναι και λέω “θα πάω να τον βοηθήσω να τον βγάλω, να τον πάω προς τα ΜΑΤ”. Τον πιάνω αγκαζέ, εκτόξευαν μπουκάλια, χυμούς. Στην πορεία αυτή τον ρωτάω “ποιος είστε;” και μου λέει “είμαι βουλευτής της ΝΔ”. Περπατώ δίπλα του στην αρχή για να τον αφήσω να περάσει και να φύγει. Επειδή όμως εκτοξεύονταν μπουκάλια και πορτοκάλια, έπεσα πάνω έτσι ώστε να γίνω εγώ ασπίδα. Όπως πηγαίναμε ήρθαν άτομα προς τα πάνω μας. Προσπαθώ να τον κρατήσω ώστε να μην φάει τίποτα “ψιλές”. Παρόλα αυτά προσπαθώ να αποφύγω κι εγώ μην φάω κάτι. Δέχτηκα κι εγώ ένα δυνατό χτύπημα στο στόμα και δύο γερές με πήραν στο κεφάλι στην προσπάθεια να χτυπήσουν τον Κουμουτσάκο», περιγράφει ο άντρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.