Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: ΑΠΗΓΑΓΕ 5ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ ΣΕ ΤΕΛΕΤΗ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ!!! ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ...

Για τον αποκεφαλισμό ενός 5χρονου αγοριού κατηγορείται ο 35χρονος Τιρουμάλα Ράο ως μέρος τελετουργικού μαγείας στην περιοχή Ποκούρου, της...

Για τον αποκεφαλισμό ενός 5χρονου αγοριού κατηγορείται ο 35χρονος Τιρουμάλα Ράο ως μέρος τελετουργικού μαγείας στην περιοχή Ποκούρου, της νοτιοανατολικής Ινδίας.

Ο 35χρονος φέρεται να απήγαγε το μικρό αγόρι από το αναρρωτήριο ενός Κέντρου Υγείας και το μετέφερε στο σπίτι του, όπου το απαγχόνισε κατά την διάρκεια μιας τελετής μαύρης μαγείας, συνέλεξε το αίμα του σε ένα δοχείο και το ράντισε σε όλο το σπίτι.

Εν τω μεταξύ, η μητέρα του 5χρονου πήγε να παραλάβει το παιδί από το Κέντρο Υγείας και διαπίστωσε ότι είχε χαθεί.

Ένας οικογενειακός φίλος της είπε ότι είδε τον 35χρονο μαζί με το παιδί και η γυναίκα πήγε στο σπίτι του Ράο μαζί με άλλους ντόπιους.

Εκεί βρήκε το σώμα του γιου της στη γωνία ενός δωματίου και το κεφάλι του στην άλλη γωνία του ίδιου δωματίου, δίπλα στο δοχείο με το αίμα του.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, οι ντόπιοι λιντσάρισαν τον 35χρονο, δένοντάς τον σε ένα στύλο και τον έλουσαν με κηροζίνη και του έβαλαν φωτιά.

Κατά την διάρκεια του λιντσαρίσματος, ο Ράο ακούστηκε να λέει ότι μπορούσε να επαναφέρει στη ζωή το 5χρονο αγόρι. Στη συνέχεια, οι ντόπιοι τράπηκαν σε φυγή.

Οι αστυνομικές αρχές βρήκαν τον 35χρονο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

«Μόλις αναρρώσει, θα πρέπει να υποβληθεί σε ανάκριση μετά την εξέταση της ψυχικής του κατάστασης από ψυχίατρο» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.