Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΕΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ Ο ΑΔΩΝΙΣ.... ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ!

Ένσταση κατά της απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) της ΝΔ, η οποία απέρριψε ως εκπρόθεσμη την υποψηφιότητά του για την π...



Ένσταση κατά της απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) της ΝΔ, η οποία απέρριψε ως εκπρόθεσμη την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος, υπέβαλε το βράδυ της Παρασκευής ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η ένστασή του, θα συζητηθεί το Σάββατο στις 09.30 το πρωί από την ΚΕΦΕ.
Σε συνέχεια των σηλώσεων σχεδόν όλων των κεντρικών στελεχών της Νουδούλας....

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σχετικά με την απόφαση της ΚΕΦΕ να απορρίψει την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη έκανε της εξής δήλωση:

«Αψυχολόγητη, λαθεμένη και τραυματική για τη ΝΔ απόφαση. Ελπίζω να την αλλάξουν αμέσως».

Την έντονη δυσαρέσκεια της για την απόρριψη της υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη εξέφρασε μέσω Twitter η Όλγα Κεφαλογιάννη

«Η υποψηφιότητα Γεωργιάδη πρέπει να γίνει δεκτή. Αν κάποιοι ονειρεύονται τη ΝΔ συρρικνωμένη & ελεγχόμενη να το ξεχάσουν. Φτάνει ο ευτελισμός!», σχολίασε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Την απόφαση της εφορευτικής επιτροπής να απορρίψει την υποψηφιότητα τουΆδωνι Γεωργιάδη για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, σχολίασε στο twitter ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, Βασίλης Οικονόμου.

«Εδώ απαιτείται ...ωρα πασοκ, επειγόντως!!!», έγραψε ο κ. Οικονόμου.

Χωρίς να αναφερθεί συγκεκριμένα στη Νέα Δημοκρατία και στην απόφαση της εφορευτικής επιτροπής να απορρίψει την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη, ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις.

«Τελικά η Ζωήτιδα είναι μεταδοτική νόσος» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.