Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ... ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΤΣΟΝΤΕΣ!!!

Σε καίρια διλήμματα όπως αυτό, οι κυβερνήτες, αφήνουν την τελική απόφαση στον κόσμο. Έτσι οι κάτοικοι της Καλιφόρνια θα ψηφίσουν αν πρέπε...

Σε καίρια διλήμματα όπως αυτό, οι κυβερνήτες, αφήνουν την τελική απόφαση στον κόσμο. Έτσι οι κάτοικοι της Καλιφόρνια θα ψηφίσουν αν πρέπει ή όχι να χρησιμοποιούν προφυλακτικά οι ηθοποιοί κατά την διάρκεια των γυρισμάτων πορνό ταινιών.

Οι ιθύνοντες της καμπάνιας ελπίζουν πως το σχετικό μέτρο, που ισχύει ήδη από το 2012 στο Λος Άντζελες, θα ενθαρρύνει το κοινό αυτών των ταινιών να φροντίζουν και για το δικό τους ασφαλές σεξ.

Περισσότεροι από 550,000 άνθρωποι υπέγραψαν υπόμνημα και κατάφεραν να τεθεί το θέμα σε ψηφοφορία η οποία τελικά θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβρη του 2016. Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα βγει θετικό, οι παραγωγοί των ταινιών θα είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν επίσης τόσο τους εμβολιασμούς όσο και τις εξετάσεις για τα αφροδίσια νοσήματα.

Ο πρόεδρος Ιδρύματος «AIDS Healthcare», Μάικλ Βάινστάιν, δήλωσε στην Washington Times πως ο νόμος πρέπει να προστατεύσει τους ηθοποιούς από την εξάπλωση των ασθενειών: «Η κυριότερη οδός από την οποία μαθαίνουν το σεξ οι νέοι είναι το ίντερνετ. Στις ταινίες πορνό, πραγματικοί άνθρωποι κάνουν πραγματικό σεξ. Ανταλλάσουν πραγματικές ασθένειες και το κοινό το γνωρίζει. Δεν πρόκειται για ταινία επιστημονικής φαντασίας του Χόλιγουντ», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.